Ajde neka mu neko sastavi poruku sa druze u kojoj kupuje delove vredne 800e npr da vidim bas kako nece da odgovori [emoji6]
Nije ovo nikakav švercer, nego radnja. Više o njoj imate ovde na forumu.
Ne mogu da se setim kako se ranije zvala, pa je zatvorena, ljudi se mučili da ostvare garancije, ali na kraju prošlo sve kako treba. Nedavno je opet otvorena pod ovim novim imenom.
Znam i da su pisali ljudi da su na upit mogli da nabave maltene sve, pa jave cenu i ako odgovara oni naruče (uz kaparu valjda).
Da, to je taj sajt i tema, pa koga zanima...X86 Arena ako se ne varam i čuveni Peđa iz Subotice. Koji je uzeo avans jednom članu ovde pa nestao u vidu magle otprilike kad je i radnja se zatvorila. Ili je to isti onaj koji je lepio A4 tech nalepnice na bofla miševe... Hmmm.
No, nisam bio lenj:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?356237-X-Arena-sajt-prevara!-Procitajte
Inače to što je Tanja, žena njegova na koju je išla tadašnja firma, lagala da je on nju ostavio je čista laž... Negde u vreme ovih postova sam ih često video zajedno kako žurno idu do prodavnice kao da ih neko juri. Još sam komentarisao devojci: Vidi ih kako žure, iz*ebali par ljudi pa im frka....
Etc...:![]()
Toliko o njegovim uslovima.
Kakve gluposti, kao da trguje umetninama iz 19og veka a ne svercovanom robom. Jos mu I smeta kad ga neko zove druze, nebuloze
Тебра, можемо неку шему да правимо. Ја теби телефон, а ти мени око кроз пар дана доплата кредита или у кешу. Нађемо се код Цветкове пијаце, *** тебра у некој сам гужви, па оно ако може, ти ме исцимај на моб....
sve je to tacno, ali je tacno i moje... ne vidim ako ga zovne zargonski da mu psuje familiju, ali zaista...Svako ima pravo izbora pa ne vidim u čemu je problem što neko ne želi ga komunicira na taj način. To što je, kako kažete, najcrnji švercer ne znači da ne treba da ima bar elementarnu kulturu, pa ako zbog tog i takvog stava izgubi potencijalnu mušteriju i ne proda robu to je samo i isključivo njegov problem.
Pa ko ti brani da komuniciras lepo i kulturno?
Pa ko ti brani da komuniciras lepo i kulturno?
Ali ako ocekujes da su svi oko tebe lepi i kulturni, e tu si se za7ebo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari