Šta je novo?

Huawei P9

Skini neki drugi icon pack pa ubaci njega...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Evo sot danasnji posle prvog "normalnog dana".
Screenshot_20170215-232025.pngScreenshot_20170215-232043.pngScreenshot_20170215-232111.pngScreenshot_20170215-232056.png
Ono sto mi nije jasno, zasto mi android sistem koristi toliko baterije. Vise i od ekrana. Doduse ugasio sam backup ali nisam restartovao fon.
Druga cudna stvar pise mi da sam na wifi ceo dan a ceo dan sam na lte. :D
Inace zadovoljan sam. Imao sam google maps jutros bas dosta, to inace ne palim osim kad trazim u gradu nesto..
Ceo dan na poslu lte i po gradu, za sada vise nego odlicno.. Veceras ce restart da vidim ovaj android sistem dal ce se smanjiti.

Poslao Havaji P9

Ugasi location scanning što se wifi tiče

Ugaseno i to i bt scanning. Nije da se zalim na bateriju samo sto uvek moze bolje. :) Mislim da mora restart posle gasenja backup-a..

Poslao Havaji P9

Ja imam. Znam da neke prve verzije nisu imale..

Poslao Havaji P9

Opusteno 4991107 je napisao(la):
Ja imam. Znam da neke prve verzije nisu imale..

Poslao Havaji P9

Ipak se odlucio za P9 u odnosu na Honor 8 :) Neki poseban razlog?

^Da ti ja odgovorim posto sam pricao sa covekom, dobio je odličnu ponudu sa sve HiCare garancijom od 3 godine :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bas to :D Lakse naci 100e na ulici nego honora sa garancijom operatera za normalne pare :D

Poslao Havaji P9

Ok razumljivo :) u slicnoj sam situaciji nikako da prelomim sta uzeti a sludjen totalno P9/Honor 8 / Mi5s :) pa sam zbog toga pitao :) a moram uskoro da odlucim posto me stari izludjuje :)

Pa pazi ako nadjes h8 ili p9 sa garancijom operatera kupuj odmah.. Msm h8 je najlepsi fon i dalje al ***.. P9 nije nista losiji, cak je i dizajn vrhunski, osecaj u ruci.. H8 ima giga rama vise, ali i p9 radi sjajno.. Preskocio bih mi5s iskreno, previse problema.. Gledaj ova dva ako ti budzet dozvoljava..

Poslao Havaji P9

Za sada slabo ima H8 sa takvo garancijom a on mi je nekako prvi pik ali valjda ce se pojaviti :) Kapiram za Mi5s da je ipak kocka naspram Havajaca i verovatno cu ga preskociti samo da se pojavi neki H8 ili P9 :) Necu dalje da brljavim u temu :) Hvala za savet/odgovor ;)

E pa, P9 Plus ide na prodaju.... :)
Ostaje mate 9 :)

Huawei Mate 9

Zdravo ekipo, posle vasih komentara odradih update na Nougat (Android v7) i stvarno telefon radi fluidnije, kamera brze brze fokusira inokida, cini mi se da baterija malko vise traje,cak mi se i interfejs vise svidja.

Jedna stvar mi je zasmetala, ne znam da li to moze da se podesi, recite ako moze (to bi bilo sjajno).

Na prethodnoj verziji kada prebacim na Ultra Baterry (to radim kada idem na spavanje) slika je isla samo na crno i bijelo i samo sam imao opciju obicnog poziva i sms-a sve ostalo je bilo ugaseno i sto je bitno za to vrijeme baterija se veoma malo trosila (preko noci dok me prokleti alarm ne probudi za posao :) ) nekih 1-2%.
Sada ostaje slika u boji, wifi upaljen i plus mogu da ubacim jos neke aplikacije da rade sto znaci da je u pozadini upaljeno jos procesa.
Nije ni ovaj mod los kao dodatni ali onaj stari koji gasi sve je meni bas odgovarao.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Vladomne, sto stavljas na taj mod nocu ? Meni skine isto 1,2 ℅ a ne gasim nista samo ga ostavim.

Poslao Havaji P9

Ma da, i ja ne gasim ništa a skine mi 2% preko noći.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Steta samo sto ne mogu ikonice da se menjaju u ovim temama..
Cek ako instaliram neki launcher onda necu imati notifikacije na ikonicama, nego moram launcherov dodatak skinuti ?

Poslao Havaji P9

Naravno. Ja konkretno koristim Novu Prime, i instalirao sam Tesla Unread.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Znam da mi je pre tesla unread kasnio malo. Kako sad radi ?

Poslao Havaji P9

Steta samo sto ne mogu ikonice da se menjaju u ovim temama..
Cek ako instaliram neki launcher onda necu imati notifikacije na ikonicama, nego moram launcherov dodatak skinuti ?

Poslao Havaji P9

Možeš menjati ikonice u kojoj hoćeš temi .Ideš na themes-customize -icons pa izabereš iz druge teme ikone. Ako hoćeš neke koje nemaš u temama skineš Theme editor sa marketa, odlična i jednostavna aplikacija. Tu možeš iskombinovati šta ti god padne na pamet, ubaciš neku postojeću temu i samo zameniš sa nekim ikonicama koje imaš u telefonu. Trebalo bi da radi i na emui 5.

Poslednja izmena:
Možeš menjati ikonice u kojoj hoćeš temi .Ideš na themes-customize -icons pa izabereš iz druge teme ikone. Ako hoćeš neke koje nemaš u temama skineš Theme editor sa marketa, odlična i jednostavna aplikacija. Tu možeš iskombinovati šta ti god padne na pamet, ubaciš neku postojeću temu i samo zameniš sa nekim ikonicama koje imaš u telefonu. Trebalo bi da radi i na emui 5.

Probao sam, ai kada selektujem icon pack preko theme editora, nista se ne desava..

Imaš već neke ikone skinute ? To na Emui 5 ? Ideš na Apps icons - use custom icons - import whole icon pack i neće ?

Da skinuo neki pixel icon pack. Na emui 5 sam.. Cek da probam restart.
Edit: Jok, isto..
Poslao Havaji P9

Poslednja izmena:
Verovatno još ne šljaka na emui 5 . . Probaj da napraviš neku temu bezveze i ubaciš ikone , čisto da vidiš da nije do teme.

Ako si završio , trebaš da odeš u themes izabereš ponovo temu pa restart.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno