-V-O-Y-A-G-E-R-
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2004
- Poena
- 505
Moja oprema
- Mobilni telefon
- S23 Ultra
Ja ne znam da li si ti koristio ES, jer pola toga što navodiš ima i on (otvara zapakovane fajlove, ima teme, tekst editor (neki običan), ...).
Ovo sve ostalo za pdf, eReader, zipsigner itd je čist bloat za koje postoje mnogo bolje aplikacije.
A imaš i noviju verziju ES Pro bez bloata i reklama. Ne znam da li radi na sedmici ali je glupo da neproverenu sumnju navodiš kao manu.
Apropo aplikacija koje se ne podržavaju, opravdana je bojazan da može doći do toga da app ne radi u budućnosti ako se aktivno ne razvija. Meni je za nepoverovati da QuicPic recimo ne radi na N, ali ako on ne radi, onda sta očekivati od nekih programa koji idu dublje u sistem.
Moj expense manager se prestao razvijati, morao ga prestati koristiti posle 3 godine upotrebe, jer je razvio bogove preko kojih nisam mogao preći.
Tvoj argument da za signer postoje mnogo bolje alternative nije ništa bolji.
Ja sam signer koristio jednom u životu. Ako app koju spominju ima samo 1.5MB, teško da možemo da mu zamerimo da ima bloat. Imam i Google Apps koje mi otvaraju PDF koji otvorim jednom mesečno. Isto bi mi odgovaralo da mi ga Explorer otvori, ali ga moj FX Explore nema, ***
Međutim, najbitnije kod svih tih apps je da imam redovan update sa Play Storea, naravno pored činjenice da dobro radi posao, tako da svakom svoje