Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ne brine on, više me brinu oni koji poruče ovako nešto i očekuju da radi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

E ali za jedno mu odajem priznanje. Ipak je ispao koliko toliko posten i napisao pravo stanje kartice. Mogao je 'ladno da skine neke slike sa neta od identicnog modela, i posalje kurirom. Napise da ne odgovara za ostecenja nastala u transportu i to je to.

E ali za jedno mu odajem priznanje. Ipak je ispao koliko toliko posten i napisao pravo stanje kartice. Mogao je 'ladno da skine neke slike sa neta od identicnog modela, i posalje kurirom. Napise da ne odgovara za ostecenja nastala u transportu i to je to.
Meni ovo liči na neku sprdačinu i parodiju od oglasa...

A ako je pak u pitanju pravi oglas, onda oni koji i pored svega kupe navedenu grafičku karticu i zaslužuju da budu namagarčeni i prevareni!

Apsolutno ista slika. Ili je taj Bane Jackoboy9 ili je samo maznuo sliku. Bane kaže da je MSI a na Overclock-u je Saphire.

Sapphire je bez sumnje, pise na ventilatorima V (Vapor X) a one su Sapphire

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ne verujem sta sam video, ali garantuje na ispravnost u slucaju licnog preuzimanja. Kako planira da ubaci ovo u pci-e slot, cekicem?

ljudi slika je iz 2014 sa nekog foruma, vec je neko okacio

ocigledno je troll

Ja prodajem laptop za 20.000 lik mi nudi 100 evra ali najvise moze 15.000 da da , ja mu kazem ajde za 17.000 ali ne sa 6gb rama nego sa 4gb , on se naljutio i vise mi ne odgovara na poruke da ne poveruje covek.

Treba ga prijaviti

Društvu za zaštitu životinja

Sent from my x600

Pa veterinarska je oprema... Ne znam po kom osnovu.
Sent from Tunguzija.

^ Podsjeća oglas na sajt one gospođe Svemirdon.

Šta li će sa sprženim pločama, napajanjima... Ako je to uopšte on postavio oglas.
Sent from Tunguzija.

Pa ti kupi na ali-ju.
Njegovo pravo da traži koliko hoće.

Ima i original, cena je baš takva, 4-5$. Naručivali smo mi za Z3Compact.

Ne znam. Možda deluje kao original ali za te pare sigurno nije.

Poslednja izmena:
Neće nešto edit, izvinjavam se. Mislio sam da se priča o poklopcu baterije, nisam kliknuo na link.
Za ovo ne znam.

Ima i original, cena je baš takva, 4-5$. Naručivali smo mi za Z3Compact.
Original je 4 dolara,ja gledao.
Hebe me sto nemam platnu karticu.
Od nasih lopova nista ne bi kupio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno