Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Definitivno nije tema

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Drustvo jel zna neko kako da resim ovo? Od kad istalirao program koji automatski gasi i pali ektan preko senzora ne mogu da pokrenem telefon na otisak prsta jer izbacuje ovo vec samo preko paterna.
Screenshot_20161222-191815.png

pa ne možeš da koristiš taj program... mora neki koji gasi ekran preko timeouta da bi mogao da ga otključaš otiskom prsta

Koristim smart cover zbog futrole ..nzm koji bi drugi jer mi treba da zatvara na senzor.

Kakva je kamera na beti, posle svih tih update?

Znam da je prva verzija bila gore nego na M.

Kojom aplikacijom da bekapujem bas ceo telefon. Imenik, listu poziva,poruke,aplikacije...? Bez roota
Hocu da ga formatiram,poceo da zeza. Pa bih da vratim sve to posle.
☆S7 edge☆

Poslednja izmena:
Kojom aplikacijom da bekapujem bas ceo telefon. Imenik, listu poziva,poruke,aplikacije...? Bez roota
Hocu da ga formatiram,poceo da zeza. Pa bih da vratim sve to posle.
☆S7 edge☆
Google Backup bi to trebalo da radi.
A mimo njega ima onaj Helium Backup, mislim da se tako zove.

@stade62, a šta da apdejtuješ kad si već na beti?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To je samo za sms a meni treba za sve
Samo su sad promenili ime pa je Super backup and restore

☆S7 edge☆
Naravno da moze sve

Njime ne može aplikacije :)
Može I aplikacije i sve živo - koristio sam 100 puta
Probajte pa ćete videti
f3841af5cda0972c5a1cf4a985effa49.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Naravno da moze sve

Može I aplikacije i sve živo - koristio sam 100 puta
Probajte pa ćete videti
http://cloud.tapatalk.com/s/585d15f6347b5/Screenshot_20161223-131725.png?

S7 EDGE
Ček, pričamo o ovom programu?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore

Koristio sam ga intenzivno do pre par godina i do tada je imao samo backup SMS-a i poziva, kako mu i samo ime kaže.
Hoćeš da kažeš da se ovim programom mogu bekapovati drugi programi kao što mogu recimo Titanium Backupom?

Poslednja izmena:
Kad se uradi backup taj folder se prebaci na komp
Posle se opet instalira ta app(u zavisnosti šta se radi na telefonu) - vrati se folder i sve je tu

S7 EDGE

Ili na memorijsku karticu.
Jedino bih ti savetovao da nađeš Pro verziju aplikacije ;)

Može i tako-ova sve radi pa mislim da nema potrebe za pro

S7 EDGE

Rutuješ ga i staviš. Pretpostavljam da na xda imaš sve potrebno. Ako nećeš da rutuješ onda se vrati na 6.0.1 i čekaj zvaničan apdejt za tvoj CSC.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa rom, sta bi drugo?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li je neko uspeo da stavi još jednu sim karticu umesto memorijske kartice (iskroji memorisku i sim, zalepi jedno na drugo)? Mislim na sing model. Da li bi to funkcionisalo?

Da li je neko uspeo da stavi još jednu sim karticu umesto memorijske kartice (iskroji memorisku i sim, zalepi jedno na drugo)? Mislim na sing model. Da li bi to funkcionisalo?
Šta misliš zbog čega se zove single SIM? :)
Ja sam to uradio na dual SIM modelu, ali nema logike to na single SIM-u.

Posto za betu 4 ili 5 treba rut da bi se odradila instalacija, onda se ne isplati instalirati stock rom nego neki custom koji je baziran na beta verziji. Ako hoces stock iskustvo uz neka dodatna poboljsanja, onda Helios koji ja trenutno koristim. On je na poslednjoj beta 5 verziji. Ili ako hoces dosta custom opcija, onda MinotaurusEatsNougat. Linkove za download mozes naci na xda forumu u sekciji za S7.

Posto za betu 4 ili 5 treba rut da bi se odradila instalacija, onda se ne isplati instalirati stock rom nego neki custom koji je baziran na beta verziji. Ako hoces stock iskustvo uz neka dodatna poboljsanja, onda Helios koji ja trenutno koristim. On je na poslednjoj beta 5 verziji. Ili ako hoces dosta custom opcija, onda MinotaurusEatsNougat. Linkove za download mozes naci na xda forumu u sekciji za S7.

Hvala, ali zbog garancije ima da preskocim to.

Vrh Dno