Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ako te bas zanima mogao si lako proveriti i uveriti se na osnovu njegovih podataka da nije troll. Da li ce zvanicno to biti od ponedeljka, ili samo oni mogu da nude, to vec ne znam, niti znam bilo koga zaposlenog u VIP da proverim. Da je bar istina sto su Djilkosha prozivali hahahaha [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi, dobio sam potvrdu malopre, ipak nije neogranicen, nego je 100GB limit po full brzini, posle se smanjuje na 2/2mbs :(

Ali cena i paketi su tacni, promocija od sutra startuje. Nisam imao potpunu informaciju, ali sada da prenesem svima koji su se javili mailom, pa ako hoce mozemo da nastavimo pricu..

Nista, ostaje nam samo da se nadamo da ce VIP ponuditi neki skuplji paket bez 100GB limita (ili sa mnogo vecim limitom) za pravna i/ili fizicka lica.

U prevodu menjaju se paketi samo ili dodaju novi?:)

Šteta, mada je i izgledalo previše dobro za taj novac. :)

Ljudi, dobio sam potvrdu malopre, ipak nije neogranicen, nego je 100GB limit po full brzini, posle se smanjuje na 2/2mbs :(

Ali cena i paketi su tacni, promocija od sutra startuje. Nisam imao potpunu informaciju, ali sada da prenesem svima koji su se javili mailom, pa ako hoce mozemo da nastavimo pricu..
10/2 Mbps - 999din
20/4 Mbps - 1399din
40/6 Mbps - 1699din

Da li su nove cene sa ili bez dodatnog uređaja tj. da li se bez uzimanja dodatnog uređaja mesečna pretplata dodatno procentualno umanjuje ?

Poslednja izmena:
DeanWinchester imas li info sta se desava sa postojecim korisnicima? Oni sto recimo placaju 1699 za 15/4, njima nece da moze jelte 40/6 sad :D (posto je ista cena)

Poslednja izmena:
Brzi net, samo za ekipu iz separea :D

Say what now ? :D
Mislio sam za Xiaomi-a ;)

Poslednja izmena:
Ma zezam se malo :D

Ništa od jeftinog a brzog neta za nas običan plebs.

Brzo - neograničeno - jeftino.

Izaberi dva.

Šteta zbog limita,to onda umanjuje interesovanje...Bar kod mene.

Da si samo procitao moj post, odmah iznad tvog :)))

Jesam,ali čovek je već rekao da je i dalje ograničen,a radi u Vipu.

U svakom slučaju,sutra ćemo saznati ko širi pogrešne informacije.;)

Poslednja izmena:
Hajde da sačekamo i danas, ako si kao sutra mislio na ponedeljak.

To ću da proverim u poslovnici čim pre, samo ako se ove informacije o kojima je reč ispostave kao tačne.

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno