Šta je novo?

Battlefield 1

Meni je igra bas lepo legla, bio sam na korak da ne uzmem igru jer sam poceo da se plasim DICE tvorevina ali sad mislim da bih pogresio, mozda sam prso ali mi je bar lepo. Snimio sam jednu rundu pilotiranja, jos uvek se ucim :)

Poslednja izmena:
Neverovatno od kad je dosao ovaj msi burner i tako ti programi gde mozes sve da pratis, koliko vise ne uzivam maksimalno u igri, nego samo gledam kako sta radi i onda kad imas neki pad fps-a koji ne menja puno u praksi, tebi to postaje problem, inace je to problem koliko vidim i na youtube, iskreno da vam kazem bio sam srecniji kad ovih ****** nije bilo, a ako nesto crkne ne daj boze pa pare cemo zaraditi...

Poslednja izmena:
Evo klokovao sam na 4.2 primetan pomak ali ima varijacija:

Battlefield 1 11.30.2016 - 23.38.21.01.jpgBattlefield 1 11.30.2016 - 23.38.31.03.jpgBattlefield 1 11.30.2016 - 23.52.45.04.jpg

Da budem iskren, ja i dalje ne razumem sta je ovde problem? Procesor je mator, igra ga maximalno iskoriscava (99% cpu usage) u vecini situacija i za veci i stabilan fps treba jaci procesor. Gledanje u praznu pustinju sa 2 coveka i nebo nije isto kao gledanje u objekte u kojima i iza kojih se desava nesto, uglavnom cpu related i tesko da ce biti 100+ uvek u ovako velikoj igri.
Ako hoces fluidniji fps i sa manje skokova, probaj smanji detalje ili jednostavno eksperimentisi i vidi sta ti vise utice na cpu menjanjem grafickih parametara.

jesu li oni nesto zeznuli optimizaciju sa poslednjim patchom, ili su poslednji nv drajveri nesto bezveze odradili
posle apdejta i jednog i drugog nisam imao vremena da igram, pa sam tek poslednja dva tri dana ponovo igrao i vidim da negde zna da zapne (cisto po osecaju ne merim fps nit se zezam sa tim) dok je islo sve glatko kao po loju na samom pocetku

Ja opet ne razumem ljude, do nedavno se kukalo kako nemaju zakljucanih 60 fps-a a sada odjedared i to je malo. Nije dzaba ono kazano daj coveku mali prst na kraju ce ti uzeti celu saku.

Momci cemu takav hostile attitude? Ja nisam ni reko da treba da bude 100 FPS-a na starom procesoru nit da je prazna pustinja merodavna, nit da je sve ovo veliki problem...
Cisto da se vidi kako radi na toj kombinaciji. Drop nastaje na pojedinim mestima gde i nema neke akcije , prazna tvrdjava al ima i dropova kad krene kisa il magla, to bi dodao kao CPU related.

Peace brothers.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio pre neki dan orginal igricu pa me zanima moze li sp na vise racunara i multiplejer samo na jedan lil bar dva?

Ja sam kupio pre neki dan orginal igricu pa me zanima moze li sp na vise racunara i multiplejer samo na jedan lil bar dva?

Koliko znam iz iskustva samo jedan moze da bude online sa istog naloga.
Drugi moze nesmetano SP, sad na koliko racunara pojma nemam.

Koliko ja znam, cim se uloguje na origin, drugi će se odlogovati.

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока

Ne znam sta bi se dogodilo kad bi instalirao na dva racunara,na jednom bi igrao sin a na drugom bi igrao ja.Mi svakako ne bi igrali u isto vreme.Pa me zanima da li bi to moglo recimo on igra uvece a ja po danu?

Da ali ostajes u offline mod-u, tako da mozes da igras SP.
Odlicno funkcionise ako delis sa nekim preko bare, tako da vam se termini ne poklapaju.

Ne znam sta bi se dogodilo kad bi instalirao na dva racunara,na jednom bi igrao sin a na drugom bi igrao ja.Mi svakako ne bi igrali u isto vreme.Pa me zanima da li bi to moglo recimo on igra uvece a ja po danu?

Mozes slobodno, ja tako igram.

Poslednja izmena:
Ok to me zanimalo.Nisam igrao multiplejer od ps3 a ovo mi deluje zanimljivo.

Momci cemu takav hostile attitude? Ja nisam ni reko da treba da bude 100 FPS-a na starom procesoru nit da je prazna pustinja merodavna, nit da je sve ovo veliki problem...
Cisto da se vidi kako radi na toj kombinaciji. Drop nastaje na pojedinim mestima gde i nema neke akcije , prazna tvrdjava al ima i dropova kad krene kisa il magla, to bi dodao kao CPU related.

Peace brothers.

Ma jok bre, kakav hostile attitude. :)

Ajd neka mi netko kaze sledece.Dakle kupio sam orginal sa pet diskova i pokrenuo sa prvog diska instalaciju i odmah me usmerio da skinem orgin i kucao key pa je pocelo skodanje direktno sa neta.Pitanje se postavlja?Zasto bi ja skidao igricu sa neta kad je vec imam na diskovima i recimo sta ko nema internet pa bi igrao single plejer?

Ja mislim da si prvi na forumu koji je uzeo bf1 na disku :)

Bre sta da radim kad imam pare koliko hoces.Nego trazi se odgovor na postavljeno pitanje?

Ajd neka mi netko kaze sledece.Dakle kupio sam orginal sa pet diskova i pokrenuo sa prvog diska instalaciju i odmah me usmerio da skinem orgin i kucao key pa je pocelo skodanje direktno sa neta.Pitanje se postavlja?Zasto bi ja skidao igricu sa neta kad je vec imam na diskovima i recimo sta ko nema internet pa bi igrao single plejer?

Pa iskljuci net ;)

Jesam isto se desava opet trazi po redu.Dodje do orgina i kaze da ga skinem.

Ja opet ne razumem ljude, do nedavno se kukalo kako nemaju zakljucanih 60 fps-a a sada odjedared i to je malo. Nije dzaba ono kazano daj coveku mali prst na kraju ce ti uzeti celu saku.

ih šaku, ruke bre do ramena.......

Meni je igra bas lepo legla, bio sam na korak da ne uzmem igru jer sam poceo da se plasim DICE tvorevina ali sad mislim da bih pogresio, mozda sam prso ali mi je bar lepo. Snimio sam jednu rundu pilotiranja, jos uvek se ucim :)

Na koliko si podesio FOV? Koliko lakše izgleda sa ovim FOV (da ne kažem arkadnije) :)

Vehicle 3P FOV je na max i obavezno stavi plane chase camera roll na NO i pitch up na space da mozes da drzis taster umesto da vuces misa po stolu dok radis manevre.

Hvala, probaću :)

Prijatno sam iznenadjen igricom i napokon pravo osvezenje.Sve sljaka besprekorno na ultra.

Naravno ne to je staro.Gtx 970,16 giga 2400 i hexacore proc.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno