Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

uploadimage

Dakle zvanicno su ponudili 35% bez telefona.
1099 din za:
500 min ka svima a paralelno za Vip,
500 sms,
2 gb + 2 gb za online produzetak.
Dobro, ovo vec nije tako lose.
Dakle sada mogu da nabavim i neki vaucer koji ce mi jos vise podici popust? Da li ga mogu iskorostiti za online produzetak ugovora pa da zadrzim poklon od 2 gb za online produzenje ili tim vaucerom mogu dobiti samo popust u poslovnici bez ova 2 gb.

Takođe dobih sms u kojem mi nude 35% i dodatni Gb uz online obnovu ugovora do 31.12
Ali, džaba kad im servis ne radi još uvek.

Jel ima u VIPu sada 25% na pretplatu i telefon ako se prenese broj iz druge mreze i uzme Nova 3 ?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nema popust na pretplatu ako uzimaš telefon. Sem ako nije nešto novo uvedeno sad u promociji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda da je i VIP shvatio na sta da ide, i proziva Telenor :D

Prilozi

• Screenshot_2016-12-08-08-27-12.png
    Screenshot_2016-12-08-08-27-12.png
    355 KB · Pregleda: 337
#menjamo, #fer
Mislim da su pogodili kakvo je u velikom broju slučajeva mišljenje ljudi o njima, koje sada polako pokušavaju da promene.

Poslednja izmena:
BTW, ako nekoga zanima ima vaucera 40% za kucni net (kombinuju se, ako se ne uzima uredjaj za KNet 3).

dok korisnicima koji su sa njima od kad su dosli u srbiju ne ponude bar iste uslove kao novim korisnicima, necu ih smatrati za nista vise od sljama

Trenutno, mozda prvi put, oni koji produzuju imaju nesto vise.

Da dodam, ko koristi popust od 35% za obnovu, NE DOBIJA duple MB :( Znaci te dve promocije su medjusobno iskljucive :( Koja glupost.. daju 1/2/3GB za online produzivanje, ali "ah, ne, dupli MB" od 100/600/1000MB su puno ako se uzme popust :D
I za ovaj boldovani deo, mislio sam na one koji imaju Smart/Nova tarife koje nisu uzete sa 60% popusta, vec sve ostale - za njih se ne isplati ranija obnova, duplo manji je popust na telefon (za neke tarife i vise od toga), i popust na pretplatu je standardnih 25%.

Ja sam uzeo na jednom broju na kraju 55% popusta za Nova 3 (mozda cu preci na Nova 4/5, ali ne zelim poceti sa vecom tarifom, nece dati da smanjim posle, a mora Nova 3 najmanje zbog paralelnih minuta). Mogao sam 65% dobiti za Nova 7, ali iskreno - i Nova 3 ne umem iskoristiti, a prvi put cu samo jedan broj koristiti zadnjih godina, i opet ce me kostati manje nego najnizi paket na Telenoru, a i kostace otprilike koliko MTS i vIp broj trenutno :) (1690*0.45= 760 - ok malo vise ;))
Na online shopu se dobija:
- 35% popsuta
- 20% sa vauceraima
- VIP SIM popust?? Ne znam na sta se ovo odnosi... za neke kombinacije mi izbaci ovo, kao da je greska.
Za obnovu Smart tarifa sa 60% popusta nude 25/35% za obnovu bez uredjaja (moze se dobiti +20% uz vaucere, a izgleda da moze i +30% uz neke vaucere ;)).
Za obnovu Smart/Nova BEZ 60%, ponude su mnogo slabije, i ne pokrivaju ni troskove ranije obnove :)

Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.

^isprobano.

Sta se desava sa online servisom...!?

Mogu da pristupim online nalogu, pregledam racune itd, ali da udjem u podesavanja (promena lozinke i slicno) ne mogu...
Ali to i nije toliko bitno vec sto ne mogu KUPI ONLINE i to vec 15 dana...

Uvek izbacuje :

Sistemska Greska
Tražena stranica trenutno nije dostupna. Molimo pokušajte kasnije.
Početna

Bez problema sam vec 3x uradio online porucivanje ove nedelje. Jedino ako ne ubodes bas uvek lose vreme :(

Probaj na telefonu? Odakle ti javlja tu gresku? Sa koje stranice ides tj.?

Da dodam, ko koristi popust od 35% za obnovu, NE DOBIJA duple MB :( Znaci te dve promocije su medjusobno iskljucive :( Koja glupost.. daju 1/2/3GB za online produzivanje, ali "ah, ne, dupli MB" od 100/600/1000MB su puno ako se uzme popust :D
...

- 35% popsuta
- 20% sa vauceraima
- VIP SIM popust?? Ne znam na sta se ovo odnosi... za neke kombinacije mi izbaci ovo, kao da je greska.

Kako se sad ne dobijaju dupli mb uz Nova za mladje od 3O? Dobija se i sa i bez popusta, takva je tarifa. Mozda za obicnu tarifu Nova, sto nigde ni ne pise da idu dupli.
Jedan kolega mi rece da se ne mogu sabirati popusti, dakle ili 35% ili vaucer popust. Kako si uspeo da ih saberes i dobijes 55%?
Vip SIM popust meni pise u ugovoru, sta znaci tacno ne znam, tada je bio 10% a 50% se vodilo pod popustom - Uradi najvise sto mozes.

Ja nisam ispod 30, za nju verovatno daju. Mogu da se iscimam da upisem sestrica za to, ali meni ne znace toliko MB.

Meni stoji da su oba aktivna i 35% i vaucer 20%. Mada NIGDE ne stoji koliko je tarifa posle toga.

VIP SIM pise u starom ugovoru, i zato mislim da je samo zaostatak/greska, i da se ne primenjuje uopste na novi ugovor.

Znaci ipak da se popusti sabiraju. Ako te ne mrzi da pozoves call centar da konstatujemo sa sigurnoscu jer me bas zanima posto mi istoce ugovor za mesec dana.

Oline stigao sam do kraja, dakle:

obnova ugovora,
nova 5 + telefon za dinar,
i na to sam dobio:
+ dupli MB - total u paketu je 3600MB
+ 25 % popusta sve vreme tj 24 meseca ( iznenadilo me ovo 25% popusta sve vreme plus telefon...!? )

Nesto si ovde pogresno procitao ili su se oni zeznuli, jesi to imao neki vaucer ili?
25% popusta ima uz telefon, ali bez duplih MB (sem za mladje od 30 verovatno), ali samo 12 meseci?

ovo je na kraju da se izabere jedna od ove dve opcije: ja sam stavio crvena ili plava

Specijalna ponuda za obnovu ugovora
Nudimo Vam specijalnu pogodnost uz obnovu ugovora - do 20.000 dinara popusta za kupovinu telefona u zavisnosti od odabrane tarife:
NOVA 1 : 1500 dinara popusta; NOVA 2 : 2000 dinara popusta; NOVA 3 : 3000 dinara popusta; NOVA 4 : 3000 dinara popusta; NOVA 5 : 5000 dinara popusta; NOVA 6 : 5000 dinara popusta; NOVA 7 : 10.000 dinara popusta.
Promocija važi samo uz NOVA tarife i nije moguće kombinovati je sa drugim promocijama i ponudama.
Poklon paket 100% vise MB
100% više megabajta je dodatak čijim se aktiviranjem duplira sadržaj megabajta u tarifi. Dodatak će vam biti aktiviran kao dodatna pogodnost pri obnovi ugovora i neće biti dodatno naplaćen.
Uz 100% više megabajta sadržaj interneta u tarifi će iznositi:
200 MB uz NOVA 1; 1200 MB uz NOVA 2; 2000 MB uz NOVA 3; 2800 MB uz NOVA 4; 3600 MB uz NOVA 5; 6000 MB uz NOVA 6; 12000 MB uz NOVA 7.

Specijalna ponuda za obnovu ugovora
U pitanju je specijalna ponuda za obnovu ugovora koju smo spremili za Vas. Uz novi telefon dobijate i 25% popusta na mesečnu pretplatu tokom 24 meseca. Osim toga, u ponudu su uključeni paralelni minuti u Vip mreži koji se troše od prvog dana obračunskog perioda, a dostupni od tarife NOVA 3. Promocija važi uz sve NOVA tarife i ne kombinuje se sa drugim promocijama i ponudama.
Poklon paket 100% vise MB
100% više megabajta je dodatak čijim se aktiviranjem duplira sadržaj megabajta u tarifi. Dodatak će vam biti aktiviran kao dodatna pogodnost pri obnovi ugovora i neće biti dodatno naplaćen.
Uz 100% više megabajta sadržaj interneta u tarifi će iznositi:
200 MB uz NOVA 1; 1200 MB uz NOVA 2; 2000 MB uz NOVA 3; 2800 MB uz NOVA 4; 3600 MB uz NOVA 5; 6000 MB uz NOVA 6; 12000 MB uz NOVA 7.

posle plave opcije ide:
Prepaid Spoj SIM kartica ti omogućava razgovore i SMS poruke sa povezanim Postpaid brojem besplatno u nacionalnom saobraćaju. Pored toga na Prepaid kartici dobijaš i 4GB za surf u nacionalnom saobraćaju.
Vazan broj

Poslednja izmena:
To je nesto novo, ako nisi unosio vaucer, bilo je 25% na 12 meseci samo.
Mozda doduse vazi ako ti jesi <30?

Correction za vaucere, vaze i uz telefon, uradjeno danas.

Poslednja izmena:
Kada produžiš ugovor online i izabešre da platiš kartiom, a da telefon preuzmeš u VIP poslovnici, kada je najranije moguće izvršiti preuzimanje paketa?
Računajući da je danas nedelja :d

Update:
Našao sam broj call centra na sajtu (baš su ga sakrili), čeka se 3-4 radna dana, tako da ako danas popunim obrazac, paket mogu da preuzmem u sredu ili četvrtak u poslovnici koju sam izabrao.
A ja baš danas hteo da sve to rešim, ali ako hoću dodatna 2GB neta, ništa pre srede/četvrtka. Bezveze.

Poslednja izmena:
Kada te pozovi tek :) Mozes u poslovnici vec danas ako ga imaju u toj poslovnici.

Jel može da se dobije 50% popusta bez telefona, prvi ugovor, nova 1?

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Ako preuzmem direktno u poslovnici, onda ne dobijam dodatnih 2GB mesečno? VIP broj koristim za voice i SMS, ali ne mogu da znam šta će da se desi u naredne 2 godine, pa što da ne uzmem i ta 2GB.

Poslednja izmena:
Dobijas, bitno je kako porucis, ne gde preuzmes.

U call centru rekoše da mora kurir da donese moj paket, pa tek onda mogu da preuzmem. Nah, dodatni protok mi nije potreban, ali ne mogu da kažem da negde žurim. Naručiću ga online, pa kada zovu, idem da uzmem.

A kad obnovljeni ugovor 'stupa na snagu'. Odnosno, ako sad popunim sve to online, a još mi nije istekla stara tarifa. Da li kreće od sledećeg meseca ili za koji dan?

^ Od sledećeg obračunskog perioda. To važi i za @PJ, zato nema svrhe za nekom žurbom.

Vrh Dno