Koristim samo jedan. Onaj sto nije na moje ime. Na njega sam linkovao BI Visa Internet koja nekad radi, nekad ne, i sa tog jednog jedinog računara. Nekad nece ni za jednu billing/shipping adresu, nekad hoce za jednu, nekad za obe. Nikakve pravilnosti nema. TB MC ne mogu da dodam.Aman covece, kako ti ne shvatas. Ne mozes da koristis dva naloga tako i da se uzdas da ce sve da radi kako treba. Batali dva naloga, ostavi jedan jedini, pristupaj uvek i iskljucivo sa jednog te istog racunara i iste IP adrese i nece nikad biti problema.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Обриши колачиће, пријави се и пробај након тога. Провери код банке да ли постоји на картици ограничење у броју трансакција. Или покушај са мањим износом па јави шта се дешава.Koristim samo jedan. Onaj sto nije na moje ime. Na njega sam linkovao BI Visa Internet koja nekad radi, nekad ne, i sa tog jednog jedinog računara. Nekad nece ni za jednu billing/shipping adresu, nekad hoce za jednu, nekad za obe. Nikakve pravilnosti nema. TB MC ne mogu da dodam.
Ne prodajem drogu niti se krijem od nekoga, vec pomazem drugu u poslu koji hoce da razvije, pa mora na njegovo ime, a kako sva placanja vrsim ja, daleko lakse mi je sa mojim karticama (jer licno ne koristim PayPal). Svako placanje - gledanje u pasulj, iako je sve isto. Ne ide mi u glavu. CC nije ni od kakve pomoci, lupaju copy/paste.![]()
Ja ti kazem da sam sa PayPal-om prosao sve, imao sam svakakvih stvari od blokada do Italijanskog i Americkog naloga i izvlacio sam pare na svakakve nacine dok mi nisu sve blokirali i zarobili odredjenu sumu (legalno stecenog novca). To je moglo da se radi i ne cudi me da sada blokiraju sve i svasta, jer si imao fore da kupis lazne naloge za 5 dolara i da radis sta hoces. I drago mi je da je to blokirano. Zato sada smaraju sve zivo i ne mozes da imas aka bas nikakve nelogicnosti, pocev od ip adrese pa sve do neslaganja u imenu korisnika naloga i prikacene kartice. Delom stite sebe, delom nas.Koristim samo jedan. Onaj sto nije na moje ime. Na njega sam linkovao BI Visa Internet koja nekad radi, nekad ne, i sa tog jednog jedinog računara. Nekad nece ni za jednu billing/shipping adresu, nekad hoce za jednu, nekad za obe. Nikakve pravilnosti nema. TB MC ne mogu da dodam.
Ne prodajem drogu niti se krijem od nekoga, vec pomazem drugu u poslu koji hoce da razvije, pa mora na njegovo ime, a kako sva placanja vrsim ja, daleko lakse mi je sa mojim karticama (jer licno ne koristim PayPal). Svako placanje - gledanje u pasulj, iako je sve isto. Ne ide mi u glavu. CC nije ni od kakve pomoci, lupaju copy/paste.![]()
Potvrdjujem.Nema nista dok te ne pozovu telefonom.
Daj im broj telefona i dogovori se da te pozove neki Armando sa Filipina
Spremi broj kartice, ime i prezime, sta bese jos ono, secam se da je nesto jos trazeno..
Uglavnom telefonski se sve odmah resava dok pricate. Dok ces mejlovima da se obaras predugo..
Da, uz napomenu da obično imaš neki rok da izmiriš dug, pa je charge u suštini najsličniji revolving kartici sa 100% dospeća.Charge je kartica sa odlozenim placanjem. Znaci za 30 dana ti dolazi transakcija na naplatu i placa se citava (ne deli se na rate). Tako je barem kod Komercijalne banke.
Da, uz napomenu da obično imaš neki rok da izmiriš dug, pa je charge u suštini najsličniji revolving kartici sa 100% dospeća.
Pročitao sam opet prva dva posta i za ovaj moj prvi problem (apdejt kartice i grešku koju mi prijavljuje) ne nalazim rešenje
Za svaku karticu mora posebno da se isključi konverzija. To se radi na sledeći način: ide se na sledeći link https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding
Onda pored svake kartice stoji opcija "Conversion Options" i tamo se stavi "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." i zatim dugme "Submit".
I PayPal ti ne nadoknadjuje return shipping u ovom slucaju?Neispravan fingerprint senzor.
Od pre nedelju dana prvi put u životu kupujem PP-om i do sada sam slao na istu adresu iste iznose i danas mi PP ograničava (možda je i ranije ali nisam probao manje iznose). A 30€ je "veći iznos"? WTF?Razmislite malo ako vas PP toliko cesto ogranicava sta radite i sta kupujete. Ne pridikujem, sugerisem jer mislim da je nesto u tom smeru.
Ovo su napisaliDokaz iz poste i tracking number (sken papira koji ces dobiti u posti).
Znam da si rekao, ali mi je cudno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari