Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni nije problem da instaliram aplikacije 'from scratch' .
Ne koristim bas 200, PS/My apps&games kaze da ih imam 30 :D
I sad da cimam onoliki Titanium, koljem slona za kilo mesa ;)

Dobro, ja imam 124 + 10 i kusur Xposed modula koje isto bekapujem.

Plus volim sam da bekapujem listu poziva i SMS-ova, kao i listu wifi AP, tako da se nakupi stvari :)

TB must have apk!

Instagram na mts netu, da li vam radi? Meni ne radi,tj radi kada obrisem podatke,pa opet nece posle nekoliko minuta. Nisam jedini, jos 3 drugara mi se zalilo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vidim da vas dosta koristi Flickr, koja je njegova prednost u odnosu na npr 500px ili neki sličan.

Jel imate problem sa tunnel bear, non stop mi izbacuje cannot connect to server
Nemogu ni da se logujem
Sent from my E5823

Vidim da vas dosta koristi Flickr, koja je njegova prednost u odnosu na npr 500px ili neki sličan.

Meni se 500px ne sviđa. Slike ne mogu da se pogledaju u punoj rezoluciji i ne postoji kod za forum sa umanjenim prikazom. Flicker mi je dosta bolji. 500px mi je više komercijalan za fotografe koji prodaju svoje fotke.

Meni se 500px ne sviđa. Slike ne mogu da se pogledaju u punoj rezoluciji i ne postoji kod za forum sa umanjenim prikazom. Flicker mi je dosta bolji. 500px mi je više komercijalan za fotografe koji prodaju svoje fotke.
Ok, hvala na odgovoru, probaću malo i Flickr.

Dajte neku preporuku za mail klijent, potreban mi je za sluzbeni mail. Do sada sam koristio fabricki iz telefona i super je radio, ali posle azuriranja sistema je katastrofa, ne stizu mi notifikacije i gasi se sam od sebe u pola napisanog maila.

Ja sam moj exchange nalog konfigurisao na gmail app, nije nista posebno al vrsì posao. Razmišljam, kad već troši resurse na telefonu, onda bolje da imam jednu aplikaciju nego dve zasebne.

Dajte neku preporuku za mail klijent, potreban mi je za sluzbeni mail. Do sada sam koristio fabricki iz telefona i super je radio, ali posle azuriranja sistema je katastrofa, ne stizu mi notifikacije i gasi se sam od sebe u pola napisanog maila.
Probaj da pobrišeš cache i update aplikacije. Ti simptomi bi se tako otklonili.

Ja probao mnoge, na kraju ostao na Outlooku, pored Gmaila za Google Apps.

Za Exchange nalog, verovatno je najbolji Nine. Radi sinhronizaciju kontakata, kalendara i Task liste u oba smera, podržava html, ima puno dobrih ugrađenih alata.
Nije besplatan, ali je besplatan trial (30 dana).

Pustili Chrome v55, omg konacno odlican download manager, *** setili se [emoji33]

cc87dc8852e75021e2ae7361797585eb.jpg

Jos da ubace save location, i da nas vidi Bog XD

Mada i dalje mislim da je opera mini to najbolje uradila, zaista lep ui i speed gauge ima [emoji56]

3f8fcdbe3706fbd0509079f4ebea7927.jpg

6732effad4a43dc8107443469c42c073.jpg

Rad li YT u pozadini sa tom verzijom chrome?

[emoji2] [emoji1]
Male tajne velikih majstora ;)

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Vrh Dno