StexDelije
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2012
- Poena
- 169
Kakva iskustva imate sa mat folijama?
@Vladomne, sto stavljas na taj mod nocu ? Meni skine isto 1,2 ℅ a ne gasim nista samo ga ostavim.
Poslao Havaji P9
Slabija je mreza, tj stalno switchuje E, 3G, 4G i zna da potrosi, ovako ga zakuca na 2G i to je dovoljnoMa da, i ja ne gasim ništa a skine mi 2% preko noći.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ja sam na 378. Baterija isto drzi kao ranije. Po meni bez ikakvih promena. Svakako je dobraA cek, sto me punis fon nocu ? :d Meni obicno ostane 30, 40 posto na kraju svakog dana i ide na punjac..
Edit: Jel neko na poslednjem apdejtu b378 ?
Poslao Havaji P9
Skinu stock c432b182 pa preko dload instalirao ali dobio c900b182. U tom procesu debrendirao ga sa slovackog tmobila. Sa C900 jos nema ota update. Onda na xda naso proceduru da ipak instaliram c432. To i uradio i odmah dobio ota nugat.Kako si dobio update ?
Poslao Havaji P9
Skinu stock c432b182 pa preko dload instalirao ali dobio c900b182. U tom procesu debrendirao ga sa slovackog tmobila. Sa C900 jos nema ota update. Onda na xda naso proceduru da ipak instaliram c432. To i uradio i odmah dobio ota nugat.
Nemam pojma. Ja je nemam pa mi je svejedno. Mislim negde da sam procitao da dload ne gubi garanciji. A i huawei drze te stock romove i tu proceduru na svojim ofic sajtovima.Nmg nikako skontati dal je preporucljivo raditi update preko dload zbog garancije ? Odradio bih prvo b361 preko njega, pa onda ce valjda doci i b378...
Nemam pojma. Ja je nemam pa mi je svejedno. Mislim negde da sam procitao da dload ne gubi garanciji. A i huawei drze te stock romove i tu proceduru na svojim ofic sajtovima.
Uzas.. Mutavi operateri. Treba im po 3 meseca da puste update..
Poslao Havaji P9
Nemam pojma. Ja je nemam pa mi je svejedno. Mislim negde da sam procitao da dload ne gubi garanciji. A i huawei drze te stock romove i tu proceduru na svojim ofic sajtovima.
Jel sa mreze fon ? Na kom si bio pre 378 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari