Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
Meni rasklopljen 2.55gbTako sam ja pre radio, sad nisam siguran nisam ispratio oko ove nove bete
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Meni rasklopljen 2.55gbTako sam ja pre radio, sad nisam siguran nisam ispratio oko ove nove bete
Za OTA ne znam. Predpostavljam da ce mozda primati samo Beta 7.0, ali kad izadje finalna verzija 7.0 posle flesovanja ce primati normalno OTA
Sta mu dodje to?Mora preko TWRP
Sta mu dodje to?
Pa i ne upustam seAko ne znaš šta je TWPR moj ti je savet da se ne upuštaš u flešovanje romova
Stvarno extra. Odakle si skinuo 7.0?
Aa hvala ne umem ja to. Mora da cekam zvanicnu verziju. A extra izgleda. Hvala na odgovoruSkinuo sam ovde http://forum.xda-developers.com/hua...t/android-7-emui-5-0-vns-l31-l21-l23-t3513816 ali moras preko twrp-a pa kad odradi preko njega onda sam skine root i stavi stock recovery pa onda mozes preko dload-a.Mozes i ovde da skines http://hwmt.ru/hwmtsite/база-найденных-прошивок/?model=vns-l21c432
Aa hvala ne umem ja to. Mora da cekam zvanicnu verziju. A extra izgleda. Hvala na odgovoru
Nadam se hvala jos jednomOnda polagackeU januaru bi trebao da iskoci zvanicni update
NijeJel neko stavio na kraju Betu,a da nije preko TWRP?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ja sam odradio na 161 a ovo drugo neznam iskrenoPa mislim ako je zvanicna Beta trebalo bi da moze pesaka bez TWRP. Tipa kucanje sifre kao za flesovanje na b161 firmware.
Nije htelo. A ja se slabo razumem da bi muvao sam vise od togaAke je zvanicno trebalo bi i kao dizanje na b161.
Pa onaj sa onog ruskog sajta sto su izbacivali ovdeIzbacivao gresku? Jesi skinuo dobar update za c900?
Da taj i nece. Probali dosta njih i nece.Sa hw.ru je c432 koliko sam video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari