Ajd neka mi netko kaze sledece.Dakle kupio sam orginal sa pet diskova i pokrenuo sa prvog diska instalaciju i odmah me usmerio da skinem orgin i kucao key pa je pocelo skodanje direktno sa neta.Pitanje se postavlja?Zasto bi ja skidao igricu sa neta kad je vec imam na diskovima i recimo sta ko nema internet pa bi igrao single plejer?
Moracu detaljnije da testiram, meni se to desava na Fortress mapi. Nisam testirao mnogo, ali ja preko 60 fps-a nisam izvukao, cak i kad sam igrao singleplayer, kod mene kao da je lockovano. Izgleda da mape trebaju optimizaciju ili ne znam sta vise. 70-90 fps ja nisam video, pre ce biti od 40-60 kod mene iako je ovaj procesor jaci od tog. Moracu da klokujem i ja na 4.5. Resolutio scale mi je na 100%.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pa ne znam brate sta vise da probam. Jedino mi se to desava u Battlefield 1, cetvorku sam igrao na GTX760 na 70fps-a, sada za 1070 da ne pricam. Ili je CPU stvarno bottleneck ili da probam da brisem drajvere i instaliram ponovo.
Biće patch najavili su iz ea games pogledaj na netu i na i7 slično radi imaš videa dosta, nije baš do tvog kompa sve...Namestio stabilan fps i odmah napravio 39/13 skor sa level 9Eto sta znaci dobar fps. Moram ovaj krs od procesora jos da kloknem malo i bice to ekstra.
A iduce godine i7 ne gine.
Kazu ljudi da mnogo smanjuje CPU usage, nisam probao, ali hocu.
https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/42847/high-cpu-usage-low-fps-potential-fix
Gledaj to ovako, 5DVD-a je 30gb igra ima 60gb(Osim ako nije DL_DVD(opet je to 45gb ne 60gb+).Dakle na disku slabije da ces da imas "celu" sadrzinu.Mozda kazem mozda single player, bar bi to trebalo po nekom pravilu.Drugo na disku pozadi verovatno(nagadjam) pise requires internet connection.Ne znam sta je na DVD-ovima ali je to klasican privid da koriste necemu generalno.I nije samo BF1 u pitanju, ja sam svoj Steam nalog zapoceo davno(malo je offtopic), sa Valve ORangeBox-om na steamu, instalirao sve sa diska pa je opet morao da se skine steam(treba net jelte) i da se patchuju igre sto opet zahteva internet konekciju.
Hteo nehteo, sve se to desava zbog klijenta, sto znaci i da instaliras singleplayer igru(BF1) sa diskova, opet moras da je pokrenes preko Origina, koji zahteva internet konekciju.U teoriji ono sto ti trazis moze samo na "nezavisnim igrama"(koje nisu vezane za klijent) i koje u teoriji nikad nece biti patchovane.
Uostalom, 99% nas ovde koji smo uzeli BF1 smo dobili scan kljuca sa DVD_a. ***a, trebe se fizicke kopije.Naravno osecaj drzanja fizike kopije i email-a sa kljucem igre je nesto i nista![]()
Kako mislite da ce BF1 ici na ovoj konfiguraciji:
AMD Radeon R7 240 2GB DDR3
AMD Phenom II X4 965
4 GB RAM-a
Betu sam na low igrao bez ikakvih problema, ali sam cuo da je igra dosta bagovita sto se tice FPS-a.
Pa da upravo to marketing je čudo hahaИзбаце једну мапу на изласку игре и сада је као деле бесплатно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari