Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serija je bezveze ali je ovaj klip dobar.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Meni je isto bio zanimljiv klip ali prvi put vidim likove tako da bih se verovatno smorio da ih pratim redovno.

Sent from my D6603

Nisam zadovoljan,ali uopste vrlo lose igre za Decembar...

Svake godine na Ps Experiance-u bude nešto, neka igra za PS+ pretplatnike. Nešto daju za dž, a to će za par dana.

Ja cu joj dati šansu. Kada ih pustaju za skidanje? Sledeći utorak?

Sent from my D6603

funny-gif-black-man-disoriented-crazy-eyes.gif

Poslednja izmena:
Nema šta...
Čovek je majstor svog zanata. Vrlo sam zainteresovan da ovo odigram iliti ne mogu da dočekam!

I posle Kojimae, Kojima... :Klanjanje

U *** sta ono bi? Onaj vojnik jako liči na Mads Mikkelsen-a.

Sent from my D6603

Šta liči, jeste. I Giljermo del Toro.

Послато са Nexus 6P

Koliko je bolji trejler nego onaj za Mass Effect, razlika kao izmedju narodnjaka i kvalitetne muzike. Mislim da ce ovaj Death Stranding imati zanimljiviji i bolji univerzum nego MGS. Ko je razmisljao da li da kupi PS4, vise tu dilemu nema.

Koliko je bolji trejler nego onaj za Mass Effect, razlika kao izmedju narodnjaka i kvalitetne muzike. Mislim da ce ovaj Death Stranding imati zanimljiviji i bolji univerzum nego MGS. Ko je razmisljao da li da kupi PS4, vise tu dilemu nema.

To je bilo jasno vec posle Bloodborna :)

Odlican teaser, bas napravljen da zaintrigira i zainteresuje... al ipak igra nece skoro i jos uvek ne znamo kakav ce biti taj akcioni gameplay sa elementima stapa i konpaca [sinonima za agresiju i povezivanje] koje je Kojima hintovao ranije. Inace, teaser je renderovao PS4 Pro. :)

Kojima ce SUTRA imati svoj panel na PlayStation Experience-u, mozda tada objasni jos ponesto. PSX 2016 tajminzi @ http://www.emuglx.org/emuglx-vesti/playstation-experience-2016-3-decembar/

Preporuka za neku voznju, idealno ako ima i split-screen co-op? Znam da Trackmania recimo ima.. A generalno, DriveClub, Dirt rally, neki NFS...? Vise naginjem ka arkadama nego realnim simulacijama, zato sto i klinci treba da igraju.

Osim toga, Fifa17 vs PES2017 za couch co-op i singleplayer, koliko vidim po netu PES?

Jos neka preporuka za couch co-op, za sad razvlacimo LBP3 i Raymana?

Helldivers moja preporuka do 4 igraca co op

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Mark Cerny radi na tehnikalijama Death Stranding-a koliko sam video...

Sa njim ne može da omane.
Da li je moguće da on još od Knacka nista nije napravio/učestvovao ?
Da li se zna neki okvirni datum za Kojimino mezimče?

Sent from my D6603

Cerny I jeste samo za tehnikalije, što on da se bavi game design-om.

Knack su mu pustili eto, za njegovu dušu :D

Sada tek videh release 2019 ta? To ce da izadje za ps5 onda?

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Pa skoro je počeo da radi na igri, samo što je otišao iz Konami-a.

Ne verujem da iko zna kad će to.

Svakako ima da se odloži po koji put.

Umesto kad će to, bilo bi bolje da nam kaže šta je to. Ovako kako izgleda, meni deluje kao neki debi Warhammer spinofa u modernom dobu, sa silama haosa koje šalju svog agenta Mikelsena na Zemlju, a ova beba koju bradonja pokušava da spasi je neka inkarnacija Imperatora. Crvljivi tenkovi, kostur-zombiji vojnici...ne vidim drugo objašnjenje :d

^
Realno bice pucacina u trecem licu. A radnja otprilike se odvija tokom WW2 gde je Madsen glavni negativac koji svoje moci dobija iz nafte i povezan i upravlja sa svim zivim i nezivim bicima na planeti. I naravno postoji grupa normalnih pobunjenika koji se bore protiv njegovih sila. A mi igramo ulogu Norman Reedus-a. Eto.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno