Ne dobijaju update u isto vreme svi korisnici, polako će kod svih stići novi fw tako da ko koristi USB priključak bolje neka isključi TR069!Kakav update, kakvi prekidi ?
Malopre se restartovao ruter i naravno novi V3.1 V3.1.0T6_SRB sa osakacenim podesavanjima.
Jedino dobro je sto sada moze da se promeni password umesto ztonpk.
Nemam pojma. Nisam nesto ni cackao previse ruter osim osnovnih wifi setovanja, ali vidim da je, kao sto je vec pominjano, pocetni ekran drugaciji, nedostaje jedno stablo.Sta sve fali od podesavanja u novoj verziji fw-a?
Zar nije mogao i ranije da se promeni pass?Malopre se restartovao ruter i naravno novi V3.1 V3.1.0T6_SRB sa osakacenim podesavanjima.
Jedino dobro je sto sada moze da se promeni password umesto ztonpk.
U 3.1 t2 nije bila opcija, u ranijim verzijama postoji.Zar nije mogao i ranije da se promeni pass?
Kod mene na reviziji 2.1 još uvek imam USB i firmware je nepromenjen. Da ja lepo preventivno sabotiram TR069 konekciju?Nije baš da koristim USB funkcionalnost (pogotovo jer 3G modem podršku su u startu disable-ovali) ali bolje da ima a da se ne koristi nego da nema kad se desi da treba
![]()
Čudi me da ti je telekom pustio 50mb, po parametrima sa uređaja ti imaš 800 metara kabla do centrale!Pre svega pozdrav svima.
Posto se jako slabo razumem u ove stvari treba mi par odgovora.
Pre nekoliko dana sam uzeo novi paket kod telekoma brzine 50 mbps ali mi speed test pokazuje razlicite razultate. Kada bez odabira provajdera kliknem na test dobijem ovakav rezultat.
Pogledajte prilog 223155
Kada odaberem Telekom Srbija, rezultat je sledeci.
Pogledajte prilog 223157
Koju ja download brzinu uopste imam?
Torent recimo nisam primetio preko 3.5 mb/s, steam ide do 4-4.3 i to je to.
Za kraj ovo su podesavanja rutera.
Pogledajte prilog 223160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari