Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ti kažem šta može biti problem, ako su aplikacije zaštićene i greškom ili namjerno isključiš dolazi do toga da ne stižu poruke dok se ne otvori viber, onda mora posebno da se zaštiti da bi sve normalno radilo

Huawei P9

Pa je li ovo tehnički forum ili rekla kazala pijaca?
Je li problem okačiti ss baterije da vidimo?

Pa je li ovo tehnički forum ili rekla kazala pijaca?
Je li problem okačiti ss baterije da vidimo?
cd86b024c90da32d37c3f35cc5b40c4e.jpg
5acd594629dd1d6233a6549052d3056d.jpg

Huawei mate 9 pro

Loznice, da vidim jesi me dobro naučio [emoji3] .

Koliko je osvetljenje ekrana, i daj ss sa 4G, kad budeš mogao/testirao.
Hvala.

Cvorugo nemoj da trolujes ljude kad neces kupiti ovaj telefon xD

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ne trolujem bre [emoji3] .

Šta je teško okačiti i dokumentovati, svi to rade, a ovde se toliko hvali Huawei pa dajte dokaz da i ja vidim tu superiornost, ništa više.

Ne trolujem bre [emoji3] .

Šta je teško okačiti i dokumentovati, svi to rade, a ovde se toliko hvali Huawei pa dajte dokaz da i ja vidim tu superiornost, ništa više.
Džaba i da je SOT 25h, ti ćeš reći da je kinez u usponu i da ne vredi te pare 🙂
Morao sam, sala kolega 🙂

Huawei P9 Plus

Ne kapiram đe nađe vezu sa note 4 i Nexusom, kako možeš da koristiš Samsung ako koristiš Nexus, ne smetaju ti bagovi, tw?

Huawei P9

Zanimam se, naravno, smorila me ova 2, a ne bi S7 jer već imam N4 pa bi da promenim malo.
Zato me i neprijatno iznenadila cena 9ke.

Spajam nespojivo, što da ne, jedno vreme sam koristio i WP kao drugi mob.

Lm, okačite bateriju kad testirate.
Zahvaljujem.

Pa za tebe je Pixel, savršen telefon za 1000 i kusur evrića, sića od cijene

Huawei P9

Pa sve normalno zavisi sta ti sve očekuješ od budućeg telefona, u ovom slučaju od mate9. Svako ima neki svoj kriterijum sta mu je bitno i koje su mane bilo kog brenda...
Eto imamo jednog korisnika mate 9 pro, meni za par dana stiže mate 9, pa ti slobodno pitaj sve što te zanima a ja cu rado da ti odgovorim na svako pitanje 🙂
Mogu na žalost mate 9 da ti uporedim sa svojom ostalim Huawei uređajima... I to je to...

Huawei P9 Plus

Bato ti sve vreme na 4g, ne koristiš wifi? Ako je tako onda ti je baterija top. 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bato ti sve vreme na 4g, ne koristiš wifi? Ako je tako onda ti je baterija top. 🙂

Stalno samo 4g, jer imam dosta mobilnog interneta, tako da to je to...
Brzi mi je mobilni net nego kućni WiFi 🙂
Sve u fullu 🙂

Huawei P9 Plus

To je, kad niko ne čita do kraja celu rečenicu. 🙂

Brate pa onda ti je baterija vrh, i ja sam mislio da ne koristiš samo 4g

Huawei P9

Voleo bih da vidim skroz napunjen ram i onda koliko dugo uspeva da to sve zadrzi u sebi odredjeno vreme.

Pa tako je kako je, primera radi, ženin mate s izvuče isto oko 05h do 06 h ali 4g i WiFi, dok huawei mediapad X2 7.0 sa 4g nikad nije bio ispod 7h SOT. To je sto ja mogu da napravim poređenje.
Kod mene se vazi baterija i sot samo 4g 🙂
To je po meni pravo merilo trajanja baterije.

Huawei P9 Plus

Cim odradim ciklus punjenje do 100 posto, kacim ss od p9 plus. Jel ok?
Ne znam jel se sećaš, kacenja ss od mog huawei mediapad x1, gde sam izvukao 4g i WiFi skoro 11h...pa je krenulo osporavanje bas na ms forumu i od tad više nisam kacio ss...

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
Cvorugo, počeo si opasno da smaraš, ponašaš se kao klinac od 15 godina, čovjek je ozbiljan i ne vidim čemu takvo ponašanje, ako ti se ne sviđa i tražiš zabavu baciš se na neku drugu temu

Huawei P9

Nikola, opušteno, mogu svakom da dokažem sve ovo napisano, pa kome se svidi ili ne sta cu mu ja...
Rad sam da pomognem svakom ukoliko se odluči za Huawei uređaj... Toliko od mene...

Huawei P9 Plus

Cim odradim ciklus punjenje do 100 posto, kacim ss od p9 plus. Jel ok?
Ne znam jel se sećaš, kacenja ss od mog huawei mediapad x1, gde sam izvukao 4g i WiFi skoro 11h...pa je krenulo osporavanje bas na ms forumu i od tad više nisam kacio ss...

Huawei P9 Plus
Ok Bato, ne pamtim keve mi, i tableti su nesto drugo i moj izvlači 10h problema bez.

Cvoruga, x1 je korišćen kao telefon sa sim karticom, tako da nije baš isto tablet samo na WiFi i tablet na 4g i WiFi, to znas i sam...

Huawei P9 Plus

Ma nema šta da dokazuješ bilo kome, vidi se danje momak neozbiljan i jako bezobrazan, ne vidim zašto bi neko lagao, tu smo da razmjenjujemo iskustva i svako kupuje šta mu odgovara

Huawei P9

A ***, valjda je nekima važni da ospore sve ako je neko kao ja zadovoljan sa Huawei, ne bih bzvz imao 5 uređaja od Huawei... Al to sam ja, zadovoljan i to je to... Za druge me i ne zanima... Sta ce ko da kaže, da pomognem hocu, kad neko lepo pita šta i kako radi huawei, jer to sve mogu da napišem iz svog iskustva.

Huawei P9 Plus

Ne znam čemu rasprava. Moze sve fino i polako[emoji1]
Mene takodje zanima ss baterije, sot ovog telefona i bilo bi lepo videti iz prve ruke. Retko ko poseduje ovaj telefon.
Mate 9 mora da gura lagano bar preko 7.
Ja na honor 5x guram svaki dan više od 5 sata, čak i 6 ako bateriju punim tek na 10 %. Nekad dogurati i do 7 sati.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno