Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ovaj crni okvir oko ekrana organski ne podnosim. Zato ne kupujem bele telefone. Ne razumem zašto to stavljaju kad je odvratno.

Kinezi imaju osecaj za lepo koliko i Srecko Sojic. Bar ne stavljaju beli okvir na crni telefon :d

Ne stavljaju oni to zbog estetike nego je takvo rešenje mnogo jeftinije. A i stvara lažni efekat manjih bezela kada je ekran ugašen. Xiaomi fura to uglavnom jer su pilicari.

Npr ZTE z11 . Bela prednja strana . Slično je i sa belim xiaomi mi mix.
P1130407.jpg

A ovo da kinezi nemaju osećaj za lepo neću komentarisati .. :/

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
ja ne znam ko ima lepše telefone od kineza. možda prvi htc one može tu da se uglavi, mada su i oni kinezi samo se foliraju 🙂 a i koliko se sećam i to je bio pokraden dizajn neke jeftinjare kineske 😀

Evo ko hoće preko ove app da odradi update za Mate 9
67222c9790a138b424a5af9af327d50c.jpg

44d2bb86a628f26f1e145ad6e28882b7.jpg

61ad2fe9d5e2a7c1b142acc7dafe90aa.jpg

a40d04161776c79873a236f8027df84f.jpg

Huawei Mate 9

@Bogi79 a dali je to pametno to uraditi ili čekati da izadje official?

Huawei mate 9 pro

Ja čekam OTA Update, što je sigurno, sigurno je 🙂
Na nemačkom forumu ima vec njih koji su dobili ota i onih koji su ovako uradili Update, kažu sve ok... Ipak ja cekam OTA 🙂

Huawei Mate 9

Edit :
Ukoliko nekog zanima, verzija mate 9 MHA-L29 Dual Sim
Sim slot 1 : 2G/3G/4G
Sim Slot 2 : 2G/3G

Huawei Mate 9

Pih, ja nabrzaka pogledao na gadgets.ndtv.com i tamo stoji da je na obe sim kartice dostupan 4G... Kakvi slepci.

Da da, pisalo se, ali eto info iz prve ruke. Mada kod mene je sad samo jedna sim kartica.
f34d376fb8d7cd1e774a8e60d5dd4d00.jpg

Huawei Mate 9

I na zvaničnom Huawei sajtu stoji da je druga kartica 3G. Šteta, baš sam se nadao da i tu može 4G...

Pa dobro šteta jeste, ali obzirom da druga sim je dosad podržavala samo 2g, opet je i 3g ok.
Primer sam, imam i X2 dual sim, druga sim je samo 2g.

Huawei Mate 9

A 3g vam nije dobar i dovoljan zbog?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni je 3g druga sim, super. Od nedelje cu da stavim i drugu sim i to je to 🙂

Huawei Mate 9

3g je sasvim ok, nije neophodno da budu obe 4g.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zagrejao sam se za 4G u sim2 pre svega zbog kartice koju koristim kad sam van zemlje, a onda i zato što bih mogao objektivno da testiram npr vip mrežu u ovih par meseci, dok mi ne istekne ugovor. Ali šta je tu je, daleko od toga da je loše ali sam se ipak naložio za bolje 🙂

Da li postoji uopste dual sim fon sa dva sim slota a da su 4g?

Huawei Mate 9

Mislim da je one plus 3, dual sim 4g na obe.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije bitno da li je neophodan 4g ili nije.. Ljudi su na predstavljanju telefona rekli da su obe aktivne na 4g tokom razgovora, bar se ja tako secam

To je nemoguće, na Mate 9 nisu obe sim kartice istovremeno aktivne.

Oneplus 3 navodno ima 4G na obe kartice, mada sam to našao na istom sajtu na kojem je pisalo da to važi i za Mate 9. Zato sam se i prebacio, Oneplus3 mi je bio prva opcija. Na kraju krajeva, nije toliko ni bitno.

ne verujem da su i na oneplus 3 obe 4g isto tako mislim da nisu dual sim full active

Depending on the region.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja cu da probam, to jest da stavim i drugu sim pa vam javim ovde sta je i kako je... I mene bas zanima 🙂

Huawei Mate 9

To je nemoguće, na Mate 9 nisu obe sim kartice istovremeno aktivne.

Oneplus 3 navodno ima 4G na obe kartice, mada sam to našao na istom sajtu na kojem je pisalo da to važi i za Mate 9. Zato sam se i prebacio, Oneplus3 mi je bio prva opcija. Na kraju krajeva, nije toliko ni bitno.
Je l sada koristiš neki dual sim telefon?
Pitam jer imam S7E dual sim, i kada odabereš karticu sa koje će da "vuče" internet, staviš da ta kartica može da hvata LTE, a drugu koju ne koristiš za internet neka ostane 2G ili u ovom slučaju 3G i ne vidim problem. U prevodu, nije bitno u koji slot staviš SIM kartice, oba mogu da povuku LTE, ali ne u isto vreme, a ti biraš koja da bude LTE/3G, a koja 2G...
Ja imam na obe internet, i kada potrošim sa jedne, samo spustim notification panel i podesim da mi internet vuče sa druge...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno