probacu sutra ne mogu sad da se maltim da ubacujem TWRP. Mada generalno bice da cu da sacekam opeglani 7
Ja ne umem to preko twrp pa cu cekati zvanicniPa taj rad,sad ce uskoro i da iskoci![]()
Sledece nedelje i meni stize ovaj telefoncic. I najvise me brine prelazak sa Nexus 5 na ovo cudo. S obzirom da N5 imam vec dve godine i da za to vreme sam imao minimalno iskustvo sa "necistim" androidom, koliko ce mi biti bezbolan ovaj prelazak? Malo manje me brine fluidnost, retko kada igram igrice, a ako igram to su uglavnom neke sitne, ne previse graficki zahtevne. 90% pretrazujem net, tviter, instagram, jutjub, viber, WA, ostatak mi je muzika i standardno koriscenje telefona. Najvise me brine prebacivanje podataka, pretpostavljam da ce mi automatski ubaciti kontakte sa Gugl naloga?
Moze li neko da me malo uputi, da mi skine brige i tako to?![]()
Pretpostavljam da sam doneo dobru odluku sto sam uzeo crnu verziju? I sto nisam isao na A5?
Sledece nedelje i meni stize ovaj telefoncic. I najvise me brine prelazak sa Nexus 5 na ovo cudo. S obzirom da N5 imam vec dve godine i da za to vreme sam imao minimalno iskustvo sa "necistim" androidom, koliko ce mi biti bezbolan ovaj prelazak? Malo manje me brine fluidnost, retko kada igram igrice, a ako igram to su uglavnom neke sitne, ne previse graficki zahtevne. 90% pretrazujem net, tviter, instagram, jutjub, viber, WA, ostatak mi je muzika i standardno koriscenje telefona. Najvise me brine prebacivanje podataka, pretpostavljam da ce mi automatski ubaciti kontakte sa Gugl naloga?
Moze li neko da me malo uputi, da mi skine brige i tako to?![]()
Pretpostavljam da sam doneo dobru odluku sto sam uzeo crnu verziju? I sto nisam isao na A5?
Jepse, ja na 161 sad kako sam odradio factory nemam više opciju. :dDobio update na B160, vratila mi se opcija "notifications turn on the screen", sad sve notifikacije pale ekran, fantastik.
Drug ima beli, ja imam crni.Ja narucio beli u Vipu,prebacio se iz Telenora.Prelep je beli,jedan od najlepsih telefona koji sam skoro video.
Ljudi oce buraz uze ovaj fon preko firme...zanima me samo kako se drzi baterija...znaci standardno...pozivi...net...viber...bez igrica...kapacitet je ok a kako je optimizovan?
To za skin mi nije toliki problem, mogu da se naviknem, a eto mogu i gugl launcer da instaliram (ako moze uopste), nema problema. Doduse meni je upitno to da li radi bolje od N5, mozda sam ja i dalje zatucan tom idejom s lakocom parira danasnjim flegsipima. Ali svakako, ako radi u tom nekom rangu kao N5, ne zalim se, to mi je dovoljno.
Samo mi je to bitno, da sto lakse predjem na drugi telefon sto se tice podataka. Zanima me jos jedna stvar, ili dve. Koliko je lako uraditi root? I je l' neko ubacio V4A?
Za ostalo svakako mogu da se naviknem, sve ostalo je samo dodatak, malo veci ekran, citac otiska, bolja kamera, itd.
Ljudi oce buraz uze ovaj fon preko firme...zanima me samo kako se drzi baterija...znaci standardno...pozivi...net...viber...bez igrica...kapacitet je ok a kako je optimizovan?
Drug ima beli, ja imam crni.
Crni nam je makar duplo lepsi, ali o ukusima je suvisno raspravljati.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari