Meni sam njihov sajt radi, samo ta stranica ne radi meni, sve ostalo radi.Jel ikad radi njihov sajt https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi ?
Meni sam njihov sajt radi, samo ta stranica ne radi meni, sve ostalo radi.Jel ikad radi njihov sajt https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi ?
Isto.... I to već duže vremenaMeni sam njihov sajt radi, samo ta stranica ne radi meni, sve ostalo radi.
Kakav vam je ping (za online igre)?
Ja sam na PTT-u i razmišljam o prelasku. I gde može da se raspita o mogućnosti uvođenja?
A evo i slike, bar je na mom ZTE H367N tako !Jel ima neko ideju kako da se spreči odlazak ZTE rutera u standby nakon određenog vremena od isključivanja računara?
Kao sto sam znas sanse su ti male, ali ne gubis nista ako pokušaš.Istekao mi je ugovor, pa kakve su sanse da im trazim VDSL paket Net 20 do 20/2Mb/s sa ovim parametrima?:wave:
Ma znam ali ne bih da me prehebu i da kazu moze pa da zakljucim novi BOX a ne dobijem ni 16Mb/s, a posto sam na starom BOX paketu ne mili mi se bas da izgubim zbog roditelja besplatne pozive u fixnoj mrezi!Kao sto sam znas sanse su ti male, ali ne gubis nista ako pokušaš.
Da sam na tvom mestu u tom slucaju ne bih nista pipao.Ma znam ali ne bih da me prehebu i da kazu moze pa da zakljucim novi BOX a ne dobijem ni 16Mb/s, a posto sam na starom BOX paketu ne mili mi se bas da izgubim zbog roditelja besplatne pozive u fixnoj mrezi!![]()
To i ja razmisljam, ali 10Mb/s mi je stvarno malo na nas cetvoro ukucana koji delimo tih 10Mb/s!Da sam na tvom mestu u tom slucaju ne bih nista pipao.
Sutra idem da podnesem zahtev na NET 50, ceko sam zadnju nedelju meseca da bih sto manje platio novembarski racun.Koliko dana obicno prodje od podnosenja zahteva do podizanja opreme? Sutra prepodne podnosim zahtev.
Mozes i telefonom da podneses zahtev
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari