Šta je novo?

Windows (phone) 10

Blago tebi, tebi sve smesno a i vidim dosadno, ajde care navedi mi neku uwp aplikaciju koja je bila slomljena ili zarazena a da je naravno dosla sa Store-a , e kada je navedes onda se javi ...

@imbaqq ne kukam ja da je to nesto strasno, ja imam ukupno zauzeto na internoj oko 9 Gb i tesko da ce u buducnosti to da premasi i 16 a kamoli 32, nego postavljam pitanje da li je platforma 32bita ili 64bita za W10m , sta tu nije jasno? Ok ako neko ne zna to je nesto drugo, ja ne znam tako da pitam...

Nisam ja ni rekao da kukas vec navodim kad bi to bio problem. Odgovorio sam ti da mislim da tih 4gb lezi u OneCore podsistemu (UWA sa kojima windows 10 mobile radi za razliku od x86/x64 na desktopu na koje smo navikli).

Mislim da nije 64bit... Opet...
https://mspoweruser.com/microsoft-confirms-lumia-devices-will-soon-64-bit-windows-10-mobile-os/

Poslednja izmena:
Ljudi bas sad gledam System & reserved je na preko 4GB ... *** pa to je u rangu zauzeca na androidu mislim na ove modele sa 64bit procesorima... Zna li neko da li je W10m na 950 i 950xl 32bitni ili 64bitni sistem?

Windows 10 Mobile nema 64-bit, ali je u izradi. Verovatno RS3.

Camera je dobila jos jedan update, koliko mogu da primetim, sredjen je post processing koliko toliko. Medjutim i dalje se javlja seckanje prilikom snimanja ako je ukljucen DVS.

Camera je dobila jos jedan update, koliko mogu da primetim, sredjen je post processing koliko toliko. Medjutim i dalje se javlja seckanje prilikom snimanja ako je ukljucen DVS.

DVS izbegavati ako je u pitanju 950 i 950xl ... pored opticke stabilizacije nema sta da trazi DVS.

Nego ljudi ima li na trzistu fon sa jacim led-om od 950 i 950 xl, juce bio u podrumu, nestalo struje, *** ova lampica kao da je snage 25W :D KIDA

Poslednja izmena:
Lumia 640 na .693 kod mene se cudno ponasa, glance screen ne radi iako je ukljucen, onda iznenada sam od sebe proradi, ista stvar se desava i sa double tap otkljucavanjem. Olx aplikacija puca, ugasim upalim tel radi normalno, isto tako i igra Darts, baterija imam osjecaj malo krace traje. Rotiranje ekrana vec 2puta samo od sebe prestaje da radi u 3dana, to sam rijesavao soft resetom. Viber ponovo vjecnost treba dok se tekst pojavi u chat prozoru. Inace do neki dan sve je radilo zadovoljavajuce...

Sent from mTalk

Jel ja tripujem ili SMS messaging ne radi preko Skajpa posle .693?

Sent from mTalk Lumia 950xl

Jel ja tripujem ili SMS messaging ne radi preko Skajpa posle .693?

Radi
UU9plzM.jpg

Sent from mTalk

Jesi li probao da pošalješ poruku?

Ljudi dajte preporuku za USB type C kabal, posto sam cesto u toku dana i na druga mesta van kuce a i na poslu, treba mi just in case dobar kabal znaci da nije neko djubre.
Original koristim uz Aukey ali kuci,.. a ne volim da nosim sa sobom kabal..

Ja sam uzeo od huawei, punjač i kabl type c...
tvc-mall
;)

Ljudi bas sad gledam System & reserved je na preko 4GB ... *** pa to je u rangu zauzeca na androidu mislim na ove modele sa 64bit procesorima... Zna li neko da li je W10m na 950 i 950xl 32bitni ili 64bitni sistem?

Svi telefoni Android, iOS, pa i WP koriste ARM procesore. Postoje glasine a i dokazi da MS radi na telefonu sa Snapdragon 835 procesorom.

Još kada bude MTK počeo da koristiiiii....

Kako vam rade Outlook mail, Calendar i Alarm mislim na plocice? Na starim sam verzijama posle HR i rade kao sat! Jedino sto sam uskracen za neke funkcije.

Poslednja izmena:
Kod mene se vrte kako treba od septembra kad sam uzeo telefon. Ni sa jednim bildom nije bilo problema sa plocicama vec je u jednom bildu bilo problema sa zakucavanjem start procesa sto je pojelo bateriju jako brzo. Osim toga sve je OK.

Код моје жене на Л735 све плочице функционишу беспрекорно што се освежавања тиче.

Win 10 je totalni random, do prije 10tak dana sasvim solidno radio evo sada svaki dan moram radi necega da ugasim/upalim telefon...rotacija ekrana recimo danas ne radi...loodilo

Sent from mTalk

Nakon soft reseta radi rotacija, ali sada ne radi glance screen i double tap...svidja mi se kako izgleda win ali zbog ovih stvari vecina napusta ovaj OS.

Sent from mTalk

Live plocica kalendara mi ne radi vise od pola godine..nakon AU. Nema sta nisam pokusao..sad sam se pomirio sa tim i pinujem je svako jutro kako bih promenio datum.

Plocica maila radi al nema nikakve zvucnog obavestenja kad pristigne mail.

Meni sad ni na staroj verziji plocica kalendara ne radi a taman sam se juce pohvalio :(

Live plocica kalendara mi ne radi vise od pola godine..nakon AU. Nema sta nisam pokusao..sad sam se pomirio sa tim i pinujem je svako jutro kako bih promenio datum.

Plocica maila radi al nema nikakve zvucnog obavestenja kad pristigne mail.

Jesi li podesio zvučno obaveštenje u postavkama maila?

DEqEqFW.jpg

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Sto bi bilo lepo da ubace teme i custom color picker ... :D

To je teska glupost ,dzabe namestas u settings -notifications ,baners ,sound ,ako u samoj aplikaciji ne ukljucis,i ja sam se nervirao sto nemam notifikacije dok nisam skontao ovo gore.

Sent from mTalk

Vrh Dno