Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Kakva zver ovaj exynos ako GPU bude kao što ovde piše

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Opet će biti bolji od SD
Pitanje je gde će šta da plasiraju

S7 EDGE

Ma onako samo kazem brate da ce se promeniti nekoliko specifikacija do poslednje nedelje za predstavljanje..
Mislim da ce baterija biti dobra zbog exynos-a, mada malo ce da ga zeza veliki ekran..

Ma biće to OK, jeste displej ogroman, ali su skinuli hardversku navigaciju i ivice dodatno smanjili ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Hardversku navigaciju? Misliš istanjili silicijum i smanjili broj tranzistora? Ne znam sta je to hardverska navigacija..zbunio si me.
Sent from tandara pišore

Poslednja izmena:
a8BxjV7B.png

Da nije to iza neki touchpad, za skrolovanje ili tako nešto?

Mislim da im je tu smešteno više senzora tipa onaj za otkucaje srca, za temp, mozda su i IC senzor ubacili i matirali samo da se ne vide. Iskreno bilo bi cool kad bi to bilo.

Stvarno tužno. Ja volim da koristim Samsung telefone, ali od S5-S6 i unosa edga (koji je po meni čisto pomodarstvo), ništa novo da izbace. Briga me za procesore i krive ekrane, gde su features? 3D dodir, hm, ok... veći ekran...Vidim ja da će note 5 da dominira u mom džepu još par godina minimum...

Stvarno tužno. Ja volim da koristim Samsung telefone, ali od S5-S6 i unosa edga (koji je po meni čisto pomodarstvo), ništa novo da izbace. Briga me za procesore i krive ekrane, gde su features? 3D dodir, hm, ok... veći ekran...Vidim ja da će note 5 da dominira u mom džepu još par godina minimum...
U pravu si.

Sent from tandara pišore

Ja ne vidim razlog da neko predje sa S7.. Po meni to je sad najracionalnija kupovina. Ima odlicnu kameru, dugo drzi baterija itd.. Telefon moze da gura jos 3-4 godine komotno.
Sto je meni najvaznije, ima i non-edge model. Jos da ima aluminijumsko kuciste 🙂 i duzu podrsku. Al *** sta bi onda narod kupovao sledece godine

Mada zanima me jedno. Ko ima bolju podrsku, Samsung ili Huawei?

Poslednja izmena:
Za taj odgovor treba ispratiti S6 i P8 🙂

Sad istrazih i vidim da P8 nece dobiti nadogradnju na novi android a S6 hoce.. Znaci losija podrski kod Huawei-a

Bolje i to pošto ga niko neće koristiti a ne fingerprint koji je potreban ali ne tu

S7 EDGE

Pa to je i fora da svi pređu na raspali Iris skener

Koliko znam iris je isti kao na note 7?
A tamo baš i nije radio kako treba

S7 EDGE

Ja verujem da će biti mnogo brži i precizniji

Ako ne radi sa cvikerima kao na pomenutom note 7 koje koristim kad ajčim telefon onda nije ni za k.....

S7 EDGE

Ja već koristim za plaćanje wave2pay i to, kao i kreditnu karticu, verufikujem preko otiska prsta. Još da čika Googlu damo i "naše oči" i eto ti još većeg velikog bate.

Nema više uzbuđenja na tržištu telefona... Iris scan...snapdragoni itd. Koliko ovde ljudi zapravo igra 3d igre na telefonu?

ELem, šta će biti sa onim samsung dekstop featureom? Hoćemo li moći da koristimo miša tast i remote ekran kao dekstop?

Oko si im dao davno ako si koristio opciju da ne gasi ekran dokle gledaš u njega, bar je ja koristim, a i ostale njihove zezalice.

[OFFTOPIC] Zaboravili ste i "always on" voice asistente koji svo vreme prate što pričamo :d

Šalu na stranu, ne znam koliko ste pratili priču oko mailova koje je objavio Wikileaks, ali prosto je neverovatno da su bez ikakve reakcije medija i javnosti prošli predlozi koje je CEO Googla Eric Schmidt uputio Hillary Clinton
Schmidt je predložio pravljenje dosijea sa ličnim podacima za SVAKOG POJEDINAČNOG GLASAČA u USA na osnovu podataka koje Google prikupi sa smartfona i njihovo apdejtovanje u realnom vremenu, te prilagođavanje predizborne kampanje na osnovu ovih podataka :hair:[/OFFTOPIC]

Poslednja izmena:
[OFFTOPIC] Zaboravili ste i "always on" voice asistente koji svo vreme prate što pričamo :d

Šalu na stranu, ne znam koliko ste pratili priču oko mailova koje je objavio Wikileaks, ali prosto je neverovatno da su bez ikakve reakcije medija i javnosti prošli predlozi koje je CEO Googla Eric Schmidt uputio Hillary Clinton
Schmidt je predložio pravljenje dosijea sa ličnim podacima za SVAKOG POJEDINAČNOG GLASAČA u USA na osnovu podataka koje Google prikupi sa smartfona i njihovo apdejtovanje u realnom vremenu, te prilagođavanje predizborne kampanje na osnovu ovih podataka :hair:[/OFFTOPIC]
google i ostali programi odavno salju podatke u sabirne centre..Nije to tajna..Samo sto vecinu ljudi nije briga za to, jer nemaju sta da kriju...

Sent from who gives a shit?

Snowden priča, we're all being watched.
***, prost primer za g asistenta koji se budi kad detektuje 'ok google' keyword.
Da bi detektovao određenu reč, on mora uvek da sluša.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

[YOUTUBE]cNXA96cO8ps[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Rmc8XLgKF6M[/YOUTUBE]

a0b79155gy1fd4x15w3emj20qo0zk77k-1.jpg
a0b79155gy1fd4x15w3emj20qo0zk77k-3.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovaj plus model je bas nezgrapno ruzan. Kao neka skracena taraba😀 Manji model je malo skladniji

Ovaj plus model kao daljinski tv, odvratno..

Sent from my Havaji P9

Nazad
Vrh Dno