Ili jednostavnije ode na http://whatismyipaddress.com i odmah sazna koja mu je ip adresa.Odeš na 192.168.1.1 (=konfiguraciona stranica rutera) i loguješ se. I onda negde imaš status sa parametrima konekcije i/ili listu WAN konekcija (internet, iptv, voice, TR069) gde možeš da vidiš koja je IP adresa dodeljena internet konekciji, ako je IP koji počinjem sa 100 onda si iza CG-NAT.
Napiši prvo koji ruter imaš. Na ZTE. Modelima se to što ti treba nalazi na Internet>Status>DSL Connection Status (klikneš na link sa tim imenom da "raširi listu) i gledaš šta stoji za IP polje za internet konekciju (koja se kod mene zove 'HSI", kod drugih tipa "High_Speed_Internet_VD" ; obično je prva u toj tabeli).
Za Huawei ne znam napamet nisam imao Huawei sa ovim novijim interfejsom.
Netacno ! Cg natovani korisnici izlaze na net sa jednom javnom ip adresom. Sa sajtom tipa whats my ip vidiš javnu adresu, koja je ista kao npr kod komšije Pere koji je u natu sa tobom. Jedini način provere je da pogleda konfiguraciju modema.Pa za javnu i pricam. Ako ima javnu znaci nije iza cg nata.
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Imam jedno pitanje, kad trazite podatke iz rutera telekomu koje su oni do skoro davali, jel to ovde pod sekcijom PPP?
Pogledajte prilog 216742
Ni sada ne radi... Koja je procedura sa ADSL na Vdsl?Sajt radi, samo je stranica za Internet pakete nedostupna nakon isteka radnog vremena! Cudno jeste, ali je tako!
Ni sada ne radi... Koja je procedura sa ADSL na Vdsl?
Sent from my XT1063
Koliko im treba da prebace signal, koliko se bude offline?Podnesi zahtev u poslovnici ili telefonom.
To je vdsl, adsl ne moze da isporuci toliki DL.Jel razlika samo u brzini, i za adsl piše da ima 50/2, ili je to vdsl?
Sent from my x600
Sa ADSL na VDSL? Nimalo. Moras u poslovnicu da bi dobio VDSL modem, odmah se registruje.
Prelazak na VDSL signal nije trenutni, zavisi od radnika u centrali - ali ne gubis signal za net uopste, samo nemas odmah brzhi net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari