@avtobus, jesi mladji od 30? Kada si i sa kojom promocijim potpisao prethodno ugovor i na koju tarifu?.
Gde nabavljate vaučere?
Mislim da ne.Jel može da se dobije 50% popusta bez telefona, prvi ugovor, nova 1?
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
E baš bzv. Ma ćale u mts-u preneo broj na pripejd jer nema dometa i skupo mu da plaća, tj nije skupo nego su povećali cene a upropastili mrežu pa se naljutilo. Sad kuka kako ne može 3 poziva da obavi za 200din. A keva je prenela broj u vip pre 4 godine i mnogo joj bolji signal i sve. Sačekaću da njoj istekne ugovor pa da proba 2 broja da registruje na nju, možda će tad dobiti neki popust na pretplatu.Mislim da ne.
Menu za treći ugovor na dve godine, nude 50% u prvoj i 25% u drugoj godini.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Crni + lopta je opcija koja nema boju@alfaunits
P9 lite crni... samo jos ne znam, da li sam mogao i loptu da dobijem uz crni P9 lite... kao sto sam vec rekao, imaju 4 opcije za izbor P9 lite.. treba proveriti koja je crni + lopta.
Necu ti reciAli sad nemojte meni da kazete da moze i to za dz...
Taj predlog ugovora je koliko sam shvatio tipizirani, i nema ni popuste sa vaucera ili ovih 25% sto si dobio?@PJ
I kod mene sve vreme to pise na online narudbenici, ali na kraju tj na predlogu ugovora ta stavka ne pise... dok i na mailu koji sam dobio kao potvrdu narudbe ima ta stavka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari