Pretpostavljao sam da ce ovako biti,Sbb klosariU postpejd varijanti bez UO brzine su ostale iste. Mogli su da ponude iste brzine bez UO po vecoj ceni. Nista se nikada nece promeniti po tom pitanju.
Jel još niko do sad odavde nije dobio povećanje na 100/6?
Nije tacno, ti bi svakako platio struju, jer drugacije tesla ne radi bez struje, a internet radi bez kablovske (da l' u praksi SBB hoce da ga dostavi bez kablovske, ne znam i ne ulazim u to).
Meni sad ove nista nije jasno oko cena Duo Gold paketa.
Na sajtu stoje ove cene, dal su iste ostale ili je podignuta cena za 100-200din? Konkretno moj paket Duo Gold 3200din.
A na PDF-u sto je Sting okacio stoji cena od 1904din?!
Razlika 1300din???
*** tu je negde i problem, oni ne mogu da dostave internet a da tim kablom ne stigne i analogna kablovska.
Odrzavanje si zaboravio![]()
Meni sad ove nista nije jasno oko cena Duo Gold paketa.
Na sajtu stoje ove cene, dal su iste ostale ili je podignuta cena za 100-200din? Konkretno moj paket Duo Gold 3200din.
A na PDF-u sto je Sting okacio stoji cena od 1904din?!
Razlika 1300din???
100 dinži povećavaju cenu, piše na sajtu da je Duo Net Gold Extra 3900 kinti a plaćao sam ga 3800.
+1Pa cekaj, ko nece za 100-150 din mnogo brzi internet, moze da predje na prethodni paket, dobija skoro isto kao prije, i onda mu je internet pojeftinio.
Иди на https://whoer.net/ и комплетно ћеш добити све податке, да се стави тачка на ову мистерију!

Ovo je najbitnije, SBB ne dozvoljava net bez KDS-a i tu se vrti cela priča.
DOZVOLJAVA, ali za firme.
Jel dobio neko 100/6? Meni i dalje pise na moj sbb 100/6 ,medjutim kad merim i dalje sam na 78/4.
I dalje stare brzine ovde, 60/3 (treba da bude valjda 70/4). Superset Trio Gold.
Jel dobio neko 100/6? Meni i dalje pise na moj sbb 100/6 ,medjutim kad merim i dalje sam na 78/4.
Čemu zivkanje ako je rečeno "do kraja nedelje".Kao sto sam napisao gore pozovite 19900 i trazite da vam resetuju i azuriraju modem jer niste dobili povecane brzine.
Čemu zivkanje ako je rečeno "do kraja nedelje".
Tapatalk 6.4.6(Build 852)
Nije niko izgleda, čekamo svi. Misliš 68/4 valjda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari