Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
a sto ne uzmete pbt kad vec kupujete custom kapice?
Hehe, ja samo gg i to je toWell played, gejmerski zargon za dobar posao.![]()
Moram da uradim istu stvar. Ovako bi backlit dobio svrhu.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Nema razloga da ne pasiju. Obrati samo pažnju gde si ti diode. Trebaju biti na donjoj strani prekidača kod ovog modela kapica. Probao sam one koje su na vrhu transparentne i nema nikakve koristi.Dal je moguće staviti ove kapice na razerovu tast, pošto piše da je za cherry?
Sent from my E5823
Nema, ili ako ima, košta 2x više, pa im mogu trpeti željua sto ne uzmete pbt kad vec kupujete custom kapice?
pa u suštini ni ja ga nisam baš razumeo. ako kuca na slepo, tj. pravi takve greške onda mu print na tasterima ne treba, stoga mu ne trebaju ni transparentne kapice. ako ne kuca na slepo, onda gleda u tastaturu i ne može da napravi onakve greške.... ja ni nemam print na kapicama, lepša je tastatura mnogo.
OK, kucam poluslepoMisliš kucaš na slepo, jer da ne kucaš onda ne bi pravio takvu grešku...
Što se tiče kucanja na slepo - a čemu ti služe one kvržice dve na F i J?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
To može kada hoćeš da naučiš slepo kucanje, ali kada radim, pa na sve za šta mi treba koncentracija dodam još i hebadu sa promašenim slovima, ne vredija sam na jedno slovo stavio kapicu druge boje, i ona mi je orijentir ako se zbunim... mada se to sve ređe dešava, ali pomaže kada treba da pritisnem samo jedno slovo. ti možeš da staviš dve ili tri kapice druge boje da ti bude lakše... ja sam ogulio kapice da bih lakše naučio slepo kucanje. da ih nisam ogulio i dalje bih gledao u tastaturu, ovako znam da nema poente da spuštam pogled, i stalno gledam u ekran, pa su greške minimalne jer uvek kontrolišem šta kucam.
Imam Redragon Kumara K552 RGB vec oko mesec i po dana. Utisci - vise nego odlicni! Tastatura stvarno kida. Jedina stvar (tj dve) koja je losa, ili mi smeta, ili sta vec, je klimavo SPACE i "tupo" ENTER.
Svaka preporuka!
I inace, primetio sam da mi ne pamti podesavanja osvetljenja posle gasenja kompa. Recimo, namesteno mi je da sve svetli crveno (tu se dolazi tako sto se FN + HOME pritisne 4 puta, pa se bira boja). Posle gasenja/paljenja kompa, tastatura ne sija, tj prestane da sija kod windows loadinga. Ako mi je namesteno na sareno sve (FN + INS), onda ostane tako i posle restarta. Kao da ne pamti samo one opcije u koje se ulazi visestrukim pritiskanjem istog dugmeta.
Mozda je to do mog kompa nesto, jer svetli ok do windows loadinga, posle prestaje, dok sam ne podesim...
Imam istu i za sad ne bi stavljao. Prija mi zvuk braon tastera jos uvek. [emoji3]Juče sam preuzeo Devarajas i mogu reći da je tastatura fantastična. Do sada sam koristio membranske i sada vidim koja je razlika.
Baš je teška tastatura, ima metalno kućište i mnogo podešavanja osvetljenja. Dobije se i CD sa drajverima, pa se kroz malu aplikaciju mogu podešavati 3 custom profila, gde možete odabrati koji tasteri da svetle i kojom bojom. Ne volim da je cirkus od osvetljenja, tako da sam stavio konstantno zeleno osvetljenje. Utisak je da mogu mnogo brže da kucam nego sa membranskom, da li je trip ili nije ne znam, ali takav utisak imam.
Devarajas ima braon tastere koji su tiši od plavih, a u paketu se osim dve alatke za vadjenje tastera dobije i nekoliko plavih, verovatno za test.
Ima li potrebe da se stavljaju o-ringovi?
Priključi je na druge ulaze pa probaj. Ako bude isto onda probaj na drugom kompjuteru. Tako ćeš znati da li je problem tastatura ili kompjuter/podešavanje-istog.Imam Redragon Kumara K552 RGB vec oko mesec i po dana. Utisci - vise nego odlicni! Tastatura stvarno kida. Jedina stvar (tj dve) koja je losa, ili mi smeta, ili sta vec, je klimavo SPACE i "tupo" ENTER.
Svaka preporuka!
I inace, primetio sam da mi ne pamti podesavanja osvetljenja posle gasenja kompa. Recimo, namesteno mi je da sve svetli crveno (tu se dolazi tako sto se FN + HOME pritisne 4 puta, pa se bira boja). Posle gasenja/paljenja kompa, tastatura ne sija, tj prestane da sija kod windows loadinga. Ako mi je namesteno na sareno sve (FN + INS), onda ostane tako i posle restarta. Kao da ne pamti samo one opcije u koje se ulazi visestrukim pritiskanjem istog dugmeta.
Mozda je to do mog kompa nesto, jer svetli ok do windows loadinga, posle prestaje, dok sam ne podesim...
Ima li potrebe da se stavljaju o-ringovi?
Igraonice pice red pretezno.Da, plavi su mi mnogo bučni i više su za igraonice ili tako neko okruženje gde buka nije problem. Kao neko međurešenje, braon su mi ekstra, nisu linearni kao crni ili žuti, pružaju feedback, a nisu ni zveketala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari