Šta je novo?

Windows (phone) 10

Он скине апдејт, онда припрема за инсталацију дође до 100% и кад треба да крене инсталација избаци грешку 0х80075070 и напише да неке датотеке апдејта недостају и да пробам поново да га скинем. И тако врти у круг у недоглед.

Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока

Он скине апдејт, онда припрема за инсталацију дође до 100% и кад треба да крене инсталација избаци грешку 0х80075070 и напише да неке датотеке апдејта недостају и да пробам поново да га скинем. И тако врти у круг у недоглед.

Isti problem ja resio vracanjem na 8.1 pa upd na win10, cimanje jeste ali je bilo jace od mene.

Sent from mTalk

Moj MS Weather se samoinicijativno prebacio na nemački.
O1j3qgd.jpg

Sent from mTalk Lumia 950xl

Značiii "Zaječar će ovih dana postpast pod vlast Germana" ;) :d
Mala šala.
Nisu mi porasli apetiti nego ću se lakše snaći na L950 nego li na ovom Meizu, a L735 šljaka besprekorno a naročito sa LED notifikacijom.

@Miskonius, jesi li mozda menjao jezik u postavkama telefona i da li je jos sta otislo na nemacki? I da li vremenska prognoza koristi MS nalog?

Ljudi sta moram da uradim da bih izmedju sata i munuta imao dve tackice a ne jednu ... ??

Ništa. Tako je po nekoj novousvojenoj međunarodnoj konvenciji... J.be lud zbunjenog.

Ma degenerici bre na²
Fora je da kada stoje : to je onda podeljeno znak itd...
Kantastrofa!

Pa ja ti lepo kažem da J L Z :d

Sinoć sam probao/testirao 950 malo duže vremena, vidno i osetno brže i bolje radi od uređaja sa 1gb rama.
Sviđa mi se.

Ako ne bude tako ima da razlupam svoju buduću 950ku...

Sinoć sam probao/testirao 950 malo duže vremena, vidno i osetno brže i bolje radi od uređaja sa 1gb rama.
Sviđa mi se.

Ali i dalje verujem da je to sve moglo bolje, tj ima prostora ... nekako i dalje mislim da je WP bio tata mata, sto bi rekli " bas kao na ios-u " mislim na one ranije verzije 7, 8 ...

@Miskonius, jesi li mozda menjao jezik u postavkama telefona i da li je jos sta otislo na nemacki? I da li vremenska prognoza koristi MS nalog?

Nista nisam cackao, bilo je na engleskom i posle 15 minuta se promeni na nemacki.

Sent from mTalk

Ih, pa uvek može bolje, nema savršeno ništa, sem kamere na Nexusu :D .

Šta misliš da treba/mora bolje u samom OSu?

Kamera na nexusu savrsena? LOL

Kako sta, ima prostora za razno razne tweakove, od menjanja lock screena do swipe-a koji bi u levu stranu vodi do npr settings-a ili panela za promenu u vezi start-a ...

Isti problem ja resio vracanjem na 8.1 pa upd na win10, cimanje jeste ali je bilo jace od mene.

Sent from mTalk
Прошло је овако али се сад појавио други проблем, на .107 је инсталирао без проблема купљене апликације које су у мом власништву а на .693 неће. Штавише и за апликације које се не плаћају а имао сам их раније не стоји да су у мом власништву.

Ljudi bas sad gledam System & reserved je na preko 4GB ... *** pa to je u rangu zauzeca na androidu mislim na ove modele sa 64bit procesorima... Zna li neko da li je W10m na 950 i 950xl 32bitni ili 64bitni sistem?

To nema veze sa radnom memorijom... To ja sasvim drugo...

To nema veze sa radnom memorijom... To ja sasvim drugo...

lol, pa ko kaze da ima veze sa " radnom " memorijom , pravilo je neko da 32bitni sistemi manje zauzimaju od 64bitni sistema mislim na zauzece na rom memoriji ... zato pitam da li neko zna da li su buildovi za 950 64bitni ili 32bitni, posto snap 808 i 810 su X64 ...

Sta si tacno gledao? Koliko OS zauzima skladisne memorije uredjaja?

Pa sad, jeste puno ako se instalira na modele sa 8GB interne memorije ali 950 ili 650 serija dolazi sa daleko vise memorije pa to nije problem. Mislim da je najveci razlog za tih 4gb OneCore koji deli sa punokrvnim windows 10 i virtualizacija aplikacija kako bi se neutralisala mogucnost stete koju bi prouzrokovali maliciozni kodovi (vidi samo koliko ima zarazenih uredjaja na konkurentskim platformama, zapravo onoj dominantnijoj). Mislim da je bolja opcija tih 4GB nego da jos moras da vodis racuna o tome da ti telefon ne zabode virus gde, s obzirom na nacin zivota danasnjih ljudi, moze da napravi vecu stetu nego da pojede ceo PC. A i memorijske kartice su prilicno jeftine i dostupne danas pa se to da lagano nadoknaditi.

Windows je bas nezarazena platforma :d

Blago tebi, tebi sve smesno a i vidim dosadno, ajde care navedi mi neku uwp aplikaciju koja je bila slomljena ili zarazena a da je naravno dosla sa Store-a , e kada je navedes onda se javi ...

@imbaqq ne kukam ja da je to nesto strasno, ja imam ukupno zauzeto na internoj oko 9 Gb i tesko da ce u buducnosti to da premasi i 16 a kamoli 32, nego postavljam pitanje da li je platforma 32bita ili 64bita za W10m , sta tu nije jasno? Ok ako neko ne zna to je nesto drugo, ja ne znam tako da pitam...

Poslednja izmena:
Vrh Dno