Па шта ти каже инфо на мрежној или ipconfig /all?Na racunaru i mogu jedino da proverim ali forumas Lauda kaze da to nije to. Inace u pitanju je najobicniji prepotopski kablovski modem i racunar je nakacen direktno na njega, nemam nikakav ruter.
jel moguce izvuci brzinu 100/6 ako nije preko optickog kabla ?
Posto su mi povecali na paketu ali mislim da nema sanse da je ikad izvucek preko koaksijalnog. Pitam posto imam 3 tv, pa me kopka da ih nije da li bi moglo..
Posto su mi povecali na paketu ali mislim da nema sanse da je ikad izvucek preko koaksijalnog. Pitam posto imam 3 tv, pa me kopka da ih nije da li bi moglo..
Na racunaru i mogu jedino da proverim ali forumas Lauda kaze da to nije to. Inace u pitanju je najobicniji prepotopski kablovski modem i racunar je nakacen direktno na njega, nemam nikakav ruter.
ok moze, a da li smeta sto sam glavni dovodni kabal podelio na tri prikljucka ? zbog televizora i neta..
Evo odmah neko da zatrpa i to netacno. Detalj, ali mnogo govori. Gde si video 25e? 3900 u paketima, 4300 samo net plus odrzavanje.
Vidi, to je sustina, ja/mi nismo na mestu SBB. Mi smo na suprotnim stranama. Mi bi hteli sve ovo, pa i vise besplatno, a oni da naplate bar jos duplo. I tu, u tom prostoru mnegde pregovaramo.
Probem, osnovni problem, je monopol i/ili kartelizacija. Ako se ne bunis, ne zalis, trziste ne moze mnogo uciniti jer ga nema u Srbiji u ovom domenu. Ko je to dozvolio ... duza prica.
100/6 je 2990RSD, sto je 24EUR.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duo Gold Extra je 3.899
Trio Gold Extra je 4.289
* U cenu paketa nije uključena i cena Osnovne TV ponude.
Ajde molim te reci mi gde ti vidis da je 2990 din?
Ok tek sad vidim da ima kao samo internet paketi http://sbb.rs/internet/internet-paketi? Od kad ovo ? Koliko ja znam ne moze internet bez kablovske?
Zasto gledas duo, ja sam pisao o cijeni interneta, ne paketa sa digitalnom televizijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni meni isto nisu jos.Meni još nisu prebacili na novu brzinu,nije da sam sad nešto poludeo ali kako ide vama,jer su svi ovde dobili te nove ,lude sbb brzine![]()
(da l' u praksi SBB hoce da ga dostavi bez kablovske, ne znam i ne ulazim u to).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari