Koji Xiaomi telefon je jeftiniji kod nas nego na kineskim sajtovima?
Koji Xiaomi telefon je jeftiniji kod nas nego na kineskim sajtovima?
Pogledaj malo svi modeli su kod nas jeftiniji!Racunaj pdv,carinu i cekanje i bez toga su jeftiniji!
Pogledaj malo svi modeli su kod nas jeftiniji!Racunaj pdv,carinu i cekanje i bez toga su jeftiniji!
Ti stvarno mislis da ti prodavci sa kp placaju carinu i pdv za te xiaomi telefone???
Necemo se zezati sad. . .
Šta pričaš ti čoveče.
Da ,samo ne plate carini i pdv. To jest plate svoju vezu u policiji. Mislim na velike "distributere" od kojih ovi pilicari sa kp nabavljaju.
Npr njima je nabavna cena za mi5 ~200e a prodaju ga za 260e. Marža veća nego u gigatronu a nemaju zaposlene niti plaćaju poreze i lokal.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Daj konkretno link sa tim monitorom koju na KP kosta 400 evra, a kod nas u radnji 80 000 dinara ...
Ako na LG sajtu stoji da je 600 dolara onda defitivno ta cena od 400 evra ne moze biti tacna sa KP, proveri jos jednom da li ti uopste gledas taj monitor? Opet moze da se desi da su bili neki ozbiljniji Bozicni i "Black Friday" popusti pa su povukli vecu kolicinu i napravili vecu razliku u ceni sto iskreno cisto sumnjam
Odeš lepo na argep.hu i vidiš kolika je cena - http://www.argep.hu/product_2435490.html - 400 evra.
Shvatiš koliko nas deru i unapred se nasmeješ moderatoru koji će ti izbrisati poruku koja apsolutno ne krši pravila foruma.
Kao i prethodnu
![]()
Sedneš u voz odeš u HU, prošetaš se Budimpeštom, uzmeš monitor, PLATIŠ CARINU I PDV, uštediš pare. Stvarno ne vidim u čemu je problem diskutoviati o cenam u okruženju.
Kako bez garantnog lista tj. racuna iz radnje da povrate AFU? Verovatno imaju garanciju u Mađarskoj i zato je ostvariva preko njih, kada idu po robu ili kako vec to rade, da ne zalazim sad..Xiaomi na KP nije kraden već je švercovan iz Mađarske, kao i većina ostale tehnike koja se prodaje na KP. Oni dobijaju telefone i jeftinije nego što se prodaju u Mađarskoj jer ih kupuju bez garantnog lista, + uzimaju povrat AFA (Mađarski PDV). U Srbiji naravno ništa ne plaćaju, dobro oni zarade bez brige
Pa sto bih isao onda u Budim kada moze kurir da mi donese na moju adresu i to ne za 400 eura,nego za 350?......ako idem,imao bih jos troskove prevoza,itd,ovako samo posaljem poruku na KP i za tri dana ispred mojih vrata stize monitor za 350 eura?
Nekako mi deluje previse "dobro" i jeftino,da se pitam u cemu je caka?
Ne znam zbog cega su mi obrisane poruke na nekim od prethodnih strana kada niko po imenu sa KP nije pomenut?
Da li moze doticni da se javi i obrazlozi zasto na tako bahat nacin brise postove vezane za samu temu
htedoh da citiram clana "Ryo" vezano za EOL sto je rekao, ali nisam mogao da nadjem ...
Garantni list i račun nisu isto. Džabe ti račun jer na njemu nemaš serijski broj uređaja, i trajanje garancije.Kako bez garantnog lista tj. racuna iz radnje da povrate AFU? Verovatno imaju garanciju u Mađarskoj i zato je ostvariva preko njih, kada idu po robu ili kako vec to rade, da ne zalazim sad..
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Odeš lepo na argep.hu i vidiš kolika je cena - http://www.argep.hu/product_2435490.html - 400 evra.
Shvatiš koliko nas deru i unapred se nasmeješ moderatoru koji će ti izbrisati poruku koja apsolutno ne krši pravila foruma.
Kao i prethodnu
![]()
Sedneš u voz odeš u HU, prošetaš se Budimpeštom, uzmeš monitor, PLATIŠ CARINU I PDV, uštediš pare. Stvarno ne vidim u čemu je problem diskutoviati o cenam u okruženju.
Nema cake, nego se distributer za LG verovatno ne bahati kao ovaj kod nas.
A koliko onda izadje carina+pdv ako monitor kosta 400e, da li se to odredjuje na osnovu cene proizvoda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari