Onda posto imam garanciju godinu dana, opalim brightness na maks 24 sata i ako nastane burn in menjaju mi ekran ili telefon? Ili uopšte nije pokriveno garancijom.Veruj, dva telefona za sada ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Netačno. Ekran je nesaobrazan u slučaju neadekvatnog prikaza. Već smo u službi to imali kroz pravnu praksu. Čak i da Samsung ne priznaje, mora da zameni. Jer su takvi pozitivno pravni propisi države u kojoj Samsung prodaje. Tj. kod nas.Nije pokriveno garancijom. Limiti tehnologije
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Uzmes telefon od 900€ i ne smes da zviznes osvetljenje na max.Onaj ko cepa 100% brightness non stop, neka ne uzima amoled.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Da dodam samo ono sto mnogo ne znaju: Kupac bira da li ce popravku ili zamenu za nov artikal, ukoliko je artikal reklamirao u roku od 6 neseci od dana kupovine. Nakon tog perioda, trgovac odlučuje da li će popravljati ili dati nov artikal.DARK SIDE je upravu. Bez obzira na garanciju, ako neki deo neke stvari ne odgovara radnom stanju definisanim pri prodaji uređaja, tada je taj deo nesaobrazan i to podleže ili zameni tog dela ili zameni cele stvari ako taj deo nije fizički moguće odvojit od celine stvari. To je definisano našim ZOO.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Meni je S7e od dana izlaska do danas na 100% nema nikakav burn inok onda idi sprzi taj tvoj s7 edge (konstatno mesec dana na 100%) i ganjaj se sa njima da ti zamene ekran ?
Sta kazu, kad je zvanicno predstavljanje?
Prvo, posalji na pm poruku da se vidimo pa ponovi tu uvredu.dobro drzavna siso nisam se tebi obratio. savetovao sam coveka da pokusa pa da nam javi kako je prosao.. ja jos uvek nisam cuo da je neko dobio zamenu ekrana zbog burn in-a i rado bih da cujem za taj jedan slucaj ,makar ovde na forumu
Pa da moras da cimas advokate i cuda ali da li ti imas dokaz da su nekome zbog burn ina zamenili ekran ? Mislim na nekog npr Misu koji radi za 50.000din i ima 2dece i auto star 10ak god.. ? Pusti me tih prica menjali su mom direktoru ili sefu na drzavnoj sisi
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_listed_for_preorder_in_the_uk_at__pound799-news-23852.php
Kada sno kod cene![]()
Ne možeš, jer takve prevarante lako uhvate na osnovu evidencije broj reklamacija i odbiju im reklamaciju. Pa jedino možeš sudskim putem da ih tužiš. NA sudu je već postupak od par godina pa vidi koliko ti se sve isplati....... veštačenja i super veštačenja .. Odakle znaš kakve zakone ima EU? Ja znam, jer smo ih skoro sve implementirali i to mi je struka.. A ti izgleda genije za sve...... Tako da razlike i nema u tom domenu, kad su te regulative u pitanju....Pitaj Apple što je puko kaznu za samo 1 god. garancije u jednoj EU Zemlji , a na osnovu tužbe udruženja potrošača jer je u EU najčešće 2 godine...@nemanjaZ
Znaci ja mogu fakticki da uzmem s7 preko operatera i prvih 6meseci na foru burn in da dobijem 3,4 zamene uredjaja ? Ako sam te dobro shvatio to mu dodje kao da mi se pokvari mikrofon na mobu ?
Imamo bolje zakone nego EU![]()
Blago tebi....Ovo je već krivično delo prevare.....Rizikuj pa uživaj..Ok. Znaci uzmem jednom samsung sa amoledom i ceo zivot sam na njihovom mobu posto posle popravke ili novog uredjaja dobijam novu garanciju na 2god ? Super onda ,ne zanima me koliko kosta s8 kod operatera![]()
A za burn in se ne brini ,mogao bih da ga napravim za 24h. Stavim crvenu sliku 24h na max brajtnes..( auto brajtnes do kraja i uperena lampica na onaj senzor da stalno przi 650nits )
Sve je ovo divno, recite vi meni gde ja da nađem note 7 da pazarim...mislim da ću da preskočim ovu kobaju od telefona!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Krivicno delo da uperi lampu u telefon i stavi crvenu pozadinu, daj covece smesan si.A sta ako razbije telefon? Smrtna kazna bato! Pod mac!Blago tebi....Ovo je već krivično delo prevare.....Rizikuj pa uživaj..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari