Šta je novo?

Windows (phone) 10

Stavicu i drugu dimenziju prve...

Back.jpg

Red_and_Green.jpg

Red_and_Green.png

Sa ovom zavrsavam, OEM wallpaper za W10M je sacuvaj Boze i zakloni...

Nadam se da je ovo u skladu sa temom.

Stavio sam oba formata, tako da moze za vise OS-ova.

triangle_green.png

free_wallpaper.png

Bravo za wallpapers, narocito za onu guzicu! :D

Ja koristim ovu crvenu, jako lepo izgleda na kompu, telefonu i sinovčevom iphonu!
Bulja je odlična za uštedu energije, kažu bolje tamnije za windows telefon...

Hvala!

Ja koristim ovu crvenu, jako lepo izgleda na kompu, telefonu i sinovčevom iphonu!
Bulja je odlična za uštedu energije, kažu bolje tamnije za windows telefon...

Hvala!

CRNA pozadina je dobra za telefone sa amoled ekranima a ne generalno za sve w10m...

Ma mislio sam na to, clear black...
Ne mislim ozbiljno za uštedu energije, leđa su super...

Vidim l550, l730 i mnogi drugi win i android fonovi imaju navigacione tastere na ekranu. Znaci ako pise da je ekran 5" to je u stvari manje od 5" jer deo odlazi na nav.bar koji moze stajati i van ekrana. Da li je to tačno?

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

Meni se čini da je sa najnovijm .693 buildom kod mene potrošnja povećana. ~10-20%

Sent from mTalk

Meni se čini da je sa najnovijm .693 buildom kod mene potrošnja povećana. ~10-20%

Sent from mTalk
Koji je telefon u pitanju ako su serij x30 onda nije cudo, mislim i da firmware tu igra bitnu ulogu...

Logicno je da su 550,650,950 xl imali u fokusu sto se tice w10, a ostali ***.

Meni posle zadnejg sistem apdejta ponovo stizu one poruke delivery report .
@rotkod hvala za wallpaper :)
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Koji je telefon u pitanju ako su serij x30 onda nije cudo, mislim i da firmware tu igra bitnu ulogu...

Logicno je da su 550,650,950 xl imali u fokusu sto se tice w10, a ostali ***.

Ti je baš i fora, imam 950xl :D

Sent from mTalk

Potrošnja je povećana od prethodnog builda to samo znači da nije ispravljeno ...

Soylent green is people

pametni ovi Indijci , *** nisam znao za ovo :D

Ma zna se i kod nas samo se mi ne hvalimo. :)
Ja to otkrio slučajno.

Meni 693 nije prosao ni posle 2hard reseta.

Sent from mTalk

Nisam ni ja znao. Isto funkcioniše i kad se spusti action center samo do pola ekrana. I to je cool.

^ Mazohista. :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

pametni ovi Indijci , *** nisam znao za ovo :D

Ne vidim svrhu povlacenja prosta po ekranu kad ispod "all settings" imas polje gde je ispisano "expand" jedan tap da bi razvio sva obavestenja...
Kad su razvijena sva obavestenja "expand" se promeni u "collapse" jedan tap i sve se skupi u jedan red i to je to...

Mene najvise odusevljava unificiranost vecine programa na WP i w10m, sem kad su igre u pitanju tu je opsti haos...

A tek setovanja sva su na istom mestu ma koji WP i/ili w10m uzmes u ruke, nema trazenja ociglenih stvari kao na roboticu...

A jel provalio još neko da se dobijaju obaveštenja na W10 desktop kad se telefon napuni (ako uređaji dele isti nalog naravno)?
Ne mislim samo ako se telefon puni preko USBa na kompu, već ako je recimo uboden na punjaču u drugoj dobi, čim se napuni stiže obaveštenje u Action Centru da je pun.
Cool feature ;)

Sent from mTalk Lumia 950xl

A jel provalio još neko da se dobijaju obaveštenja na W10 desktop kad se telefon napuni (ako uređaji dele isti nalog naravno)?
Ne mislim samo ako se telefon puni preko USBa na kompu, već ako je recimo uboden na punjaču u drugoj dobi, čim se napuni stiže obaveštenje u Action Centru da je pun.
Cool feature ;)

Sent from mTalk Lumia 950xl

dA U Kortani na PC-u moze tacno da se podesi sta zelis od tih obavestenja, ono sto me nervira je to sto kada vidim npr poruku na WA , to obavestenje ostaje u AC na kompu ... mozda je bug a mozda jos to nisu sredili ...

@MaliAbner iskreno lakse je da slajdujes prsticem nego da gadjas to Expand/Collapse polje :) i iskreno bolje da je mesto toga strelica samo ->

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Dele se sva obavestenja na svim win10 uredjajima koji dele isti MS nalog. Pozivi, poruke, notifikacije vezane za aplikacije, status uredjaja... osim notifikacija koje su vezane striktno za PC kao sto je najdosadnije obavestenje "update your antivirus" koje iskace svaki drugi dan :D Ono sto je najgotivnije u celoj prici je to sto mozes sa racunara da odgovoris na poruku iz neke aplikacije ili SMS, uskoro ce moci i da se odogovori na poziv... Integracija je dobro odradjena i napreduje, dodaju se nove stvari a postojece peglaju.

Пробао на жениној л535 да ставим десетку али после .107 неће ни да мрдне на следећу верзију. Стално избацује грешку 0х80075070 и да фале неке датотеке и да пробам поново,ни хард ресет није помогао. Да ли неко има неку идеју шта даље?

Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока

Recovery na 8.1, pa upgrade advisor, pa update na win10, hard reset i bez povlačenja backup-a, sve fresh start. Radio sam to dva puta na l532 i svaki put glatko, ali traje dugo.

^Тако сам и радио. А бекап нисам никад радио тако да нема шта да повуче.

Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока

Imala jedna drugarica l535 i isto imala problema pa se vratila na 8.1. Stvarno mi je neverovatno da na l532 radi normalno a na l535 nece. 'Ajd pa neka se javi neko ko ima l535 sa win 10. 'Si pitao Support?

Vrh Dno