Ja sam procitao da u Januaru serija 9 dobija Nugat p avaljda Honor pa starije verzije
Za ove pare radi ok,ali do kada vreme ce pokazati.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Udri o beton slobodno, dobro se pokazao po tom pitanju ;-)Jel neko imao iskustva sa padovima telefona na beton?pitam jer ne bi da prodjem kao sa s3 neo posle jedno pada od pola metra ode staklo u tri lepe zajedno sa ekranom i sad stoji u vitrini i skuplja prasinu(inace star je bio 3 meseca)
Vecina premium telefona nema podrsku za otg nista strasnoTelefon ima jednu konkretnu manu, tj. nešto što mi baš smeta - nedostatak podrške za OTG. Naravno, stvar još gorom čini činjenica da ima hardver, ali je Havaji u kernelu onesposobio tu opciju. Znam da postoji app koja pokušava da osposobi OTG, ali slaba vajda - radi jedan od četiri USB drive-a, po priznanju samog autora.
Ha ha nisam bacao,ispao iz dzepa nazalost.Udri o beton slobodno, dobro se pokazao po tom pitanju ;-)
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Punjenje je sporije u odnosu na stari xaomi ali i baterija traje duze,svakako punim mob nocu ili danju u zavisnosti kad radim.Meni je jedina mana samo punjenje baterije telefona, mogli su da ga skrate malo..![]()
Ako ideš na veći shutter speed, teško da bi i OIS tu puno pomogao. Tu jedino postolje vredi.Zaboravio sam da napisem. Cackao sam kameru ali manuelna podesavanja slikanja i bas steta sto nema opticku stabilizaciju pri slikanju,znacilo bi dosta ako se stavi hvatanje slike vise od nula sekunde. Barem bi meni znacilo, posto nemam mirne ruke![]()
Ako ideš na veći shutter speed, teško da bi i OIS tu puno pomogao. Tu jedino postolje vredi.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Vecina premium telefona nema podrsku za otg nista strasno
Kakav si ti to haker ako te jedan failed zeza ?
Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Ma salim se jaHahaha a nisam hakerNick stoji odavno tako a ne znam kako da promenim nick
Ali eto nece failed izbaci i pokusao sam sve
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari