Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neko mozda onu verziju ES explorera, pre bloata, pozeljno potpisanu?

Ovo i meni treba.Ako neko ima link,moze i na pp.

Xperia Z2

Ja koristim ovu verziju već dugo: https://www.sendspace.com/file/c0ewlp

ESFileExplorer_v4.0.3.3_MOD_NoAD

MOD No Ads:
1. Remove Programs application homepage toolbox option.
2, Removing favorites list associated with Baidu advertising practices.
3, Removing the task manager and application download pop the lock.
4, Adjusting the root directory of fragmented files to the same data folder.
5, Disabled by default to automatically detect application upgrade can be updated manually.
6, Streamlined a lot of extra language files retain only Simplified and Traditional British.
7, Optimized content and other details of the interface options menu.

This app has no advertisements

Ako imas npr. Solid Explorer, ubices vise musica vremenom ;)

Ako mu treba da sakrije neke slike, velika je verovatnoca da mu treba da od devojke/zene sakrije i neke kontakte :D Ipak bolje da ide ka Vault i slicnima, vaznije ce musice pobiti :d

Što bi se kontakti sakrivali, upišeš lepo automehaničar :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

+1
Ili neko musko ime koje asocira na to zensko, kao sto ja imam u telefonu :)

Da, da, ovaj rad
nikola.jpg

Igrom slucaja moja zena poznaje mog automehanicara :d

Produvavanje sistema.

Sta ima da pišeš? Ako ne konta da to svako gleda onda menjaj

Sent from my D6503 using Tapatalk

Preporucujem da instaliras MiXplorer sa xda, on ima sve sto i es, plus jos mnogo vise opcija. Besplatan je, nema reklama, ne placa se nista, ima podrsku za cloud servise (ubedljivo najvise), ftp, webdav, lan, ugradjen video/audio player, text editor, moze da se namesti lozinka pri pokretanju, ma nema sta nema, savrsen!

Zadnja verzija OGYouTube koja radi? Ova poslednja verzija trazi da se instalira jos neki mod i salje na neki dosta sumnjiv sajt...

Preporucujem da instaliras MiXplorer sa xda, on ima sve sto i es, plus jos mnogo vise opcija. Besplatan je, nema reklama, ne placa se nista, ima podrsku za cloud servise (ubedljivo najvise), ftp, webdav, lan, ugradjen video/audio player, text editor, moze da se namesti lozinka pri pokretanju, ma nema sta nema, savrsen!
Ja to na ovom forumu već godinama pričam, ali ljudi neće da slušaju.[emoji17]

Potvrđujem, odličan je, dajte mu šansu par dana dok se naviknete i neće vas više boleti glava.

Šta to ima više od ES?
Sve što si nabrojao (osim webdav koji ne znam šta je) ima i ES. Verzija bez bloata i nema brige.

Za youtube vidim da su izbacili i keepvid aplikaciju na apkmirror, meni se najvise svidja videoder, zato sto moze da skida i sa drugih sajtova.

Šta to ima više od ES?
Sve što si nabrojao (osim webdav koji ne znam šta je) ima i ES. Verzija bez bloata i nema brige.

Ta mod verzija je stara vec 2 godine, prvo mi se ne svidja interfejs, koji je zastareo, takodje, ne znam kako ce da radi sa novijim verzijama androida (recimo quickpick signed verzija radi super na 6.0, ali ne i na nougat).
Ovaj MiXplorer razvija jedan covek koji to radi zato sto voli, ne zbog para kao ovi sada koji su kupili es. Redovno se azurira, ako nadjes neki bug, javis mu i on to ispravi. Ima mnogo korisnih dodataka, recimo signer (da potpises aplikaciju da se ne azurira), archiver (otvara 7zip, rar, chm i jos mnogo njih), reader (za citanje epub i pdf fajlova). Ima teme, mozes sam da menjas izgled kako god zelis, ima isto dobar text editor, jedan od najboljih. Ne mogu sad svega da se setim, ali stvarno je super. I sve to stalo u instalaciju od oko 1.5mb, mislim da takva aplikacija zasluzuje svaku preporuku. I ja sam ranije koristio ovu modovanu verziju es explorera, pa sam onda presao na total commander, koji je isto odlican, sada koristim Mix, i nemam nameru da ga menjam...

Taj keepvid da li radi u pozadini i ima opciju onog floating prozora ? Skidanje me i ne zanima previše . Mada koliko vidim to je samo za skidanje.

Poslednja izmena:
6f0f2ecb59f091e0a3b23ac47df57493.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Koristim ovu zadnju test, u principu nema neke razlike, ova beta je kao stabilna verzija.

Ne znam za keepvid, još ga nisam instalirao, tek što ga juče izbacili. Ja koristim youtube aplikaciju zvaničnu, pa ako mi se nesto sviđa, onda na share -> videoder i tu skinem ili video ili mp3...

Za youtube vidim da su izbacili i keepvid aplikaciju na apkmirror, meni se najvise svidja videoder, zato sto moze da skida i sa drugih sajtova.

Ta mod verzija je stara vec 2 godine, prvo mi se ne svidja interfejs, koji je zastareo, takodje, ne znam kako ce da radi sa novijim verzijama androida (recimo quickpick signed verzija radi super na 6.0, ali ne i na nougat).
Ovaj MiXplorer razvija jedan covek koji to radi zato sto voli, ne zbog para kao ovi sada koji su kupili es. Redovno se azurira, ako nadjes neki bug, javis mu i on to ispravi. Ima mnogo korisnih dodataka, recimo signer (da potpises aplikaciju da se ne azurira), archiver (otvara 7zip, rar, chm i jos mnogo njih), reader (za citanje epub i pdf fajlova). Ima teme, mozes sam da menjas izgled kako god zelis, ima isto dobar text editor, jedan od najboljih. Ne mogu sad svega da se setim, ali stvarno je super. I sve to stalo u instalaciju od oko 1.5mb, mislim da takva aplikacija zasluzuje svaku preporuku. I ja sam ranije koristio ovu modovanu verziju es explorera, pa sam onda presao na total commander, koji je isto odlican, sada koristim Mix, i nemam nameru da ga menjam...
Ja ne znam da li si ti koristio ES, jer pola toga što navodiš ima i on (otvara zapakovane fajlove, ima teme, tekst editor (neki običan), ...).
Ovo sve ostalo za pdf, eReader, zipsigner itd je čist bloat za koje postoje mnogo bolje aplikacije.

A imaš i noviju verziju ES Pro bez bloata i reklama. Ne znam da li radi na sedmici ali je glupo da neproverenu sumnju navodiš kao manu.

Ja koristim solid koji takođe ima sve potrebno, i mnogo lepši interfejs od es-a.
Lepo rekao čovek, ko zna koliko je stara ta signed verzija es-a.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno