Ja koristim ovu verziju već dugo: https://www.sendspace.com/file/c0ewlpJel ima neko mozda onu verziju ES explorera, pre bloata, pozeljno potpisanu?
Ako imas npr. Solid Explorer, ubices vise musica vremenom![]()
Što bi se kontakti sakrivali, upišeš lepo automehaničar
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Možda čovek to voli malo staromodnije za vezu, recimo Outlook, a sa strane malo Hotmail, malo shemale.Sta ima da pišeš? Ako ne konta da to svako gleda onda menjaj
Sent from my D6503 using Tapatalk
Pa nađi neku sa kojim ćeš zajedno da gledaš gangbang!?Sta ima da pišeš? Ako ne konta da to svako gleda onda menjaj
Sent from my D6503 using Tapatalk
Jel ima neko mozda onu verziju ES explorera, pre bloata, pozeljno potpisanu?
Ja to na ovom forumu već godinama pričam, ali ljudi neće da slušaju.[emoji17]Preporucujem da instaliras MiXplorer sa xda, on ima sve sto i es, plus jos mnogo vise opcija. Besplatan je, nema reklama, ne placa se nista, ima podrsku za cloud servise (ubedljivo najvise), ftp, webdav, lan, ugradjen video/audio player, text editor, moze da se namesti lozinka pri pokretanju, ma nema sta nema, savrsen!
Preporucujem da instaliras MiXplorer sa xda, on ima sve sto i es, plus jos mnogo vise opcija. Besplatan je, nema reklama, ne placa se nista, ima podrsku za cloud servise (ubedljivo najvise), ftp, webdav, lan, ugradjen video/audio player, text editor, moze da se namesti lozinka pri pokretanju, ma nema sta nema, savrsen!
Zadnja verzija OGYouTube koja radi? Ova poslednja verzija trazi da se instalira jos neki mod i salje na neki dosta sumnjiv sajt...
Šta to ima više od ES?
Sve što si nabrojao (osim webdav koji ne znam šta je) ima i ES. Verzija bez bloata i nema brige.
...I sada koristim Mix, i nemam nameru da ga menjam...
Ja ne znam da li si ti koristio ES, jer pola toga što navodiš ima i on (otvara zapakovane fajlove, ima teme, tekst editor (neki običan), ...).Za youtube vidim da su izbacili i keepvid aplikaciju na apkmirror, meni se najvise svidja videoder, zato sto moze da skida i sa drugih sajtova.
Ta mod verzija je stara vec 2 godine, prvo mi se ne svidja interfejs, koji je zastareo, takodje, ne znam kako ce da radi sa novijim verzijama androida (recimo quickpick signed verzija radi super na 6.0, ali ne i na nougat).
Ovaj MiXplorer razvija jedan covek koji to radi zato sto voli, ne zbog para kao ovi sada koji su kupili es. Redovno se azurira, ako nadjes neki bug, javis mu i on to ispravi. Ima mnogo korisnih dodataka, recimo signer (da potpises aplikaciju da se ne azurira), archiver (otvara 7zip, rar, chm i jos mnogo njih), reader (za citanje epub i pdf fajlova). Ima teme, mozes sam da menjas izgled kako god zelis, ima isto dobar text editor, jedan od najboljih. Ne mogu sad svega da se setim, ali stvarno je super. I sve to stalo u instalaciju od oko 1.5mb, mislim da takva aplikacija zasluzuje svaku preporuku. I ja sam ranije koristio ovu modovanu verziju es explorera, pa sam onda presao na total commander, koji je isto odlican, sada koristim Mix, i nemam nameru da ga menjam...
Pa i nije baš nešto lepši interfejs. Mada, to i nije baš mnogo bitnosolid koji takođe ima sve potrebno, i mnogo lepši interfejs od es-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari