Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sad skidam pa da vidim posto posto je moj c432

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni radi na c432 preko dloada sad...prvi put sam preko twrp-a pa nije htelo full da instalira pa sam vratio na stock i ubacio preko dload-a,sad radi sve a pre pola stvari nije bilo...menadzer za teme,kalkulator i brdo toga,cak ni tastature nije bilo samo google voice

Meni radi na c432 preko dloada sad...prvi put sam preko twrp-a pa nije htelo full da instalira pa sam vratio na stock i ubacio preko dload-a,sad radi sve a pre pola stvari nije bilo...menadzer za teme,kalkulator i brdo toga,cak ni tastature nije bilo samo google voice
Meni je c900 juce probao preko dloada i nije htelo. Oko twrp se ne razumem i to nesmem da muvam

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Kako bese sifra za update da ne trazim?

Ubaci na sd karticu u folder dload fajl UPDATE.APP pa resetuj fon i drzi vol+,vol- i power i kad se pojavi huawei logo pusti i to je to...treba sam da krene da drlja :)

Sad skidam pa cu da.vidim. jel sa sd karte isto kao i sa b161?

Cim skine tegli se kao baba

Sta bi?

Nije valjda:)

Mozda ga podesava:)

:) hahaha ma pijem kafu

Pa jel oce?:)

Nemam pojma drugar mi tu pa kad ode probacu. Skinuo je pa cu da napunim telefon i da probam

Aj pa javi

Napravim dload na SD karti,prekopiram update.app u njega i flash ?

Yep

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nece kaze nije dobar sofware :D jel da raspakujem update i sve iz njega da isksopiram u dload ili samo ono update.app?

probacu sutra ne mogu sad da se maltim da ubacujem TWRP. Mada generalno bice da cu da sacekam opeglani 7

Nazad
Vrh Dno