Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne treba ti to, ja imam viper na stocku(sve, i kernel i rom), samo rutovan.

Viper4arise ti treba, to skineš i flešuješ samo, sve radi bez problema.
7.1.2

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ne mogu da verujem da mi smece od purenexusa ili elementalx ne dozvoljava da menjam selinux. aplikacija ne radi,a ako zamenim preko terminala, gubi se posle reboota.
naravno viper ne radi... kakvo smece

edit: @nightshadow sad cu da pokusam i to

Ne treba ti to, ja imam viper na stocku(sve, i kernel i rom), samo rutovan.

Viper4arise ti treba, to skineš i flešuješ samo, sve radi bez problema.
7.1.2

skinuo viper4arise, flesovao, otvorio, dobijam I/O error (kao bez onog fixa)...
cak sam i vajpovao pre toga

Koja verzija?
Ja koristim ARISE+Sound+Systems+Deuteronomy+2.3.3_patched.zip

Poslednja izmena:
Ništa :)

Loaduj audiophile profil(imaš na xda), i uživaj :)

Ništa :)

Loaduj audiophile profil(imaš na xda), i uživaj :)

sad cu da ga skockam :) nadam se da ce raditi i preko blututa, za to mi posebno treba :D

da li ima nekih preklapanja ako stavim i dual speaker mod? koristio sam onaj mono, mnogo su mi glasnije bile notifikacije i ostalo,to mi se svidjalo...

Malo mi je čudan taj bootloop baš kad se odradi dupli klik na power dugme.

Znajući da je i Nexus 5 imao mnogo problema sa tim dugmetom, možda se i ovde nešto zaglavi, pa ispada da držiš dugme ili nešto slično.

A možda je i skroz realan bootloop problem :D

Kod mene u firmi ima 3 komada, i svi rade.Takodje znam još 2 lika sto ga koriste bez problema. Ko ce gs znati..

Шта узети на место пет икс?
Никако немам идеја...што нема андроид за блекбери паспорт каква би то ултимативна машинчина била, штета БАШ!
Нећу шљамсунг, да идем на кинџосе неке меизу или шаоми...немам појма, лепо изгледају али оно гробље од ром-а, треба издржати...

Na žalost nema mnogo zanimljivih opcija za "razumne" pare... Još veći je problem šta uzeti posle 6p... [emoji4]

450 евради је озбиљна лова...

Jeste, ali ne u Srbiji ...
510 KP ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma ko da plati 510e telefon bez garancije? Alal vera ako je neko toliko bogat da može te pare da otpiše.
Posle 5x lepo dođe 6P (ako nisi gadljiv može i Honor 8, veoma lep telefon sa jako baterijom, ako ti nije bitna hamera može i onaj RN4 za manje od 200e, možda i Motorola Z Play može da se pogleda ako ima po nekoj ok ceni), posle 6P ide S7E ili 7+. Sve između je meh i nešto fali. Ili ćuti i sedi na 6P dok ne padne cena Piksli, znam da te Joco smorio, al gde sad da ga uvališ nekom kad će da se naduva baterija a ti mu dušu već izvadio :d

Poslednja izmena:
Kako bez kutije saznati serijski broj tj. mesec proizvodnje telefona?
Ima u about ali nije to taj serijski broj.

Zasto pitam? Jer mi neko rece da cesto u bootloop ulaze primerci proizvedeni u 10 i 11/2015

Poslednja izmena:
Где си прочитао то?

Cuo od poznanika ali verujem da je info sa interneta.
Ne verujem da je nešto zvanicno.

Imam tri pitanja
1. Ocu da uzmem konvertor micro to type c. Jel tu treba nesto da se obraca paznja, ili najeftiniji kinez radi poso. Jel moze nesto da s**** telefon?
2. Staklo, jel sve jedno koje uzem? U smislu, jel moze staklo da po**** ispod Oleo premaz? Imate staklo sa alija za preporuku?
3. Da li neko ima Dbrand za 5x? Da li je telefon manje klizav sa njim? Na netu su misljenja podeljena

Zar ovo pod 1 nemaš u kutiji koju sam ti dao.. ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno