Mik je preuzet od Oriona i dat Telekomu, sva papirologija za popust je uredno predata jos pre 25 dana... Zona sumraka...
Pre pola sata sam podneo zahtev za NET 50 u poslovnici. Kazu da sam "segmentiran" za NET 50 i akciju 5 mesec za 1 din. ma sta im to znacilo.Uglavnom, rekli su za dan-dva cu po opremu, javice mi.
Ja sam popisao ugovor za vdsl 50 i agent mi je rekao da ću prvu pretplatu platiti u martu za februar što znači da mi samo decembar i januar ostaje bez pretplate.Oprema tek treba da mi stigne.
To nista ne znaci.Samo mi nije jasno tzv. segmentiranje
To nista ne znaci.
Ja npr. nisam bio segmentiran za tu akciju ali je posle brzog poziva dok sam jos bio u poslovnici sve sredjeno.
5 meseci je provereno za 1 din. Bio sam juce u poslovnici. Samo mi nije jasno tzv. segmentiranje, rekli si mi da je moj broj segmentiran za NET 50 i akciju 5 meseci za 1 din. i da ce mi javiti za dan-dva da dodjem po opremu i potpisem ugovor.
I na zvanicnom sajtu stoji 5 meseci za 1 din. za NET 50: https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi .
Prevedeno i ukratko znači da si predodređen (prema njihovoj proceni) i imaš uslove za NET 50, pošto drugim ljudima nisu dozvoljavali da iskoriste akciju probaj šest meseci besplatno NET 10. Meni je prvo odobreno, pa otkazano isprobavanje njihovog neta, zato što sam segmentiran tj. "zakucan" za NET 50. A jesi li ti želeo da potpišeš ugovor ili da se informišeš, pošto iz tvog posta zaključujem da su spremni da ti pošalju opremu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari