Nije, probaj pa onda generalizuj.Adaway je zakon, ovo ostalo je sve samo za tipa Samsung browser? Nema za Chrome ništa?
Ja koristim aWallet cloud koji se plaća. Radi sinhronizaciju preko Dropbox i Google Drive. Enkripcija mi je na 128 bita (mislim da ima i 256). Takođe može da otključava skenerom otiska. Sve u svemu, završava mi posao i zadovoljan sam.Jel koristi neko SafeInCloud aplikaciju sa pamćenje svojih šifara? Vidim da ima korisne opcije, poput generisanja šifara, analize snage šifre, otključavanje otiskom prsta, itd.
Ima i program za PC i Mac, a baza šifara se enkriptuje u 256-bit AES i čuva na nekom od Cloud računa korisnika. Sve u svemu, deluje mi zanimljivo. A trenutno je na akciji, pa me je zainteresovala. Ali možda postoji bolja ili besplatna aplikacija te vrste?
Evo linka do Pro verzije: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud
Koristim je dugo, možda već dve godine i par puta sam je ovde preporučio, prosto mi čudno da je ne koristi više ljudi. Vrlo korisne funkcije, praktično uređena, lepa, ima add on za Firefox i Chrome, desktop program, local backup, cloud... i... jednokratno plaćanje.Jel koristi neko SafeInCloud aplikaciju sa pamćenje svojih šifara? Vidim da ima korisne opcije, poput generisanja šifara, analize snage šifre, otključavanje otiskom prsta, itd.
Ima i program za PC i Mac, a baza šifara se enkriptuje u 256-bit AES i čuva na nekom od Cloud računa korisnika. Sve u svemu, deluje mi zanimljivo. A trenutno je na akciji, pa me je zainteresovala. Ali možda postoji bolja ili besplatna aplikacija te vrste?
Evo linka do Pro verzije: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud
Jel koristi neko SafeInCloud aplikaciju sa pamćenje svojih šifara? Vidim da ima korisne opcije, poput generisanja šifara, analize snage šifre, otključavanje otiskom prsta, itd.
Hvala, razmatram onda ta dva. Po čemu ti je Enpass bolji?Meni je Enpass bolji od SafeInCloud.
Koliko videh, SafeInCloud po meni ima bolji password generator. Nema autofill?
Hvala. SafeInCloud ima veliki broj skidanja za jednu plaćenu aplikaciju od 5 dolara. I ocena je vrlo visoka (4.8). Dopada mi se i njen dizajn. Plus, podržava Family Sharing, tako da je itekako isplativa.Ima auto fill, na Androidu podržava Chrome, na Windows podržava Chrome i Firefox.
Po čemu su bolje, lošije app od Lastpass?
LastPass zahteva godišnju pretplatu od $12, plus se podaci sinhronizuju sa njihovim serverima. Nema opciju sinhronizacije podataka sa nekim cloud servisom ili lokalnim skladištem (NAS).
Koje su razlike izmedju free i pro verzije SafeInCloud?
Nije više 12$ - sinhronizacija je sada besplatna
Bila je vest pre mesec dana na svim portalima ...
https://blog.lastpass.com/2016/11/get-lastpass-everywhere-multi-device-access-is-now-free.html
Sad sam kupio Safeincloud, trebalo mi tako nešto a kad ste već nahvalili... E, da... Dosta često spominjete family sharing, kod nas na ps ga nema, verovatno ste na us store?
To manje vise sad nudi i Lastpass za dzabe. Meni je bitan autofill, tek sam skoro skontao da je to ubaceno dal u sistem 6.0 ili kroz app ili kako vec pojma nemam, znam da mi zivot znaci jer imam 3000 passworda.Dve nedelje je trial za Pro opcije, a one se posle onemoguće. Pro opcije su sinhronizacija sa Cloudom, generacija šifri, stavljanje attachmenta, logovanje sa otiskom prsta, auto-fill u Chrome, bekap, itd. Sve što je značajnije, spada u Pro.
Oke, a šta onda naplaćuju $12 godišnje? Svakako mi je bolje da lozinke čuvam na svom NAS nego na njihovom serveru. Nisam paranoičan, ali je za mene praktičnije.
Only you know your master password, so only you can access your information in your encrypted vault - not even LastPass can.
All of your data is sealed with AES-256 bit encryption, salted hashing, and PBKDF2 SHA-256.
To je jedan program, to nije "ostali"Nisam probao piše tako
![]()
I ovaj jedan nije "taj jedan" o kome se piše.To je jedan program, to nije "ostali"![]()
Clear defaults u browseruLadno mi sad otvara linkove iz Tapatalka u Lastpass browseru. Mogu li to ikako ugasiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari