Šta je novo?

Huawei P9

Nigde, Huawei ko zna kako odredjuje ko dobija update (po zemlji, operateru, verziji software-a i sl. sigurno ne).

Ma dobro, onda nema veze. Kad dodje dosao je, mislio sam sve da odradim dok je fresh sistem da ne moram posle da se drndam.

Cekaj kod huawei ne moze kao kod ostalih kineza skines fajl i fleshnes ga preko stock recovery? Cudno..

Moze, Bogi79 je pisao na prethodnoj strani.

@opusteno Ovo ti je najbolji izbor, za pare koje si izdvojio, od svih koje si uzimao u razmatranje. Moje neko mišljenje.
Honor 8 je lepši, mada mene plaši što je stakleni, kao i s7, iz tog razloga ne bi uzeo nijedan. Umesto s7 isao sam na HTC 10, ali uzeo ipak p9, jer mi nekako vise odg FP senzor.

Poslednja izmena:
Pa da isto je kao kod svih kineza.. Sada samo treba da nadjes odakle da skines taj fajl od 2gb. Preporucujem ti 4pda forum ,tamo ces 100% naci link za stock 7.0 rom

Jel ovo zvanican metod ili ? Nije mi jasno dal je to po propisima ili ne :D

Poslao Havaji P9

Hmmm . Gledam sada kod ruja nema link ka stock fajlu.. pa procedura je kao za sve Kineze koliko vidim.

https://forum.xda-developers.com/p9/development/rom-stock-rom-eva-l19c636b168-t3419586

Vidim nema b361. Sacekaj bolje bogija da zavrsi sljaku

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma da, nista hitno i MM sljaka fino. Jos jedna od sitnica sto me nervira kad udjes u settings nemas opciju za bateriju. Mora da se udje u advanced settings pa battery manager... Koja glupost. Al dobro nije kao da cu svaki dan ulaziti :D

Zar je to problem uz Activity Launcher i slične aplikacije? Izvučeš prečicu za šta hoćeš. ;)

Aj opet... Ima sve zvanično na Huawei blog, za skoro svaki fon sve verzije... I uputstva i link za update....
Ljudi, čitajte malo te postove...

Huawei Mate 9

Slican problem imam kao Boban. Poslao sam mejl ovim iz Huawei Srbija "support" i evo sta su mi odgovorili:

"Poštovani,

Vaš telefon nije za naše tržište tako da nažalost nećete dobiti ažuriranje.

Moraćete kontaktirati podršku za zemlju gde je telefon uzet, i morate se priljučiti na jednu mrežu iz te zemlje, jer se ažuriranje šalju preko mreže za IMEI broj telefona.

Hvala na poverenju,
Huawei Tehnička Podrška"

Telefon kupljen ovde nov, simfree (vodafon) C900B136 :wall: Moracu sam da budzim. :d

Poslednja izmena:
Ne znam stvarno.. Mozda bogi zna. Ali nema govora o lagu ni padanju frejmova kao sto su pricali..

Poslao Havaji P9

P9 preko operatera nije dual Sim ?
Da proverim još jednom :)

Edit: kakav munja ? :)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakve ga munje napale :D
Sinocna zamerka na opciju za bateriju koja je zavucena ko zna gde ne vazi za v7. Posebna opcija je ubacena kao sto i treba. Isto tako je promenjeno, na MM je bilo da sam odaberes koje aplikacije da cuva, dok na Nougatu ide po principu koje da gasi kad se ugasi ekran. Mislim da je bila bolja ona prva, ovako je malo konfuzno.

Poslao Havaji P9

S kim se raspravljaš ti druže...
@Opusteno I ja imam 5 koraka dok ne vidim SOT na S7, bas me nervira. Ocigledno ce da pogorsavaju baterije, pa da nas odviknu od proveravanja :D

Edit:prvi deo posta je bio namenjen nikolatt85 ili kako vec ide nick, a njegovi postovi su "munjevito" nestali :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hahah bukvalno. Na kraju ce staviti da moras imei da kucas, tada cu da odustanem :D

Poslao Havaji P9

Sto se opterecujete gledanjem koliko ima baterija SOT itd itd... Ako izdrži citav dan baterija, nema potrebe ni gledati :)
Ja mozda jednom u 10 dana bacim pogled na SOT...
Mate 9 i p9 plus , lagano bez problema guraju citav dan bateriju :)

Huawei Mate 9

Ma to dok je nov, da se isprati kako i sta :D

Poslao Havaji P9

Gsam instaliras i vozi, sve na jedan klik. :)
Stvarno ste amateri. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Instalirao pre koji dan kad sam video tvoj SS sa j5 :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Otis'o J5 ali Gsam ostaje. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Jel ima neko slican problem. Nemam ni jednu temu a sistemske ikonice su odvratno ruzne
9095a515660464d1d3bf98e595541b77.jpg

5e41bbbc15438a3a2f07a7335be4b7e8.jpg

8dca931cd7612d5d0dc213174ded6576.jpg

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Pa što ne skineš neku temu? Ili najbolje nova launcher pa odaberi sam ikonice koje ti se sviđaju...

Pa što ne skineš neku temu? Ili najbolje nova launcher pa odaberi sam ikonice koje ti se sviđaju...
Nemam uopste mogucnosti da skinem temu. Sve je prazno u toj app. A drugi launcher menja ostale ikonice a sistemske nikako. Cackao sam nesto oko rutovanja, nadam se da nije zbog toga

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel si probao sa nova launcher? Možda si obrisao nešto što ne treba...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno