Pa baterija mozes da narucis...ali powerbank ne moze vise..Jel narucivao neko bateriju skoro sa alija? Treba mi za staru Nokiu. Na banggoodu nisam mogao da narucim Powerbank, jel i ovde ista situacija sa slanjem ili prolazi normalno?
Kako da mu objasnim da me ne zanima da li su spori vec da li je primio paket. -,-
![]()
Sent from my A0001 using Tapatalk
Narucio novi, za ovaj popio dispute, moze da mi vrati samo kes.Da li ti očekuješ da ti on pošalje procesor ponovo bez ikakve doplate? To se neće desiti jer sad on mora da plati 3 postarine umesto jedne. Ka nama, nazad i opet ka nama.
Ne verujem da je uopšte primio procesor nazad a kad primi i vidi da treba još da plati teško da će hteti da ti vrati više od par dolara...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narucio novi, za ovaj popio dispute, moze da mi vrati samo kes.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Kako da mu objasnim da me ne zanima da li su spori vec da li je primio paket. -,-
Izvini druze nije mi stigao paket, vracen je, kinez ne odgovara i sad ali ne treba da vrati novac? I tu je zasticen kupac sta, ne razumem? A on ce paketic da podigne i procesor proda drugom?Pa, u ovom slucaju ne bi valjalo da prilozi snimak pracenja posiljke, koliko sam pratio postar je nesto zeznuo i posiljka nije isporucena, pa se vraca u Kinu, a on ne moze da se sporazume sa kinezom da li mu je stigla posiljka..
Pa jos otvorio dispute za taj paket, za koji cisto sumnjam da ce biti prihvacen od strane Ali-ja...:trust:
Ne razumem zasto je kinez ostecen? Poslao, vratio mu se, u medjuvremenu digao je cenu procesora juce za 2e. Sad cim mu stigne procesor parola salji dalje za 2e vise.Ako je niska cena, ume Ali da ignorise svasta i presudi u korist kupca. Nije fer po oboje, ali generalno ovo sto Milan kaze je najpravednije.
Zato nikada ne salju free shipping odmah, nego nacekas 10 dana da on prikupi 1000 proudzbina i sve ih posalje isti dan![]()
Porucio sam neki ribolovni konac na aliexpresu (5E) proslo je preko 40 dana i pise "Za carinu" da li je moguce da ce da carine stvar od 5E koja je teska 50 grama tj 300 metara konca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari