koji je program?Drustvo jel zna neko kako da resim ovo? Od kad istalirao program koji automatski gasi i pali ektan preko senzora ne mogu da pokrenem telefon na otisak prsta jer izbacuje ovo vec samo preko paterna.
Pogledajte prilog 217740
Google Backup bi to trebalo da radi.Kojom aplikacijom da bekapujem bas ceo telefon. Imenik, listu poziva,poruke,aplikacije...? Bez roota
Hocu da ga formatiram,poceo da zeza. Pa bih da vratim sve to posle.
☆S7 edge☆
SMS BACKUP AND RESTOREKojom aplikacijom da bekapujem bas ceo telefon. Imenik, listu poziva,poruke,aplikacije...? Bez roota
Hocu da ga formatiram,poceo da zeza. Pa bih da vratim sve to posle.
☆S7 edge☆
To je samo za sms a meni treba za sveGoogle Backup bi to trebalo da radi.
A mimo njega ima onaj Helium Backup, mislim da se tako zove.
SMS BACKUP AND RESTORE
S7 EDGE
Njime ne može aplikacijeSMS BACKUP AND RESTORE
S7 EDGE
Naravno da moze sveTo je samo za sms a meni treba za sve
Samo su sad promenili ime pa je Super backup and restore
☆S7 edge☆
Može I aplikacije i sve živo - koristio sam 100 putaNjime ne može aplikacije![]()
Ček, pričamo o ovom programu?Naravno da moze sve
Može I aplikacije i sve živo - koristio sam 100 puta
Probajte pa ćete videti
http://cloud.tapatalk.com/s/585d15f6347b5/Screenshot_20161223-131725.png?
S7 EDGE
Editovao sam porukuČek, pričamo o ovom programu?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
Koristio sam ga intenzivno do pre par godina i do tada je imao samo backup SMS-a i poziva, kako mu i samo ime kaže.
Hoćeš da kažeš da se ovim programom mogu bekapovati drugi programi kao što mogu recimo Titanium Backupom?
E OkEditovao sam poruku
Nije ta app imaš ss
S7 EDGE
@stade62, a šta da apdejtuješ kad si već na beti?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Rutuješ ga i staviš. Pretpostavljam da na xda imaš sve potrebno. Ako nećeš da rutuješ onda se vrati na 6.0.1 i čekaj zvaničan apdejt za tvoj CSC.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Šta misliš zbog čega se zove single SIM?Da li je neko uspeo da stavi još jednu sim karticu umesto memorijske kartice (iskroji memorisku i sim, zalepi jedno na drugo)? Mislim na sing model. Da li bi to funkcionisalo?
Pa rom, sta bi drugo?!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Posto za betu 4 ili 5 treba rut da bi se odradila instalacija, onda se ne isplati instalirati stock rom nego neki custom koji je baziran na beta verziji. Ako hoces stock iskustvo uz neka dodatna poboljsanja, onda Helios koji ja trenutno koristim. On je na poslednjoj beta 5 verziji. Ili ako hoces dosta custom opcija, onda MinotaurusEatsNougat. Linkove za download mozes naci na xda forumu u sekciji za S7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari