Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kakav je taj "dzepni punjac" koji daju? Da li je neki ozbiljiniji ili neki sa "pravih 5000mah provereno"?

Na jednoj trafici davali nešto slično, isto punjač za mobilni ako kupiš, čini mi se, 8 duracell baterije...

Davno nekad, iz nekog razloga sam od Vip-a dobio usb flash (kao na slici ispod). Ispostavilo se da je to definitivno najsporiji usb flash koji sam ikada imao. Neupotrebljivo spor :)
преузимање.jpg

S obzirom na temepraturu napolju, bolje da mi pošalju rukavice, kao Telenor pre nekoliko godina :d

Ljudi vole da dobiju stvari, čak i kada su beskorisne. Kad smo već kod beskorisnih stvari, šta sadrži ova Prepaid sim kartica koju sam platio 1 dinar?
Stvarno mi nije potrebna, ne znam zašto je nisam odštiklirao kada sam popunjavao porudžbinu. Verovatno zato što košta 1 dinara :d

Besplatni pozivi prema tvom postpaid broju + 4Gb na njoj.

Gde nabavljate vaučere?

@avtobus, jesi mladji od 30? Kada si i sa kojom promocijim potpisao prethodno ugovor i na koju tarifu?.

1. godina imam vise od 30, malo vise...
2. Decembar 2014, prethodna je bila STANDARD 700, bez telefona, sa ukupno cca. 60% popusta ( tad je bilo regularnih 35% pri potpisivanju bez telefona, plus dodatni popust sam dobio preko vaucera itd... ukupno cca 60%)
3. Upravo mi je istekao paket, tj jucer, 10og u mesecu mi je obracunski period...

p.s.
zavrsio sam online narucivanje, i ako nekome moze da koristi, evo sta sam dobio...
obratite paznju na boldovano...ja to ne razumem, ali to i ne pise u ugovoru...

HUA P9 lite crni 1,00 RSD
NOVA 5, ugovorna obaveza: 24 meseca 2.690,00 RSD
Jednokratna opcija - Vip SIM ponuda - popust* na mesečnu pretplatu naredna 24 meseca 0,00 RSD
Jednokratna opcija - Popust na mesečnu pretplatu iz promocije U 2015. uradi najviše što možeš za tarife Smart, Standard, Sigurica i Vip Online iznosi 35% naredna 24 meseca I sabira se sa Vip SIM ponudom od 25% popusta na mesečnu pretplatu na 24 meseca, dok za Mega, Giga, Ultra tarife iznosi 10% naredna 24 meseca I sabira se sa VipSIM ponudom za Mega, Giga I Ultra tarife od 50% popusta na mesečnu pretplatu na 24 meseca. 0,00 RSD
Jednokratna opcija - Dodatna 3 GB za korisnike Online prodavnice 0,00 RSD
Jednokratna opcija - Specijalna ponuda za obnovu ogovora - korisnik dobija posebnu pogodnost u toku trajanja ugovorne obaveze (24 meseca) - minuti u Vipu se troše od početka obračunskog ciklusa, u paraleli sa minutima ka svim mrežama. Ponuda ne važi za NOVA 1 i NOVA 2 0,00 RSD
Jednokratna opcija - Novogodišnji paket - Eksterna baterija i zaštitno staklo za ekran 0,00 RSD
Jednokratna opcija - Prepaid Spoj SIM kartica 0,00 RSD
Jednokratna opcija - 25% popusta na mesečnu pretplatu na 24 meseca uz uređaj + Poklon paket 100% vise MB 0,00 RSD
Prepaid Spoj SIM kartica 1,00 RSD

p.s.
1.ako neko bira P9lite, ima pod opcijama, beli , crni, i sa loptom... nisam mogao da provalim da li sa loptom ide crni ili beli... nije baj najjasnije napisano... dakle jos i lopta moze na sve ovo...
2.kao sto sam vec rakao, ima opcija da unesete vaucer... a da li ga prihvata to vec ne znam...
3. nemaju sve poslovnice za isporuku telefona (nema ova moja u kraju) , morao sam da izaberem na kucnu adresu, i navedeno je 3 dana za isporuku , VIP kurirska sluzba

Vaucere potrazite kod ljudi koji rade u SocGe ili Raiffeisenu. Ko nema, na KPu.
I mali update, nije sigurno, ali za koriscenje SocGe vaucera izgleda mora prebacivanje plate u SocGe! Necu ovo znati pre srede, jer taj ugovor nije na mene, nego sam samo pomogao komsiji.
@avtobus, hvala. Ovo boldovano je verovatno greska, zaostatak proslog ugovora - i meni se to NEKADA javi kada sam probao, a nekada ne (za isti broj, tarifu, samo razlika u telefonu konkretnom).
Za P9 Lite postoje dve opcije sa loptom, ali nije izgleda isti telefon :) P9Lite beli sa loptom i P9 Lite - ova za koju ne pise boja je crni.

Znaci da sam sacekao za neki broj da isteknu mozda bi dobio 25% popusta uz tarifu jos :(

@desp, to je izgleda SanDisk Cruzer, samo prepakovan malo, najgori fles ikada - i kod nas kosta vise nego SanDisk Extreme *** :)

Poslednja izmena:
Danas sam zvao call centar da vidim koliko se čeka na isporuku, pa sam pitao i za taj VIP SIM i doadtnih 35% koji pišu. Devojka reče da to sigurno ne dobijam i ne zašto tako piše.
U mail potvrdi lepo piše da sam dobio 25% + 35% + telefon i sve ostalo što sam očekivao. Alfa, da ih tužimo ako ne daju? :d

Predpsotavljam da tako piše, jer mi Ugovorna obaveza traje do 10.januara.

Kao bre 25% + 35% + telefon? :D

Ovo za VIP SIM mozemo da ih tuzimo :) Ima i varijanta gde explicitno pise "25% popusta iz uradi najvise sto mozes", ali expliticno i pise da vazi uz Smart, Standard i SIgurica, pa za Novu ne vredi :)

Jel može da se dobije 50% popusta bez telefona, prvi ugovor, nova 1?

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Mislim da ne.
Menu za treći ugovor na dve godine, nude 50% u prvoj i 25% u drugoj godini.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Jel neko moze da mi kaze da li prilikom online kupovine telefona i odabira paketa imam negde opciju da biram broj (posto ne vidim, bar ne u ovom prvom koraku gde se popunjavaju podaci)???

Jedno pitanje sta se dobija kad bih presao sa druge mreze?Vec imam jedan ugovor kod VIP-a Nova 2 ovaj drugi koristi klinac ali je na moje ime kod Tnora.

Sent from my K2S using Tapatalk

Kao bre 25% + 35% + telefon? :D

Ovo za VIP SIM mozemo da ih tuzimo :) Ima i varijanta gde explicitno pise "25% popusta iz uradi najvise sto mozes", ali expliticno i pise da vazi uz Smart, Standard i SIgurica, pa za Novu ne vredi :)

Evo screen shot iz e-mail potvrde koju sam danas dobio.

VIP-Ugovor-3.JPG

Izabrao P9 Lite uz Nova 2, obnova ugovora, dobio 10% popusta na uredjaj, bonus GB za surf i NG paket (pripejd SIM nisam zeleo), stigao paket juce, powerbank je navodno od 5000 mAh, zastitno staklo marke Teracell, koje iskreno bas i ne odgovara u potpunosti za P9 Lite... :)

Mislim da ne.
Menu za treći ugovor na dve godine, nude 50% u prvoj i 25% u drugoj godini.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
E baš bzv. Ma ćale u mts-u preneo broj na pripejd jer nema dometa i skupo mu da plaća, tj nije skupo nego su povećali cene a upropastili mrežu pa se naljutilo. Sad kuka kako ne može 3 poziva da obavi za 200din. A keva je prenela broj u vip pre 4 godine i mnogo joj bolji signal i sve. Sačekaću da njoj istekne ugovor pa da proba 2 broja da registruje na nju, možda će tad dobiti neki popust na pretplatu.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Pj, bilo bi cool da se zezas za VIP SIM popust ali ovo trece ne vazi za Nova tarife ionako:) to im sistem nesto baguje.
Meni je jednom cak dao opcije 2, 3 i 4 duplo, ispalo bi da oni treba meni da plate 20% :)

@avtobus, koji fon si uzeo? Imas odlicnu ponudu i izgleda unikatnu, a ne vidim po cemu se razlikuje, osim sto je zadnji mesec, naspram 4 koje sam ljudima za vikend produzio :) (matori ljudi, *** ;))

@Nitro, mozes birati broj, ali kada radi sistem :D U drugom koraku (posle biranja boje) imas da izaberes da li zelis novi broj, obnovu, prelazak sa prepaida... biras novi broj i mozes birati broj.

@bojilica, pa ako nadjes vaucer koji dele bankama, i kombinujes sa SuperKartica vaucerom mozes dobiti 45% za Nova 1, 55% za ostale, i kao nov korisnik.

@alfaunits

P9 lite crni... samo jos ne znam, da li sam mogao i loptu da dobijem uz crni P9 lite... kao sto sam vec rekao, imaju 4 opcije za izbor P9 lite.. treba proveriti koja je crni + lopta.

Ali sad nemojte meni da kazete da moze i to za dz...

Ovo mi je 2go produzenje, tj. 3 ugovor, redovan platisa itd... mozda sam im ostao u sistemu kao VIP osoba... :)

@PJ
I kod mene sve vreme to pise na online narudbenici, ali na kraju tj na predlogu ugovora ta stavka ne pise... dok i na mailu koji sam dobio kao potvrdu narudbe ima ta stavka...

Poslednja izmena:
Malo preterujete ovde na temi sve moze. Kad oces da ostvaris nesto of toga nista ne moze. Superkartica popusti vaze samo od nova4 tarife.

@alfaunits
P9 lite crni... samo jos ne znam, da li sam mogao i loptu da dobijem uz crni P9 lite... kao sto sam vec rekao, imaju 4 opcije za izbor P9 lite.. treba proveriti koja je crni + lopta.
Crni + lopta je opcija koja nema boju :) Ali probao sam sve 4, nema razlike kod mene za popust, tako da:

Ali sad nemojte meni da kazete da moze i to za dz...
Necu ti reci ;)

Definitino si dobio nesto vise nego sto je barem vecini nudjeno, i odlicno si prosao, ako ispadne na kraju tako :)

@PJ
I kod mene sve vreme to pise na online narudbenici, ali na kraju tj na predlogu ugovora ta stavka ne pise... dok i na mailu koji sam dobio kao potvrdu narudbe ima ta stavka...
Taj predlog ugovora je koliko sam shvatio tipizirani, i nema ni popuste sa vaucera ili ovih 25% sto si dobio?

@krele, u pravu si, previse je sitno na SK kuponu, nisam video ;(

Poslednja izmena:
Ko ima vaučer viška za pretplatu nek udeli - plaćam erdinger. Istekao ugovor pa da se obnovi

Envoyé de mon SM-G930f

Za postpaid se pojave i za 10min nestanu vauceri. Za kucni net stvarno mozes traziti da tebi plate.

Ja sam za 3 sek nasao jedan za kucni net, decko daje free.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Eto javljam se i ja ako neko ima da pokloni vaučer 20% na pretplatu, a može i kućni net pa da iskoristim zajedno.

Vrh Dno