Samo mi nije jasno onih 999din za prvu tarifu.
Malopre sam razgovarao sa operaterom korisničkog servisa VIP . Sve prvobitne informacije koje je objavio @DeanWinchester u svom postu o flat netu ipak važe od danas u VIP . Promo akcija je do 31.03.2017.god. .Ako neko hoce Vipov Kucni net, sa neogranicenim protokom 4G mreze (dakle ne onih brzih 100GB vec skroz flat), po brzinama i cenama:
10/2 Mbps - 999din
20/4 Mbps - 1399din
40/6 Mbps - 1699din
neka me kontaktira na [email protected]
Ugovorna obaveza je 2 godine takodje..
pozz..
Ukida se limit i postaje flat. Proveren info.
Malopre sam razgovarao sa operaterom korisničkog servisa VIP . Sve prvobitne informacije koje je objavio @DeanWinchester u svom postu o flat netu ipak važe od danas u VIP . Promo akcija je do 31.03.2017.god. .
Ipak fake info. Ostaje limit 100GB. Nije info sa sajta.
Toliko dezinformacija na jednom mestu. Ovo sto je @MaxM napisao vidim i ja na sajtu. Kolega @DeanWinchester se kasnije ispravio i rekao da ima 100GB limit ipak. @nebojsava koji ti je izvor i kako se dolazi do flata bez ogranicenja?
Postovani korisnice, zelimo da Vas obavestimo da od danas Vas kucni internet dostize jos vecu brzinu! Zahvaljujuci sirenju Vip 4G mreze i jacanju njenih kapaciteta, a sve zbog konstantne zelje da nasim korisnicima pruzimo bolju uslugu i korisnicko iskustvo Vasa Kucni Net 2 tarifa ce umesto 15 Mb/s imati brzinu do 20 Mb/s. Uzivajte u surfu! Vas Vip
Meni puna kapa, bolje sto su mi pustili vecu brzinu nego da su skinuli limit.![]()
edit2:
sad vidim tek da su mi prebacili na hspa+. Možda zato što sam ispucao bonus pa nema potrebe da je na 4G. Do sad je uvek bilo LTE.
Definitivno nešto čeprkaju.
@dejansiki Sa ili bez rutera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari