Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ja nemam problema na L640. Radi kako treba. Kada je stigao update na W10, bio sam baš uzbuđen i odmah sam prešao na nju. Kako sam ga instalirao počeo je da restartuje na par minuta, u početku sam mislio da je to normalno jer je vršio neke updateove u prodavnici. Međutim uočio sam da tastatura neće da iskoči kada kliknem na neko polje za unos. Jedino mi je Hard reset bio rešenje. To sam i učinio i sada radi kao sat. Ako imate bilo kakav problem moj je savet uraditi Hard reset pa pratiti dalje šta će se dešavati.

Nisi promenio nalog za to "hvala"

Sent from TT

Nemam pojma o čemu pričaš, zahvalio sam se dejanu87dex na dobrodošlici.
Ovde neki tripuju da sve lepo o win telefonima pise jedna osoba sa vise razlicitih naloga,po njima nemoguce je da bilo ko bude zadovoljan windows telefonom i onda optuze takve da su winbotovi i da imaju vise naloga,da ih Microsoft placa za to i slicne nebuloze.

Da, inace je poznato da Gari (i tako ti likovi) nemaju po 10 banovanih naloga sa kojih su botovali :d

Poslednja izmena:
Mislim da pričate gluposti... Isti ti tzv. botovi postoje na drugim forumima, sa istim imenima.
Kad ste pomenuli Garija, to je "logično", čovek "botuje" po svim forumima, vezanim za windows telefone. Svašta!
Jedan od njih je windows novosti, koji govori samo o WP, koja je logika da tamo "botuje"?
Znači li to što više koristim intel, nvidia-u, xbox... Da sam njihov "bot"?!
Svašta!

Zar ne deluje da covek odgovara 'hvala' na savet gore u vezi hard reseta, samo sto nije provalio da nije promenio nalog :d Ja ne vidim taj post o dobrodoslici..

Sent from TT

@ rotkod

Ma da, nevinasce od umerenog fan-a a ovde je modu opsovao majku samo zato sto mu se nije svideo komentar o WP/W10m!?, neko je napisao da je psovao i pretio ''neistomisljenicima'' valjda na MSf-u, 100x su mu brisali botovske postove u raznim temama i banovan je samo 10-ak puta :)

Zar ne deluje da covek odgovara 'hvala' na savet gore u vezi hard reseta, samo sto nije provalio da nije promenio nalog Ja ne vidim taj post o dobrodoslici..

I meni je tako delovalo ali ko zna, mozda je samo promasio thread, nije da se ne desava :)

Poslednja izmena:
Nikad ne mogu tvrditi nešto 100%, ali ovo pišem vezano za sebe. Volim sve telefone, neki mi se više sviđaju i to je otprilike to.
Volim uputiti sve svoje prijatelje za neki telefon, za koji mislim da više njima odgovara. Moj kum je godinama koristio WP, a od skora sam mu kupio huawei, jeftiniji je ovde... Primer.
Iskreno, zamalo da i sebi kupim, ali želim videti što će donjeti WP u budućnosti.

Ne znam zasto uopste polemisemo o tome, neka koristi ko sta hoce i to je to :) A za ostalo ima ko ce da proceni i sankcionise, niko nije ni rekao da je W10m sada ''djubre'', vecim delom su sredili probleme, stabilnost i ostalo.

Ma KlOnKiO je pogresio sto nije citirao dejanov post u kome mu zeli dobrodoslicu jer je newcomer pa je ispalo da se zahvaljuje sam sebi ...i odmah optuzen da ima jos jedan nalog pa zaboravio da se na njega prebaci,da li je moguce da neko misli da te stvari ovde ljudi rade?Gari nije imao 10 naloga odjednom vec je kad su ga banovali otvorio novi nalog ali su ga dusebriznici brze bolje prijavili,pa je otvorio i sledeci nalog ali su opet uradili isto i kad je covek shvatio da je nekima najveci neprijatelj,vise se nije ni vracao.

Ma KlOnKiO je pogresio sto nije citirao dejanov post u kome mu zeli dobrodoslicu jer je newcomer pa je ispalo da se zahvaljuje sam sebi ...i odmah optuzen da ima jos jedan nalog pa zaboravio da se na njega prebaci,da li je moguce da neko misli da te stvari ovde ljudi rade?Gari nije imao 10 naloga odjednom vec je kad su ga banovali otvorio novi nalog ali su ga dusebriznici brze bolje prijavili,pa je otvorio i sledeci nalog ali su opet uradili isto i kad je covek shvatio da je nekima najveci neprijatelj,vise se nije ni vracao.

Nemam nameru da se ponovo raspravljamo oko istih gluposti ali data mu je jos jedna sansa pa su mod-ovi ponovo procenili da je zreo za banovinu. Posle toga jos X puta. Nije ga banovao niko od nas vec oni kojima je to ''posao''..

Nema svrhe siriti ovo na wp/w10m vs ios/android, mislim da je svima vec muka od toga.

I meni je muka, jer je to potpuno besmisleno... Neka svako uživa u svom, bez potrebe da omalovažava druge.

Nego, kako vam se čini stanje baterije?
Meni sa ovim zadnjim update-om i dalje srče bateriju.
Čini mi se bar 1h kraće traje.

Posle poslednjeg azuriranja,fast insider,cini mi se da baterije duze traje.U 8 sam je skinuo s punjaca i sad u 21h je na 47%.

Na L550 trajanje baterije deluje isto, malo losije ali je svakako oslabila posle 12 meseci rada.
Nazalost i dalje se ponekad javljaju one distorzije (kada zakuca melodija zvona za sekundu ili dve) ali nije veci problem.

Nekako mi deluje da su dodatno pojacali svejedno jak zvuk u toku razgovora pa je potrebno smanjiti ''jos za jedan stepen'' inace ce razgovor moci da cuju svi u blizem okruzenju :) Ipak zvuk ostaje veliki plus, mislim na kvalitet pri svakoj upotrebi i u odnosu na cenu.

Nemam nameru da se ponovo raspravljamo oko istih gluposti ali data mu je jos jedna sansa pa su mod-ovi ponovo procenili da je zreo za banovinu. Posle toga jos X puta. Nije ga banovao niko od nas vec oni kojima je to ''posao''..

Nema svrhe siriti ovo na wp/w10m vs ios/android, mislim da je svima vec muka od toga.

Ne bih da ulazim u neku dalju polemiku ali se može pročitati post Garija i videti razlog zbog čega je popio ban, isprovociran je bio što bi se reklo "navučen na tanak led" mangupi ga navukli i to je to, mislim da je prestrogo bio sankcionisan za razliku od drugih kojima se tolerišu neke stvari (flejm) ali to je moje mišljenje i nema veze sa stavom o wp. Uglavnom je argumentovano i opširno odogovarao na prozivke što je smetalo nekom. A što se tiče baterije stanje je i dalje ne promenjeno izgleda da neki proces srče bateriju ...

Poslednja izmena:
Na L550 trajanje baterije deluje isto, malo losije ali je svakako oslabila posle 12 meseci rada.
Nazalost i dalje se ponekad javljaju one distorzije (kada zakuca melodija zvona za sekundu ili dve) ali nije veci problem.

Nekako mi deluje da su dodatno pojacali svejedno jak zvuk u toku razgovora pa je potrebno smanjiti ''jos za jedan stepen'' inace ce razgovor moci da cuju svi u blizem okruzenju :) Ipak zvuk ostaje veliki plus, mislim na kvalitet pri svakoj upotrebi i u odnosu na cenu.

Ovo za zvuk je skroz tačno. Na 640-ki ga držim na 1 i to je baš glasno, a po potrebi, na ulici pojačam na 2, eventualno 3.

Sent from mTalk

Када шаљем више слика преко воцапа, означим нпр.10 у галерији, не проследи се све, него рецимо 6-7... Где нестане оних 3-4?:D Јел се то још неком догађа?

Sent from mTalk

Ja sam prezadovoljan baterijom. Evo sad je 31 sat kako je skinut sa punjača. Nije gašen preko noći. 24sata je na 3g, ostalo wifi. Moram priznati da sam malo koristio razgovore, ostalo regularno, sinhronizacije i obaveštenja. Insta, FB, edge.
Realno ga nisam nešto akao preterano, i sad mi je baterija na 42%. Po proceni može još 14sati korišćenja ovim tempom. Što bi se rekli mid-light korišćenje.

Sent from mTalk

Meni Twitter i Edge jedu bateriju nenormalno.
Discharge rate oko 22% per hour kad krenem da listam.

Sent from mTalk Lumia 950xl

Kako beše, zzaboravio sam, može li glance da se namesti da radi od do ili mora ručno da se gasi kad mi ne treba?
Recimo da radi od 6.30 do 16h pa da se posle ugasi sam?

bbf34248500124e097c6bbe321307ce1.jpg

ima ovaj Night mode, zaboravio sam samo da li skloni background picture ili ugasi ceo glance u izabramom vremenskom periodu..

Poslato sa Note 3

Vrh Dno