Šta je novo?

[A1] Kucni net

Kratko pitanje, mogu li ja karticu da grunem u telefon i tako koristim net gde god poželim, ili za to moram da uzmem viponline paket?

Koliko sam ja razumeo, moze ali brzine su ti garantovane samo na prijavljenoj adresi.
To je zato sto VIP ima ocajnu 3G mrezu koja na mnogo lokacija ne bi ispunila uslove iz ugovora.

Poslednja izmena:
sa ruterom ZTE MF283+..Posle isteka ugovora,ruter ostaje meni..Ruter se dobija bez antena..

Prilozi

• 16237633_1246261242087590_329905807_n.jpg
    16237633_1246261242087590_329905807_n.jpg
    35.9 KB · Pregleda: 340
Poslednja izmena:
imam neke male antene od wirelesa , mogu li se one koristiti
doduse imam i grid od 24

Koliko sam ja razumeo, moze ali brzine su ti garantovane samo na prijavljenoj adresi.
To je zato sto VIP ima ocajnu 3G mrezu koja na mnogo lokacija ne bi ispunila uslove iz ugovora.

Nijedna 3G mreza na svetu ne moze da ispuni uslove iz tog ugovora, jer su upload brzine (za Kucni Net 3 samo zvanicno) vece od 3G limita :)
A nijedna u Srbiji na vecini lokacija ni za Net 1 ne bi ispunila sa 3G.

Poslednja izmena:
Kako se dobija taj popust od 40% sto pominjete, ne vidim to nigde na sajtu, ako izaberem bez uredjaja cena je 1669rsd za net 3..jel na tu cenu ima 40% za novr korisnike? I jel se dobija modem za dz?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako se dobija taj popust od 40% sto pominjete, ne vidim to nigde na sajtu, ako izaberem bez uredjaja cena je 1669rsd za net 3..jel na tu cenu ima 40% za novr korisnike? I jel se dobija modem za dz?
40% je popust na cene sa sajta uz SocGe vaucere, ako ih nadjes.

Ovako stoje stvari, kao sto je neko gore vec i rekao:

1. ostaje limit od 100GB
2. starim korisnicima ce biti povecana brzina, ali ce ostati prvobitna cena
3. novi korisnici ce imati povecanu brzinu, po novoj snizenoj ceni, jer uzimaju u promociji koja startuje od danas i traje do 31.03.

To je to, mislio sam da je flat, zato sto mi u obavestenju nije bilo naznaceno da je limitirano, pa je nastala zabuna :(

Eto..ako neko ima firmu pa mu trebaju brojevi ili net, moze da mi se javi :D imam wifi 3G rutere R207 od 5GB mesecno, za 478din, samo za pravna lica :p

Da li možeš da mi odgovoriš sledeće? Imam Kućni Net 2 sa 40% popusta po prethodnim cenama. Ako bih sad prešao na Kućni Net 3 tarifu, po kojoj ceni bi mi išao paket? Popust od 40% bi se preneo, pretpostavljam.

Poslednja izmena:
Mislim da ne, valjda se potpisuje novi ugovor, zbog promocije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li možeš da mi odgovoriš sledeće? Imam Kućni Net 2 sa 40% popusta po prethodnim cenama. Ako bih sad prešao na Kućni Net 3 tarifu, po kojoj ceni bi mi išao paket? Popust od 40% bi se preneo, pretpostavljam.

logicki bi trebalo da imas 40% popusta na prvobitnu cenu od 2199din za Net 3. Ali opet, nisam siguran, najbolje pozovi call centar..

@deanWinchester inače hvala za info, uzeo sam danas kućni net 1 po promo ceni, sve završeno za 10 min.

nekad sam na 3g modem na 2100mhz prikacio omni antenicu za wireless na 2400mhz i bilo je signala na modemu,ali nista bolje nije radilo,ni bolje,ni gore,mozda ga je cak malo i "gusila" ta antena.

nekad sam na 3g modem na 2100mhz prikacio omni antenicu za wireless na 2400mhz i bilo je signala na modemu,ali nista bolje nije radilo,ni bolje,ni gore,mozda ga je cak malo i "gusila" ta antena.
Pogresio si temu :) (znam, jer sam upravo video gde si hteo da postavis ovo kao odgovor Nitro-u :))

Cekam sbb da istekne i uzimam vip

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Voleo bih clanove foruma sto se bune, jer za njih ne vaze nove cene. Da mi kazu, gde to moze tokom ugovora da se prihvataju trenutni uslovi ako je vec potpisan pod prethodnim i tada aktuelnim uslovima. Kao sto su rekli, u pitanju je promocija do marta

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Tacno tako. Cak i podizanje protoka nisu bili obavezni da urade, ali su bar to uradili, sto je fer sa njihove strane.

To je cena sa ruterom, uzeo ja juče.
Znači za 999 din ide 10/2 protok i ZTE ruter.

Pa postoje wifi ruteri koji podržavaju sim kartice, i rade na 3/4G.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nebitno... Lepo pise da se router dobija za dinar, a da je to cena bez uredjaja, a ne bez routera, a mozda cak i ima link ka uredjajima koji se mogu kupiti uz kucni net po povoljnijoj ceni.

To je cena sa ruterom, uzeo ja juče.
Znači za 999 din ide 10/2 protok i ZTE ruter.

Ok..Izvinjavam se...Ja sam onda pogrešno protumačio...Bolje da sam ja i sačekao novu promociju..Plaćam ovaj najbrži paket 1320 din...

To ni meni nije bilo jasno. Uglavnom. Dobijes MIFI ruter svakako a pod dodatnim uredjajem podrazumevaju tablet, lap top i tako to.

Upravo to :)

A kolko izadje najjaci paket bez uređaja i sa 40℅ socgen popusta?
Ima li da je uzeo neko?

~1000 din?

Nazad
Vrh Dno