Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Uzecu mat pro glass :D pa sta bude.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Mogu ti slikati da vidis kako izgledaju baloncici kada stignem kuci danas :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako možete bilo šta da stavljate preko ekrana, nikad mi neće biti jasno.

Ekran na svakom telefonu već ima to što treba preko, ali ga nije pravio neko ko nema veze sa životom.

I to što dodirujete na golom telefonu nije ekran.

Tako se lepo vidi taj trend u kome se stvori priča o "zaštitnom" staklu i odjednom je to najveći biznis na svetu za najgore kompanije ikada.

Još kad neko napiše "Kupio sam Google Pixel XL za milion eura. Odmah zalepljeno zaštitno staklo i stavljena žuta, prljava silikonska futrola."

Poslednja izmena:
Kako možete bilo šta da stavljate preko ekrana, nikad mi neće biti jasno.
Bukvalno.. Al ova fabricka Huawei folija je vrhunski namestena i ne provaljujem da je folija uopste, tako da se nisam ni cimao da je skidam..

Sent from TT

QUOTE=coabog;4948237]

Može, sem ako ne može. Zavisi šta crkne. Npr. ako crkne usb port, malo teže ćeš ga vratiti, jer onaj postupak na xda podrazumeva korišćenje pc programa. Ili crkne displej... Ili neko odradi relock bootloadera preko tog programa, pa status uvek bude "relocked", a ne "locked", iz čega svako može da zaključi da je otključavan...
I da se razumemo - ja sam konvertovao fon u dual SIM, na sopstvenu odgovornost. Samo predočavam opasnosti.
Kad uradi relock i posle toga flesujes full sa 3 tastera, vise nece pisati relock, nego lock.....
Znam, to sam ja uradio, ali dečko se baš ne razume, pa je pitanje da li će sve odraditi kako treba, a i ako da nekom serviseru priučenom da mu radi, pitanje je šta će taj uraditi... Skoro sam imao situaciju da je "serviser" flešnuo ROM koji u sebi ima mnogo ******* malware/rootkit/trojan (ne znam ni sam kako to nazvati) na telefon mog zeta (nije p9 lite), načinivši od njega nešto neupotrebljivo. Namučio sam se dok sam provalio šta je u pitanju.[/QUOTE]
Nije da se baš ne razumem, radio sam i rutovanje i fleš ROM-a na Galaxy S2, rut na Note 2 i Note 4.
Samo pitam da znam kako i šta ide, da imam sve informacije pre nego što (ako) krenem sa tim. Nisam znao da postoje Single SIM P9 Lite pa sam ovako prošao...

Jel postoji negde uputstvo kako se i šta radi za prebacivanje u dual sim i to oko bootloader-a što pominjete?

Imam i ja foliju na telefonu kao @Boris. Nemam uopste problem sa njima kao sto ovde pricate. Na proslom sam je koristio skoro tri godine i sve je ekstra bilo.

@coda

Lepe ti u servisu,ali ako uzmes,verovatno ces imati te zute fleke. Dobio sam staklo uz telefon ali nisam ga stavljao zbog toga. Verovatno cu da narucim iz Nemacke,ima link na nekoj od prethodnih strana.

Da staklo pomaze,pomaze. Drugaru je ispao telefon i puklo mu je staklo a ekran je bio zasticen.

Mat folije mi se nimalo ne svidjaju.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Mat staklo i neki cover lep da ga zastitim. Zlu netrebalo

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Gde im je taj program

Ja skinuo i sad cekam 21. Da stigne kako kazete

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Pa udjes na sajt koji je decko stavio ali moras preko google chroma, i prevedes i citas. Pisace tamo kliknite na link ovde. I tu kad otvoris imas download

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Skinuo sam app i prihvatio ono odma na pocetku da se slazem, nista vise ne diram :D ako dodje super

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Instalirao sam I prihvatio. Sad znaci treba da posalju Betu do 21.

@Đilkoš

Nije fora, nema rupu da piše huawei kao kod one tvoje maske za ajfon [emoji3]
I nema zlata !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa posto sam 15god uvek imao Beta verzije linuksa predpostavljam da ni ova Beta nije losa

Poslednja izmena:
Kazu beta ce trajati do 4.2. Sta onda kako povlace betu pa ostajem na MM ?

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

BTW, sto se tice nalepnica i stakala za telefone, ja sam radije za staklo. Ne grebe se, totalno je drugaciji osecaj pod prstima. Uz telefon sam dobio jedno staklo, ono kod VIP-a i puklo mi je sutradan a baloncic sam odmah dobio u cosku. Kada mi je stigla maska dobio sam staklo uz nju i super je. Nema baloncica, nije puklo. Stigla su mi jos 3 stakla za svaki slucaj, za 0.5$ neka stoje ;)

Masku sam uzeo ovu: https://www.aliexpress.com/item/Fre...32675945815.html?spm=2114.13010608.0.0.oKGuc5
Stigla je za 20 dana. Spolja koza, unutra neka guma, plastika... Za mrvicu je deblja nego sto sam ocekivao ali koza je sjajna. Jedino sto je maska otvorena sa desne strane gde su dugmici pa se malo razmrdala ali otkako sam stavio bus plus karticu ispod stoji savrseno. Zadoboljan sam i izgledom i osecajem u ruci. Ja sam onu tamno sivu, ista je kao na slici, identicna.
E da, ja sam je platio 5.85$, sada vidm da je skuplja kod ovog prodavca.

Poslednja izmena:
To sam I ja dobio ali verovatno jer nisu stavili betu da moze da je program registruje

Nije da se baš ne razumem, radio sam i rutovanje i fleš ROM-a na Galaxy S2, rut na Note 2 i Note 4.
Samo pitam da znam kako i šta ide, da imam sve informacije pre nego što (ako) krenem sa tim. Nisam znao da postoje Single SIM P9 Lite pa sam ovako prošao...

Jel postoji negde uputstvo kako se i šta radi za prebacivanje u dual sim i to oko bootloader-a što pominjete?
Pa imaš na xda temu, dali su ti link već.

@Ivan

Ne razumem to sto si pisao.

Ljudi kupuju zastitu ds bi ocuvali to sto imaju. Jel tebi lepo posle 2g koriscenja da telefon bude pregreban i touch ostecen?
Meni i mnogim ljudima tako zavrsi, ako tebi ne, onda samo napred.

Ja zelim da mi telefon bude u mint stanju posle koriscenja, da mogu bolje da ga prodam ili lepseg da ga poklonim nekom bliznjem.

@Ivan

Ne razumem to sto si pisao.

Ljudi kupuju zastitu ds bi ocuvali to sto imaju. Jel tebi lepo posle 2g koriscenja da telefon bude pregreban i touch ostecen?
Meni i mnogim ljudima tako zavrsi, ako tebi ne, onda samo napred.

Ja zelim da mi telefon bude u mint stanju posle koriscenja, da mogu bolje da ga prodam ili lepseg da ga poklonim nekom bliznjem.

Znači telefon će biti u idealnom stanju za nekog drugog, a ne za tebe? Za tebe sve vreme u lošijoj varijanti za korišćenje.

Ali nebitno, nije to tema za raspravu, svako ima svoje viđenje.

Nazad
Vrh Dno