Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sam procitao da u Januaru serija 9 dobija Nugat p avaljda Honor pa starije verzije

Meni je super u futroli sa staklom, znam da nece da strada i ne brinem, a ne smeta mi.
To je stvar navike.
Moj otac svaki daljinski umotava u najlon recimo, iako ne razmislja o prodaji/poklonu, samo za sebe.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Samo da nebude kao i za alcatel 995 posle update nista novo i da cesce laguje fon.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Aha pogledacu,mada je fon i ovako upotrebljiv.

Upotrebljiv :D

Ako nema fabricku gresku, telefon leti :)

Za ove pare radi ok,ali do kada vreme ce pokazati.

Narucicu mate glass pro i neki case :D sto kaze Ivan, sto je sigurno sigurno je :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Pa krecu sa update ,a kada ce operateri da to urade ne zavisi oh Huaweia. Uvek imas opciju da azuriras OS i da ne cekas operatera kada je update zvanican.

Ne znam zašto je lošije za korišćenje uz staklo/foliju i futrolu. Svako staklo se grebe, a nikad ne znaš šta ti se može desiti... Kad bih morao da buljim u ogrebotinu na ekranu mislim da bih prso prvi dan. :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Evo ovaj moj će za 3 dana punih 7 meseci terora i još trči... :D

Zaboravio sam da napisem. Cackao sam kameru ali manuelna podesavanja slikanja i bas steta sto nema opticku stabilizaciju pri slikanju,znacilo bi dosta ako se stavi hvatanje slike vise od nula sekunde. Barem bi meni znacilo, posto nemam mirne ruke :D

Jel neko imao iskustva sa padovima telefona na beton?pitam jer ne bi da prodjem kao sa s3 neo posle jedno pada od pola metra ode staklo u tri lepe zajedno sa ekranom i sad stoji u vitrini i skuplja prasinu(inace star je bio 3 meseca)

Meni je P9 ispadao vise puta kako na beton tako na parket i slicno i jos je citav. Jedino sto je osteceno je aluminijumski okvir i tu nema popravke sem menjanja celog kucista. Za Samsung znam da puca samo tako.

Jel neko imao iskustva sa padovima telefona na beton?pitam jer ne bi da prodjem kao sa s3 neo posle jedno pada od pola metra ode staklo u tri lepe zajedno sa ekranom i sad stoji u vitrini i skuplja prasinu(inace star je bio 3 meseca)

Udri o beton slobodno, dobro se pokazao po tom pitanju ;-)

Telefon ima jednu konkretnu manu, tj. nešto što mi baš smeta - nedostatak podrške za OTG. Naravno, stvar još gorom čini činjenica da ima hardver, ali je Havaji u kernelu onesposobio tu opciju. Znam da postoji app koja pokušava da osposobi OTG, ali slaba vajda - radi jedan od četiri USB drive-a, po priznanju samog autora.

Telefon ima jednu konkretnu manu, tj. nešto što mi baš smeta - nedostatak podrške za OTG. Naravno, stvar još gorom čini činjenica da ima hardver, ali je Havaji u kernelu onesposobio tu opciju. Znam da postoji app koja pokušava da osposobi OTG, ali slaba vajda - radi jedan od četiri USB drive-a, po priznanju samog autora.
Vecina premium telefona nema podrsku za otg nista strasno

Meni je jedina mana samo punjenje baterije telefona, mogli su da ga skrate malo.. :)

Meni je jedina mana samo punjenje baterije telefona, mogli su da ga skrate malo.. :)
Punjenje je sporije u odnosu na stari xaomi ali i baterija traje duze,svakako punim mob nocu ili danju u zavisnosti kad radim.

Zaboravio sam da napisem. Cackao sam kameru ali manuelna podesavanja slikanja i bas steta sto nema opticku stabilizaciju pri slikanju,znacilo bi dosta ako se stavi hvatanje slike vise od nula sekunde. Barem bi meni znacilo, posto nemam mirne ruke :D
Ako ideš na veći shutter speed, teško da bi i OIS tu puno pomogao. Tu jedino postolje vredi. :)

Zbog cega pokazuje kad udjem u njegov task manager gde gasim aplikacije da ima ukupno 2 gb rama kad nije tako jer mora da sheruje sa gpu?ili gpu ima sopstvenu memoriju.

Kod mene na BETA login izbaci login failed.Ne znam zasto. Da li je neko imao ovaj problem??

Kakav si ti to haker ako te jedan failed zeza ? :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Vecina premium telefona nema podrsku za otg nista strasno

Koji su to Android premium telefoni koji ne podržavaju OTG? ☺ Moj i9100 je još 2011. imao podršku. Ako pogledam flagship uređaje najnovije generacije, isto je - LG G5, Galaxy S7/S7 Edge, Sony Z5, HTC 10, Havaji P9...

Kakav si ti to haker ako te jedan failed zeza ? :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Hahaha a nisam haker :D Nick stoji odavno tako a ne znam kako da promenim nick :D Ali eto nece failed izbaci i pokusao sam sve :D

Hahaha a nisam haker :D Nick stoji odavno tako a ne znam kako da promenim nick :D Ali eto nece failed izbaci i pokusao sam sve :D
Ma salim se ja :D nzm za failed, ja sam instalirao prihvatio i to je to. Sad cekati ako bude bude ako ne bice one full za nedelju dve i eto.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Nazad
Vrh Dno