Server Error in '/Retail' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.
Evo malopre sam probao da povežem karticu (prošlo je 27 sati od preuzimanja) i ista priča. Neko je napisao možda nemam novca na njoj, pa naravno da nemam kada je nova kartica i to nema nikakve veze sa vezivanjem za paypal. Idem do banke opet, ali ne verujem da ću nešto rešiti.
Jel ulaziš na pravoj adresi https://online.bancaintesa.rs/Retail/home/login ?ali nesto drugo je u pitanju sa intesom bar kod mene nisam mogao da platim na ebay paypal-om kad promenim da mi banka vrsi konverziju odbija mi da plati (postavio sam sliku u paypal diskusiji) a na online intesi donijam ovu poruku
Ово ти је сасвим друга,нова картица за коју је потребна верификација.Нема везе са старом која се више не издаје.Није интернет(не зове се тако)мада се може плаћати на нету итд.Otišao u banku i naravno tek neka treća osoba koja je upućena u materiju mi kaže pa nemate dinare na njoj. Nemojte još da bacate drvlje i kamenje (alfaunits ;-)) na mene, idemo malo u prošlost. Prvi put kada sam uzeo internet karticu i povezao sa peypal odradio ono skidanje 1, ili 1,5 sve ok, istekne ona posle godinu dana i ja odem u banku po novu i mogu da se zakunem 99% da nisam imao ništa na njoj i da sam je povezao sa peypal. Istekne ona i ja odem po novu "one & only" i liku na šalteru kažem ostalo mi je nešto dinara na staroj kartici on kaže ok da mi to u kešu i staru iseče. Tako da kada mi je ona žena iz te iste poslovnice sa početka priče rekla pa nemate novca na njoj, ja joj rekoh pa što mi vaš kolega prilikom izdavanja nije sredstva sa stare prebacio na novu umesto da mi daje keš na ruke "pa možda nije znao". E sada naravno kriv sam i ja, ali opet mogao bih da se zakunem da kada sam zadnji put to radio da nisam imao novca a da sam je ipak vezao za pp mada danas nisam toliko siguran. Ukratko kartica čim je imala novca uspešno je povezana na pp. E sada može katran i perje :-D
Otišao u banku i naravno tek neka treća osoba koja je upućena u materiju mi kaže pa nemate dinare na njoj. Nemojte još da bacate drvlje i kamenje (alfaunits ;-)) na mene, idemo malo u prošlost.
E sada može katran i perje :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari