Šta je novo?

[A1] Kucni net

Znači mi što smo nedavno potpisali na 2 god sa 100gb ispadosmo ovce..... ili sam pogrešno razumeo?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Pa, na njihovom sajtu i dalje stoji :

Prikazane brzine prenosa podataka važe samo za prvih 100 GB, nakon toga brzina preuzimanja podataka iznosi 2Mb/s. Tarifiranje saobraćaja vrši se zaokruživanjem na 1 KB. Kućni Net tarife mogu da se aktiviraju samo uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Naknada za aktivaciju broja se ne naplaćuje.

Potpisao sam ugovor pre četiri meseca.

Najbolje da a sačekamo, ali mi se čini da će biti onako kako sad stoji na sajtu, sve sa sitnim slovima dole. Samo mi nije jasno onih 999din za prvu tarifu.

Sent from mTalk

Taman mi Box ističe 15.03. pa će čak i preklapanje, ako ga uopšte bude bilo, biti minimalno. :)

EDIT: ↓↓↓ A i ja sam ih maločas zvao. Operater nije znao na prvu, pa je proveravao sa nadređenim, i rekao mi je da ograničenje nakon 100 GB ostaje.

Jedino ako naše kolege VIP forumaši mogu da izboksuju nešto van zvanične ponude.

Poslednja izmena:
Samo mi nije jasno onih 999din za prvu tarifu.

Ako neko hoce Vipov Kucni net, sa neogranicenim protokom 4G mreze (dakle ne onih brzih 100GB vec skroz flat), po brzinama i cenama:
10/2 Mbps - 999din
20/4 Mbps - 1399din
40/6 Mbps - 1699din
neka me kontaktira na [email protected]

Ugovorna obaveza je 2 godine takodje..

pozz..
Malopre sam razgovarao sa operaterom korisničkog servisa VIP . Sve prvobitne informacije koje je objavio @DeanWinchester u svom postu o flat netu ipak važe od danas u VIP . Promo akcija je do 31.03.2017.god. .

Dakle, do sada smo sigurni da su samo brzine izmenjene. Možda će i cene biti, ali samo za nove korisnike: ˝Izaberi bilo koju Kućni net tarifu sa neograničenim internetom i čeka te specijalna mesečna pretplata naredna 24 meseca˝.
Tu sad možemo postaviti pitanje, šta se dešava ako stari korisnik promeni paket, da li ga dobija po novoj ceni? Lično, mislim da ne, ali da se nadamo. :eyebrows:
Ako ne bude ništa od povoljnijih cena, neka starim korisnicima daju nove brzine pa je i to nešto.

Poslednja izmena:
Evo probao sam kao postojeci korisnik i brzine su automatski ove nove promenjene (prema vazecem paketu) tako da im hvala za to. Limit od 100gb mislim da ostaje... jedino ako ispucam stotku videcu za sigurno... mda ne verujem, na ~20gb sam potrosenih trenutno.

Šteta. Stvarno bi to bio pravi potez da su uveli "real" flat.

Malopre sam razgovarao sa operaterom korisničkog servisa VIP . Sve prvobitne informacije koje je objavio @DeanWinchester u svom postu o flat netu ipak važe od danas u VIP . Promo akcija je do 31.03.2017.god. .

Ipak fake info. Ostaje limit 100GB. Nije info sa sajta.

Toliko dezinformacija na jednom mestu. Ovo sto je @MaxM napisao vidim i ja na sajtu. Kolega @DeanWinchester se kasnije ispravio i rekao da ima 100GB limit ipak. @nebojsava koji ti je izvor i kako se dolazi do flata bez ogranicenja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Toliko dezinformacija na jednom mestu. Ovo sto je @MaxM napisao vidim i ja na sajtu. Kolega @DeanWinchester se kasnije ispravio i rekao da ima 100GB limit ipak. @nebojsava koji ti je izvor i kako se dolazi do flata bez ogranicenja?

Ja se izvinjavam svima , loše sam razumeo operatera VIP . @n1tr0 , ipak si u pravu . Nažalost ostaje limit od 100 GB mesečno !!!

Narode samo su promenili brzine i automatski nas stare korisnike prebacili na nove dok je sve ostalo po starom

Meni puna kapa, bolje sto su mi pustili vecu brzinu nego da su skinuli limit. :)

Kucni net 2, stari korisnik

Probaj da izmeriš na nekom drugom serveru koji nije u BGD-u.

edit: Stigao i sms od VIP-a na router:

Postovani korisnice, zelimo da Vas obavestimo da od danas Vas kucni internet dostize jos vecu brzinu! Zahvaljujuci sirenju Vip 4G mreze i jacanju njenih kapaciteta, a sve zbog konstantne zelje da nasim korisnicima pruzimo bolju uslugu i korisnicko iskustvo Vasa Kucni Net 2 tarifa ce umesto 15 Mb/s imati brzinu do 20 Mb/s. Uzivajte u surfu! Vas Vip

sms.png

edit2:
sad vidim tek da su mi prebacili na hspa+. Možda zato što sam ispucao bonus pa nema potrebe da je na 4G. Do sad je uvek bilo LTE.
Definitivno nešto čeprkaju.

Poslednja izmena:
Meni puna kapa, bolje sto su mi pustili vecu brzinu nego da su skinuli limit. :)

Trosim mesecno 50-70gb tako da jeste, meni super promena... a jos sam na najjeftinijoj tarifi, najveci skok :d

Kucni net 1
5990755985.png

ljudi nemojte meriti ka vipovom serveru, nije prava situacija

5990760740.png

Smanjena je i cena budućim korisnicima koji neće uzeti uređaj.
cena.png

Ja razmišljam da se prebacim na Kućni net 3 jer imam 40% popusta pa će me 40/6 izneti jeftinije nego Kućni net 2 a imaću veću brzinu. Sadašnjih 1021 dinar koliko plaćam, po mojoj računici bi trebalo da bude 1001 dinar za Net 3

Ovo postaje interesantno. :) Šta se dešava sa nama koji smo potpisali ugovore pre pojeftinjenja?

Poslednja izmena:
Kratko pitanje, mogu li ja karticu da grunem u telefon i tako koristim net gde god poželim, ili za to moram da uzmem viponline paket?

Neko je ovde rekao da to u praksi funkcioniše, ali samo tamo gde ima 4G pokrivenosti. Treba probati pa videti.

Pa treba da radi i na 3G, obzirom na to da ruteri rade na 3G.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Oaj net je odličan..Uzeo sam pre desetak dana kućni net 3,sa 40% popusta..(mesečno 1320din.)...Što se tiče limita od 100G,to teško da mogu da potrošim...Puno vremena sam i na kompu i na telefonu.Za 6 dana potrošio sam oko 6G.Iako mi je komp stari,sa ovim netom radi odlično...Rekli su mi da ne ubacujem sim karticu u telefon, jer kao može da izgori...

Poslednja izmena:
Ovako stoje stvari, kao sto je neko gore vec i rekao:

1. ostaje limit od 100GB
2. starim korisnicima ce biti povecana brzina, ali ce ostati prvobitna cena
3. novi korisnici ce imati povecanu brzinu, po novoj snizenoj ceni, jer uzimaju u promociji koja startuje od danas i traje do 31.03.

To je to, mislio sam da je flat, zato sto mi u obavestenju nije bilo naznaceno da je limitirano, pa je nastala zabuna :(

Eto..ako neko ima firmu pa mu trebaju brojevi ili net, moze da mi se javi :D imam wifi 3G rutere R207 od 5GB mesecno, za 478din, samo za pravna lica :p

@dejansiki Sa ili bez rutera?

Poslednja izmena:
Pisali smo u isto vreme al editovao sam poruku :)

Nazad
Vrh Dno