Šta je novo?

Huawei P9

Poslao bi ja njih sve u Slovačku da ne kažem šta!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Glupost je pitati Huawei Srbija za ažuriranje telefona sa slovačke mreže. ;)

Zasto je glupo? Pa telefon je Huawei pa makar ga koristio u Australiji.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Zato što nisi pitao Huawei Global, već Huawei Srbija. Zovu se Huawei Srbija jer su podrška za uređaje iz Srbije. Telefon sa neke slovačke mreže nije telefon iz Srbije, čak i ako se fizički nalazi u zemlji trenutno. Nešto kao kada bi T-mobile USA pitao kada će T-mobile Papua Nova Gvineja dobiti ažuriranje. Možda nije najbolje poređenje, ali svakako da će pre Huawei Slovačka imati info kada će aparat namenjen i prodat na tom tržištu dobiti update nego srpski Huawei. Ti ne znaš kakve su njihove interne procedure, kako su delegirana ovlašćenja i kojim informacijama imaju pristup lokalne podrške... Tako da u startu očekuj da nemaju pojma ni o čemu van lokala.

Znam ja da oni pojma nemaju, pa ni taj Global Huawei. Ali bi trebalo bar neku normalnu info da daju a ne da salju coveka u Slovacku. Pa poslao bih ja njih u tri lepe.

To ti je standardno - kada neko nema pojma o nečemu a primoran je da da nekakav odgovor, onda se često oslanja na neku logiku. Ako nema dobru logiku, onda dobijaš ove sulude odgovore. :)

Ovo je bas bezobrazluk, ne znam odakle ideja da mu tako nesto napisu. Mozgovi. :)

A zar update ne može da se skine sa neta i da se ubaci?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa zbog čega onda toliko cimanje? [emoji23] Lakše je to nego da se kontaktira Huawei support... [emoji4]

Ma pojma nemaju ni Huawei Srbija a ni Huawei Mobile De... Ovde u de te usmere automatskim odgovorom na consumer.huawei.com... Sta reci...
Mislim da ce bar sada možda biti bolje u de, jer je otvorena Customer Service Center im Herzen von Berlin

Huawei Mate 9

Ima, naravno da postoji, broj id service centra i live chat... Nisam probao do sada... Bar ovde u de su dostupni od 08h do 17h...

Huawei Mate 9

Ljudi dobio sam odgovor od t mobile slovacka da kad stigne kod njih bice i za mene..sad cekam da zvanicno stigne kod njih pa onda da vidimo. Ne bih se bas upustao sam da radim update, ako ne mora, nisam bas siguran kako se ispravno radi, da ne za****m nesto

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Nemaš šta da za****s ako se malo razumeš u te stvari. Plus, imas baš detaljno uputstvo na onom sajtu.

Nemaš šta da za****s ako se malo razumeš u te stvari. Plus, imas baš detaljno uputstvo na onom sajtu.

Moze link? Nasao sam puno upustava ali nesto nema komentara a i ako ima, to je da im nesto nije ok. Davno sam to radio...

Vidim da na onom sajtu nema 7.0 za P9. Izvini mislio sam da ima. Ako si nailazio na takve komentare i utiske ljudi bolje nemoj to da radis da se nešto ne bi zeznulo.
Ja sam se na prethodnom s4 malo time bavio i uvek je ispadalo ok, pa sam zbog toga i rekao da nije toliko teško.

Ako ces sam i da odradis Update, pročitaj sve sta i kako i iskustva... Cisto radi predostroznosti... I obavezno sačuvaj sve na pc, laptop sta ti je bitno, slike muzika itd itd...
Ja sam bio tako na moj Huawei Mediapad X2 7.0 odradio update, prošlo sve bez problema...

Huawei Mate 9

Nije mi problem da izgubim podatke..samo da telefon ne zakuca..necu jos koji dan da vidim da li ce stici preko mreze.

Prijavio sam se preko hicare ali i dalje nema v7. Gde gresim ? :D

Nazad
Vrh Dno