Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Kad budes stavio mat foliju javi impresije, sad si i mene bacio na razmisljanje za mat folijom. :D

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Uzeo! Vrhunski izgleda, ali je folija knap isečena tako da se jaaaako precizno mora lepiti. Malko mi se nije dobro prilepila u donjem desnom ćošku, ali ne smeta. Telefon sad još lepše izgleda. :D

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Uzeo! Vrhunski izgleda, ali je folija knap isečena tako da se jaaaako precizno mora lepiti. Malko mi se nije dobro prilepila u donjem desnom ćošku, ali ne smeta. Telefon sad još lepše izgleda. :D

Jos u kombinaciji sa dobrom maskom :D koju masku imas ?

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

:D imam ja obicnu od 350din. Mora da ga picnem malo svecano.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Razmišljao sam o boljem bumperu, ali žao mi da sakrijem prelep telefon. :D
Ova već požutela skroz, ali za te pare mi nije žao da na 5 - 6 meseci uzmem novu. :d

Razmišljao sam o boljem bumperu, ali žao mi da sakrijem prelep telefon. :D
Ova već požutela skroz, ali za te pare mi nije žao da na 5 - 6 meseci uzmem novu. :d

Jel uz mat foliju dobjjes dupli sloj i one dve krpice ? :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

QUOTE=coabog;4948237]

Može, sem ako ne može. Zavisi šta crkne. Npr. ako crkne usb port, malo teže ćeš ga vratiti, jer onaj postupak na xda podrazumeva korišćenje pc programa. Ili crkne displej... Ili neko odradi relock bootloadera preko tog programa, pa status uvek bude "relocked", a ne "locked", iz čega svako može da zaključi da je otključavan...
I da se razumemo - ja sam konvertovao fon u dual SIM, na sopstvenu odgovornost. Samo predočavam opasnosti.
Kad uradi relock i posle toga flesujes full sa 3 tastera, vise nece pisati relock, nego lock.....[/QUOTE]
Znam, to sam ja uradio, ali dečko se baš ne razume, pa je pitanje da li će sve odraditi kako treba, a i ako da nekom serviseru priučenom da mu radi, pitanje je šta će taj uraditi... Skoro sam imao situaciju da je "serviser" flešnuo ROM koji u sebi ima mnogo ******* malware/rootkit/trojan (ne znam ni sam kako to nazvati) na telefon mog zeta (nije p9 lite), načinivši od njega nešto neupotrebljivo. Namučio sam se dok sam provalio šta je u pitanju.

S ovom je išla jedna krpica, a ne znam na koji sloj misliš. :d

08bd5c22f7e3c4bf1a945f084afd486e.jpg

Kineska :)

no.gif

Ako bih narucio sa Aliexpres silikon ili onu koznu kolika je carina i postarina?

Nemas carinu na to posto je manje od 50e. Jedino ako ti udare pdv od 20% ali mozes da se provuces. Postarina,zavisi ako je free shipping ili ne. Ako je besplatan,onda nemas. Pise ti kada izaberes proizvod.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Nemas carinu na to posto je manje od 50e. Jedino ako ti udare pdv od 20% ali mozes da se provuces. Postarina,zavisi ako je free shipping ili ne. Ako je besplatan,onda nemas. Pise ti kada izaberes proizvod.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Hvala

Ja sam narucio sa aluminijumskim ramom. Verovatno cu samo ram da koristim. Nije bilo skupo tipa 3e

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne razmisljam o ekranu :) za sve ove godine nisam ostetio ni jedan telefon

Gde si našao za 3e, daj link? Ja sam nasao na Aliju alu bumper sa nekim sranjce pozadi koji ne mora da se stavlja, ali nema ispod 8-9e. Inače sam nasao onakvu masku kao smirgla, super cena.

bc608218e3cf4aa16b5842806fe3149c.jpg

Ne mogu da prekopiram adresu. Aliexpress i kucas p9 lite aluminium bumper

To. Ja sam uzeo crni ali kazem planiram samo ram da koristim. Mozda na cnc isecem druga ledja

Sve folije se grebu i ne daju isti osecaj kao staklo.

Ja npr nikad ne bih uzeo foliju pored stakla. Drug ima foliju na p8l, ja staklo na p9l, nebo i zemlja.

Koje staklo preporucujete ? I jel lepe u servisu ili kako :D prosvetlite me

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Jesam samo ja dobio telefon sa fabrickom folijom? Nije valjda da je skidate pa stavljate neke svoje sa baloncicima? Ova je sjajna i savrseno nameštena..

Sent from TT

Skinuta fabricka i stavljeno staklo prvi dan.

Ima baloncice ali to je zato sto je loseg kvaliteta staklo, koliko sam shvatio nillkin stakla nemaju takav problem.
Ovo je neko no-name kinesko kod mene.

Nervira me osecaj folije pod prstom, sa staklom je dosta lepsi osecaj i mnogo je manje podlozno sitnim ogrebotinama. Folije sam menjao na starijim telefonima na par meseci, ovo staklo imam od novembra ima jedan mikroskopski trag koriscenja dok bi folija bila za bacanje u ovom trenutku(bar ove obicne folije).

Vrh Dno