Daj malo toga na cemu si, ocigledno te dobra radiMada, da se vratim na temu, bilo bi najs da kukulelekom da 1gbps upload i download, uradis deploy kucnog servera i to je tonema potrebe da rasipas okolo pare za neke druge stvari.
Daj malo toga na cemu si, ocigledno te dobra radi
Takvih paketa retko gde i u EU ima (sem Skandi, RU i valjda SI)
Na osnovu cega ti izgleda? Pa kablovsku mogu da puste i kroz optiku(ftth) na osnovu cega si zakljucio to?Izgleda po letku da ce sbb da uvodi kablovsku, a ne ftth, ali izgled moze da vara. U svakom slucaju treba nazvati Trifuna i raspitati se
+ za zemun, konacno malo van nbg-a da su poceli da se sire, samo i dalje cekam za centar grada, tj preko mosta nesto da pocne da se desava.
Izvini ako ti je bio konfuzan moj post, mada je meni logican, nema veze.
Ulazi Sbb, TT je vec nekoliko godina tu od pocetka, ne primaju nove zgrade, ali tamo gde su usli mogu da prikljuce stanare iz tih zgrada ko zeli a da nije sad kod njih.
Rasprostranjen je TT po nbg i Zemunu, pa ljudi generalno nece da idu tamo gde je firma u stecaju-logicno, a i imali su neke probleme sa plocama sa nestankom neta pa kad nestane ne znas kad ce doci, mislim blagi haos, ali ima 90% da im radi savrseno net.
Zasto nebi sutra presli na ftth od TS recimo, zato kazem tu sbb ima smisla da ulazi iskljucivo ako nudi ftth sve ostalo bi bilo downgrade, zar ne?
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Mislis pomak.... to bi vec bio ozbiljan pomeraj.
u osnovi ne znate ni kako je po evropi, koja jada i beda. Izuzevsi Rumuniju, Poljsku i svega saku zemalja, verujte Vi meni da se oni nisu pomerili sa 4 mpbs adsl.
Druze, tacna su ova istrazivanja, ali nemoj da se iznenadis ako ti istrazivanje isto kaze da su prosecne plate u Srbiji 500 eur, a dogodine i 600. I to je tacno istrazivanje.
Samo je pitanje gde je sta rasporedjeno, kome su date ove brzine, i pod kojim uslovima su date brzine, i kakva je infrastruktura.
Slobodno pokaži te silne provajdere po celoj Evropi koji nemaju ništa jače od 4 Mbps u ponudi, niko ti ne brani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari